2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6122 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6122 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Bradley från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2015
Professionally-run big hotel
Strong wifi, comfortable rooms, modern facilities
Great hotel, Cebu not recommended as a vacation destination. Real beaches are an hour or more out of town.
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Marden från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
clean , good location , good staffs
good service , location and staffs
Overall satisfactory
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

john från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i april 2015
quest hotel
service and good staff excellent location
We some problems we spoke to the duty manage and every thing was sorted out and our room very quickly was up graded due to water dripping on our bed from the air con unit. I have to thank John on the front desk for his personal service he is a great asset always helpful highly recommended I be staying again we also extended 2 times the pool was great on the hot days.Swim up bar a great way to cool off with cold beer while sitting in the bar stools in the water. Over all I rate this Hotel be 4 star only thing lacking entertainment a 2 or 3 piece band with layback from 80/90s in the ground floor dine area would g8ve it a 4+ star rating.Thanks Quest Hotel for nice stay.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

GUNWOO från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i mars 2015
Great location
Great location, room comfort, and value for money
would stay here again.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

GUNWOO från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2015
Great location
Great location, value for money, staff performance
Would stay here again.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

roanne från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde en natt i april 2015
TOO PRICEY FOR A 3 STAR HOTEL
STAFF POLITENESS, CLEANLINESS & LOCATION
I still think Quest Hotel is one of the few hotels i liked in cebu. Very polite staff and accommodating. The only thing is its quite pricey for a 3 star hotel. and the breakfast is a lil' expensive though. but overall experience i rate it 8 of 10.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

RAUL från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Quest hotel should be rated a 4 star hotel.
Location is good. Staff are attentive and respectfull to the guest. Keep up the good work.
Great, I feel very comfortable staying in this hotel. For sure I will come back.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Louis från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2015
A good 4-Star Hotel
Buffet, service, fitness room
I really enjoyed my stay. The service is above average for the Philippines. The food is also above par. I particularly enjoyed the fitness room and pool.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

john från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i april 2015
A-Mazing!
cool clean comfy
Quest hotel is my new favorite hotel in Cebu city.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Alma från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
Good
No comment good
Fine
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: