2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6128 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6128 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Steve från Storbritannien
Par
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i maj 2015
Quest Cebu City
Location, Room,
This is a great hotel right next to the Ayala Mall, the food is good, the staff are excellent, and at the price I think is almost unbeatable
Recenserad 20 maj 2015

Dale från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Pleasant
Friendly staff , clean and comfortable rooms , excellent location
Satisfied
Recenserad 19 maj 2015

Dario från Filippinerna
Ensamresenär
Executive Svit
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Early checkin needs. Improvement
clean room, good food, large room
not good in terms of: 1. Early checkin needs improvement. No room available besides informing earlier. 2. Requested room service on second day but no room service made when I arrive at hotel room
Recenserad 18 maj 2015

Yuji från Japan
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2015
nice contemporary hotel
cool clean and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Recenserad 15 maj 2015

Yuji från Japan
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Nice Contemporary Hotel
clean, cool and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Recenserad 15 maj 2015

florencio från USA
Par
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
good hotel
location, room comfort & value for money
satisfied on everything
Recenserad 14 maj 2015

Emeterio från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Clean Hotel
Clean, Location, Friendly Staff
Nice and Pleasant.
Recenserad 13 maj 2015

Shirley från Filippinerna
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Blissful Moments
Cleanliness, excellent food, warm staff and managers
It was a very a memorable one because of their birthday surprises for my husband it was beyond expectations,So happy and highly recommended hotel.More Power Quest.
Recenserad 13 maj 2015

Grachell från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Work and Play in Quest Hotel
Location, Room, and Service
What I attracted ua to book a room at Quest Hotel is its prime location. It is very near the Ayala Mall. I was also satisfied with the Deluxe room. It has a comfortable bed, tv, refrigerator, and a few toiletries like toothbrush, shampoo, body wash, and soap. I would have rated this hotel higher but I was a bit disappointed with the limited breakfast selection. Nonetheless, I would consider going back to this hotel because of its friendly staff and efficient service.
Recenserad 12 maj 2015

Karen från Filippinerna
Affärsresenär
Premier Deluxe
Bodde en natt i maj 2015
Quest Hotel Review
Close to the mall but they should invest in a walkway or bridge that connects directly to the mall. Price was okay. Nice pool!
Recenserad 12 maj 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: