Utmärkt 8,3
baserat på 147 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 147 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 8,7
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

Kjell från Sverige
Par
Business class rum
Bodde i 2 nätter i december 2015
NYÅR
Läget, maten, personalen
Fullt godkänt
Recenserad 04 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Simon från Sverige
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Nöjd gäst
Rummet, hotellets läge och servicen
Mycket angenäm
Recenserad 05 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Stefan från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i januari 2015
Ok..men bristifällig ac på mitt rum
Läget, läget och läget
Helt ok, men inte mer. Många Radison Blu runt om i världen har fräschare rum än detta. Känns slitet.
Recenserad 20 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Maiken från Sverige
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i juni 2015
Underbart
D ligger nära till d mesta, trevlig personal och sköna sängar
Super bra
Recenserad 12 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robin från Sverige
Par
Bodde en natt i augusti 2014
Irland
Frukosten , rummet, läget
Recenserad 11 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

tomas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2014
Mycket bra läge frukost allt många plus.
Läget frukosten personalen
Mycket bra rent och mycket trevlig personal. Läget perfekt nära till allt
Recenserad 09 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Jan från Sverige
Par
Bodde en natt i november 2013
Avkopplande
Läget, standarden, personalen
Recenserad 12 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

mikael från Sverige
Familj med små barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Ok hotell med bra centralt läge, promenadavstånd.
Centrala läget, god frukost, p möjlighet
Negativt: mycket dålig service vid frukostbuffen vad gäller dukning/avdukning. TV: n ( tjocktv) var för liten i förhållande till titt avståndet. Positivt: Bra läge och tillmötesgående vid in och ut checkning.
Recenserad 11 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i april 2013
Stort välskött hotell med trevlig SkyBar
Läget, SATS-gymmet med pol och bastu samt närheten till centralstationen.
Vistelsen var bra. Jag tycker att de skulle kunna bättra på frukosten något. Hotellet har ett samarbete med SATS-gym som i detta fallet har en trevlig relaxavdelning med pool och bastu.
Recenserad 04 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Sven-Otto från Sverige
Affärsresenär
Bodde en natt i november 2012
Bra hotell
Bra läge trevliga rum och bra betjäning
Ett trevligt hotell med bra läge. Rummen är stora och ljusa. Betjäningen bra, frukosten bra och som helhet en positiv upplevelse
Recenserad 19 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: