Mycket bra 7,8
baserat på 7400 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 7400 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Antoni från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i december 2015
well and just so so
more far away to the universal studio and nothing special
Recenserad 27 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

wendelyn från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i april 2016
Perfect paradise
The place is perfect place to stay for family an all in hotel paradise to relax shop and dine, hardrock is located inside sentosa making it very accessible to all travel adventures inside Sentosa. One of the best swimming pool for kids and adults to play and have fun
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Keith från Singapore
Reste med partner
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i januari 2016
Staycation
wonderful hotel to stay at and try the pool just outside the hotel with the artificial sand beach. Easy access to the casinos and the Michelin starred restaurants not to mention it's Universal Studio time!
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Pool was nice, but not so spacious room and bathroom
For someone who values the shower area, size was on a smaller size. The room was on the smaller size given the price you pay. Pool and man-made beach really nice, walking distance to sea aquarium and universal studio
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lindy från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
Staycation with universal studios Singapore
Loved this hotel cuz of the awesome breakfast, the bar at the hotel lobby and the fact that it's walking distance to universal studios Singapore! We thoroughly enjoyed our weekend staycation booked through Travel Delightfully.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Esther från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i april 2016
Annual Staycation
We brought our toddler with us for the stay and everything was fabulous! Friendly staff, easy access to the restaurant and Universal Studio! We'll be back for sure!
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

naomi från Taiwan
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice place
Wifi have to pay after 24hrs A little unconvinced
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lilian från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2015
Quick Getaway
We got a last minute great deal! The stay was fantastic. Staff were friendly and warm, room was clean and we had pool view. Will look out for last minute great deals again!
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Siti från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Awesome stay
Love the hotel, staff and swimming pool! However 3G/4G network is pretty bad when in the room. Other than that, awesome stay!
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Qu från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i december 2015
The location is very good but the price are too expensive..
The location is very good but the price are too expensive..
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: