Ramee Guestline Deira Hotel: Boka nu

Omdömen för Ramee Guestline Deira Hotel

Betyg
Baserat på 47 omdömenSe vad andra gäster sa
5,3

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (47)Omdömen från Booking.com (38)
5,3
Betyg
Baserat på 47 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet4,6
Faciliteter6,3
Läge7,5
Komfort och kvalitet5,0
Service4,7
Valuta för pengarna5,0
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Nederlands
Eesti
mer
Rumstyp
Lägenhet med 1 sovrum
Lägenhet med 2 sovrum
Lägenhet med 3 sovrum
Sortera efter
Visar 45 verifierade gästkommentarer
4,7
KEVIN från USA
Affärsresenär
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2011
Low standard hotel”
Cheap
Did not like this hotel. Inconvenient location and rooms old and unkept. The air condition was great.
Recenserad 23 november 2011
6,0
anwar från Saudiarabien
Par
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i juli 2011
clean”
good price,,
nice hotel, friendly staff,clean , gud location for go shopping
Recenserad 11 oktober 2011
9,7
Utmärkt
Vernon från USA
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Lovely hotel and service with a smile”
Nice size apt., good location
i thought it was a great place. i loved the large apartment i stated in. the location was good for my stay. the staff was warm and friendly and very eager to make sure that my stay was enjoyable. i felt welcomed and safe.it was good enough that i am on the way back to stay again before i catch my flight home. i stayed there before going to thailand for a visit. i would definitely stay there again and refer you to my friends.
Recenserad 31 mars 2011
7,7
Mycket bra
Mohamed från Bahrain
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2011
Good appartment”
Near to the metro station
Nice room,near to city center, i can say in the midle of every thing.
Recenserad 26 februari 2011
4,3
Soreefan från Mauritius
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
An appartment of low standard”
The metro station was quite near to the hotel.
my room was on top of a night club which ends at 4 am every day.
Recenserad 07 februari 2011
5,3
Mariette från Nederländerna
Grupp
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Centraal, slechte hygiene, groot”
ruim, grote kamers, centraal
Ruime kamers, centraal gelegen, dichtbij metro en winkels. Veel geluidsoverlast van club op de eerste verdieping (van 23.00-04.00 uur) met vreemde praktijken. Slechte hygiene badkamer/keuken/balkon.
Recenserad 04 mars 2014
5,6
Liana från Estland
Familj med äldre barn
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 7 nätter i januari 2016
Puhtus puudus, koristati ainult siis kui märku anti. Veekraanid tilkusid, veesurve olematu.”
Asukoht ok aga kõik muu alla ootuste
Recenserad 30 januari 2016
5,2
Ahmad från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i juni 2012
فندق سيء”
أثاث قديم وغير مناسب للعوائل
Recenserad 16 augusti 2016
3,6
Abdullah från Saudiarabien
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
لايوجد”
سيء النظافه
Recenserad 10 mars 2016
6,0
saad från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 7 nätter i januari 2016
يوجد بارات ومراقص”
الموقع والسعر والنظافة
Recenserad 20 januari 2016
5,0
Bader från Saudiarabien
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
فندق وصخ”
النظافه
Recenserad 01 juni 2015
5,3
nasser från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
موقع الفندق جيد لكن نظافته ورائحته سيئه ”
الموقع فقط
Recenserad 08 mars 2015
4,7
mohammed från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i oktober 2014
السعوديه”
الموقع
سيئه للغايه
Recenserad 20 november 2014
3,0
IBRAHIM från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
للشباب فقط ”
لاشي يستحق الذكر
فندق ذو مستوي سيئ في الرقه ويعج بالشباب والمراهقين ولا ينصح به للعوائل نهائيا
Recenserad 10 mars 2014
3,0
IBRAHIM från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
فندق للشباب فقط”
لايوجد ما يثني عليه
فندق ذو مستوي سيئ في الرقه ويعج بالشباب والمراهقين ولا ينصح به للعوائل نهائيا
Recenserad 10 mars 2014
9,3
Utmärkt
ALI från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i december 2013
الشقة كبيرة جداً”
المراقص والموقف والتكييف
تسجيل الدخول كان مزعج موظف الاستقبال لم تكن عنده نسخت ايصال وجعلني اذهب لمكتب الايدارة لأخضر النسخه
Recenserad 16 december 2013
6,7
Trevligt
khalifa från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 5 nätter i februari 2013
اقامه جيده”
الفرف- الموقع-الترفيه
كانت اقامه جيدة حيث ان الفندق يحتوي على العديد من وسائل الترفيه
Recenserad 09 juli 2013
4,7
wael från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2013
فندق ضعيف”
وجودة في منطة حيوية
الفندق قديم جدا وادارة الفندق واسعاره مبالغ فيها جدا فرق كبير عن السعر من اقودا والحجز من نفس الفندق لايصلح للعوائل
Recenserad 06 mars 2013
9,3
Utmärkt
Husam från Saudiarabien
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2013
فندق رائع خصوصاً للشباب”
قريب من اغلب المطاعم والميترو
استقبال رائع ،ومتعاون خصوصيه مناسب جداً للشباب ، غرف واسعه ونظيفه وسوف يكون من ضمن خياراتي القادمه
Recenserad 30 januari 2013
5,0
sami från Saudiarabien
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i januari 2013
فندق قديم ”
الغرف كبيرة وواسعة وقربه من المحلات والمطاعم
فندق قديم ويوجد به مراقص اعتقد انها ستة تقريبا ولا انصح العوائل بالسكن فيه
Recenserad 11 januari 2013
9,0
Utmärkt
bader från Saudiarabien
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i maj 2012
فندق رائع”
الموقع ممتاز - وجود مواقف خاصه للسيارات - معاملة الموظفين جدا راقيه
رائع جدا وكان طاقم الاستقبال جدا متعاون ولا يفوتني ان اشكر المدير حيث ابدا تعاون كبير ومرونه
Recenserad 20 maj 2012
3,0
abdo från Saudiarabien
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i april 2012
فندق غالي على الخدمات المقدمة”
موقع الفندق جيد
فندق غير نظيف مزعج رائحته كريهة الاثاث قديم جداً سعر الفندق ارخص عندما تستاجره مباشرة من الرسبشن من مع الاسف
Recenserad 03 maj 2012
6,3
Trevligt
abdulraheem från Saudiarabien
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2011
الموقع جيد وقريب من الخدمات والمترو”
خدمة غرف متعاونه وودوده
الفندق جيد بشكل عام مقارنه مع السعر ولكن للعزاب فقط ولا يصلح للعوائل
Recenserad 23 oktober 2011
4,7
abdulraheem från Saudiarabien
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 6 nätter i april 2011
خدمة جيدة ولكن لايوجد تجاوب سريع”
خدمة الباركنج افضل مافي الفندق
الاثاث قديم وفي بعض الغرف متهالك كذلك دورات المياه عدم التجاوب السريع لمختلف الخدمات لايوجد تحكم بدرجة التكييف
Recenserad 01 maj 2011
6,7
Trevligt
NOR från Malaysia
Familj med äldre barn
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
hotel terbaik ”
1. petugas yang ramah 2.bilik yang luas 3.lift dan pemandangan yang cantik
ok semuanya.mungkin kalau ke dubai saya akan cari hotel ini lagi.
Recenserad 26 januari 2016