2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6129 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6129 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Kenneth från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Best Value
1. Location 2. Value 3. Accommodating staff
Recenserad 06 juli 2015

Charito från Filippinerna
Grupp
Executive Svit
Bodde en natt i juli 2015
great location
location, shopping,comfort
we stayed for 1 night only, however, we feel the comfort of our accomodation. if is near the shopping mall. and there is an easy access of the taxi. downside? breakfast , not so much to offer.
Recenserad 06 juli 2015

karlyn från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
weekend getaway
good location,value for money, great service
fantastic
Recenserad 04 juli 2015

Caide från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
Not bad, a little pricey
Proximity to Ayala Mall
Wifi wasn't reliable, use of computer would be for a charge, not really good value for money
Recenserad 03 juli 2015

JEAN från Filippinerna
Par
Premier Deluxe
Bodde i 3 nätter i juni 2015
I will Plp
Breakfast excellent , friendly staff ,hotel room clean.
Recenserad 02 juli 2015

LAIMING från Kina
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 15 nätter i juni 2015
Excellent service & staff!
Service level of staff, location, convenience
Pleasant stay, great service and accommodating helpful staff. The rooms are as stated, clean and well maintained. There are many other options offering more higher end accommodations, however the staff service and location makes Quest nearly perfect!
Recenserad 02 juli 2015

Fides från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
Great All in 1 Hotel
Location, Great Room, Services
I love the room....its spacious and fancy for the price... very nice pool with a bar in the middle... location is perfect! Walking distance to malls and the the famous ricos lechon resto. The hotel is besutiful!
Recenserad 01 juli 2015

Legianti från Indonesien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Impressive
Cleanliness, location, amazing bed
This hotel is very close to Ayana Mall, just cross the road, pass the bus terminal and you are there. The room is very clean and spacious, i was specifically in love with the bed, its massive and very comfortable.
Recenserad 01 juli 2015

Maria från USA
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Perfect place for a reasonable price!
Location, breakfast, staffs
Exceeded my expectation, would book with them again!
Recenserad 30 juni 2015

Francis från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
Worth it
Everything
All worth it
Recenserad 30 juni 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: