Mycket bra 8,0
baserat på 926 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 926 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Liwen från Kina
Gruppresenär
Svit med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2015
Good location
Very good location provided nice view of the lagoon water performance
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Saeed från Kanada
Familj med äldre barn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Excellent family suites in Downtown Dubai
Very friendly staff, from top to bottom. The view from the Fountain View rooms is just amazing. Heartily recommended. This was our second stay here.
Recenserad 14 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tong från Singapore
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Great Location and Large room
Ramada Downtown is located in the center of Dubai where major shopping malls are located, thus very convenient. The room is large and comfortable. It has facilities for cooking, washing and relaxation, like living in your own house!
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Antony från Nya Zeeland
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juni 2016
Great stay and great room
excellent location in Downtown Dubai
Recenserad 13 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Abdulaziz från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Worest staff ever
Careless staff
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohmd från Saudiarabien
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juni 2015
good
save and good
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohmd från Saudiarabien
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i maj 2015
good
good and save
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

soh från Singapore
Reste med partner
Svit med 1 sovrum och utsikt över Dubai-fontänen
Bodde i 5 nätter i maj 2016
Good location
Many cafe, restaurants , 1 supermarket, Starbucks reachable within walking distance. Best view of the famous fountain. 5-7 min walk to the Dubai mall. Living room is spacious , kitchen is useful for small cook ( oven fridge dish washer and utensils is available , bed is comfortable. Staff is very friendly and hotel smell goods.
Recenserad 17 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohammed från Förenade Arabemiraten
Familj med småbarn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
Nice journey
Good location and beautiful overlooking to dubai fountains
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mona från Bahrain
Familj med småbarn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
Great Location
Location 👍 Hotel lobby and corridors smelled like food. Room had left over food from previous guest under the living room table. Mirror in the bathroom had spots.
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: