2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6123 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6123 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Clark från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2016
Ok
Ok
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rick från USA
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Fun pool
Needed more chairs
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från Danmark
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde en natt i augusti 2016
great value for money
At the quest you pay for 3 star accommodation but get 4plus its truly a great deal. great breakfast buffet and excellent service. rooms are new and spacesuits .and the location is great
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nawaf från Saudiarabien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great experience
The staff are professional. Hotel is very clean and modern. Lication is great.
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jos från Belgien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good
In avarage is it ok
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

cary från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Clean and affordable
Clean place, affordable price, near mall just across the street, didnt try food, transportations is easy coz there is queue of taxi.. Security is safe.. Staff are great.. Be back soon
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Garvan från Irland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great location and value for money
Great location and value for money. Has pool and gum and right beside Ayala mall. Can't fault it . Will visit again.
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Melanie från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Staffs are courteous and helpful. Rooms are okay but the bathroom got some meldews.
They need to clean the room better especially the bathroom.
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WOOYOUNG från Sydkorea
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
good hotel for me
good hotel for me but it is little bit expensive
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

norelei från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Clean and new facilities, great customer service
Clean and (as good as) new facilities. You won't hesitate to sit on a toilet bowl. Superb customer service. They immediately attended our concerns. Delicious breakfast. Will definitely go back here. One thing, Ayala mall and jeep station is only across the street but pedestrian lane is far. Better if they'll have near pedestrian lane.
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: