2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6123 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6123 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Martin från Singapore
Familj med småbarn
Executive Svit
Bodde i 2 nätter i juni 2015
great stay and conviniently located near Ayala Mal
Great Staff, Rooms are big and Clean
Will return again
Recenserad 30 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Gail från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
a little gem in the city!
great location,clean hotel,accommodating staff
i always stay here in quest hotel as its very accessible to the shops.friendly staff and very cleanrooms. i will recommend it to friends and family.
Recenserad 30 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

RICHARD från Filippinerna
Affärsresenär
Premier Deluxe
Bodde en natt i juni 2015
Hotel over rated than actual
Location very accessible to transportation.
Rooms are on the same floor of meeting rooms thereby reducing safety and security of hotel checked in guests. Same elevator for condo residents and hotel guests - crowded at times. Very few in room dining choices.
Recenserad 29 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Angela från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Recommendable
nice...
Recenserad 28 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Novjoalita från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
Reasonable business hotel
Location, helpful staff, affordable
Recenserad 28 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Eva från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Manaois family
Clean,location,fantastic hotel
Superb
Recenserad 28 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CELIA från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
Great location!
Near shopping mall, affordable, value for money
The only nice thing about this hotel is its affordable room rates and its location near the shopping mall of Ayala which was our main concern. The breakfast was just ordinary. There was a smell in our room that triggered my allergic rhinitis and made my sleep uncomfortable.
Recenserad 27 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ngee från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
Good business hotel
Good facilities, cleanliness and excellent staff
It was a good stay and the conference room was comfortable. The staff was very helpful and friendly.The restaurant was good with a wide range of foods.
Recenserad 27 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

rico från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Cool clean comfy
Location,service,comfort
Fantastic
Recenserad 27 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chrischilear från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
very good hotel
clean room.good location and value for money
two thumbs up
Recenserad 26 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: