Mycket bra 7,5
baserat på 313 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 313 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Wee från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Worst Hotel I ever stay
Very poor elevator, poor reception, shocking hotel entrance and disappointing room facilities and amenities, sticky slipper and poor buffer breakfast. It was unbelievable and was certainly deceived by website write up and nice pictures. Not recommended to stay. Highly recommend The Lalit hotel far better than this hotel, which I moved out to Lalit hotel.
Recenserad 02 april 2016

RITU från Storbritannien
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
3 nights en route to London
The best feature is location... Very central ,, near Rajiv Chowk metro .Staff are very helpful. Could be better maintained. Breakfast room has no natural light. Good for a short stay and if you want easy access to CP , Janpath and metro
Recenserad 20 mars 2016

punwaree från Thailand
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
great location
location, wifi
its great location that near to CP, easy to go anywhere by metro.
Recenserad 19 februari 2016

Madelene från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Pleasant stay
Room was very clean, but quite small. Internet access was good for laptop but not on the handphone. Food was satisfactory. Best thing is the location of the hotel.
Recenserad 16 februari 2016

Rezaul från Bangladesh
Reste med partner
Business class rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
good hotel
very good location
Recenserad 08 februari 2016

Kee från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Pleasant Stay, Great Location
Location, Location, Location
It was a pleasant stay except for the noise from traffic as my room (windows) was facing the main road.
Recenserad 24 januari 2016

Leanne från Australien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i november 2015
Comfortable hotel in central Delhi
Fast wi-fi, central location, breakfast buffet
Our room was compact but comfortable and had everything we needed. There was only one robe and pair of slippers, even though our booking was for 2 people. The hotel seems to be mainly geared toward solo travellers. The fast, free wi-fi was very impressive. The breakfast buffet was very good and staff service was excellent. I would not recommend upgrading to a balcony room, as it is a bit noisy on that side of the building that faces the road and the smell of exhaust fumes seeps into the room. Overall the hotel was great value for money and I would stay here again.
Recenserad 10 januari 2016

asim från USA
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Guests be aware, just because its a Radisson
Location, location, location
Recenserad 06 januari 2016

Ruediger från Tyskland
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Good location
Location, location, location
Fair hotel in a great location. However maximum 3 stars.
Recenserad 05 januari 2016

BASAB från Indien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i december 2015
good location and value for money
lcotion, rooms
good one
Recenserad 29 december 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: