Mycket bra 7,7
baserat på 757 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 757 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,5
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

HONGEUI från Sydkorea
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Review
Facilities are fine, however, the attitude of the worker at front desk is the worst She should learn how to be more kind and polite
Recenserad 01 juli 2016

Shawn från Kanada
Affärsresenär
Executive Superior
Bodde en natt i juni 2016
Good airport hotel but expensive
I've stayed here 4 times now, it's great when flying out of PVG. However, each time it is more expensive and I feel the quality is going down. Might try a different hotel next time.
Recenserad 06 juni 2016

Man från Hongkong
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2016
For a quick meeting transit, all good, not cheap...
Good for stop over
Recenserad 03 juni 2016

Tom från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2015
Quick trip to airport
Only takes 5 minutes to get to the airport terminals
Recenserad 31 maj 2016

Jennifer från Taiwan
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
cozy and convenient to stay for transfer
Quiet, free shuttle bus pick-up
Recenserad 22 maj 2016

Andreas från Schweiz
Affärsresenär
Executive Superior
Bodde en natt i maj 2016
very good Hotel at airport
Kind Staff. very nice room, nice lobby bar, delicious breakfast with big selection of food. Close to Pudong, free shuttle
Recenserad 21 maj 2016

France från Storbritannien
Affärsresenär
Executive Superior
Bodde i 2 nätter i februari 2016
good location
MY PA booked it for me as another colleague was staying there- nice staff good location only stay one night
Recenserad 14 maj 2016

France från Storbritannien
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i februari 2016
good location
Used it as I had to get an early flight the following morning- really good and very nice staff. Rooms are nice
Recenserad 14 maj 2016

Cornelis från Nederländerna
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
Overnight
Just stayed a night but very good hotel.
Recenserad 26 april 2016

YU-JEN från Taiwan
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i april 2016
Excellent airport hotel
Excellent location for access to airport. Very handy shuttle bus service
Recenserad 19 april 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: