Utmärkt 8,1
baserat på 61 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 61 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Mats från Sverige
Par
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Trevligt, lugnt, och pitoreskt.
Närheten till centrum, tyst miljö, enkelheten.
Hotellet är bra till, och har de grundkrav som vi sökte.
Recenserad 27 mars 2014

Stefan från Sverige
Par
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i januari 2014
Kanonläge ,mysiga rum, trevlig personal.
rummen sängarna läget
Jättebra, fick rummen före kl12 o det är något vi uppskattade oerhört mycket ,att få packa upp på en gång o ut o "göra" stan.Nära till både shopping o fina resturanger gjorde helgen till en höjdare, tack Rex hotell.
Recenserad 29 januari 2014

Robert från Sverige
Par
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2013
Litet hotell med mycket bra cityläge
Läge mitt i city samt mycket bra personal, rent och välskött
Mycket bra och trevligt hotell mitt i city, nära till shopping, teatrar, restauranger och sevärdheter i Stockholm.
Recenserad 09 april 2013

Ulla från Sverige
Affärsresenär
Bodde en natt i oktober 2010
Jag återkommer ofta!
Lagom stort hotell
Har bott på detta hotell ofta och återkommer gärna igen. Då det inte har så många rum ,känns det som personalen är från samma familj.Det är en känsla av familjehotell med allt. Att T-bana ligger alldeles runt hörnet ger också extra plus. 2 minuter sedan är du på Rådmansgatans t-banestation!
Recenserad 31 oktober 2010

Thomas från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juni 2010
Mysigt hotell
Personligt och god standard. Inget trassel med något. Fick ett bra och mysigt rum
Vore klokt att lägga om beläggningen på innergården.
Ett trevligt hotell som ligger mycket centralt utan att för den delen ligga vägg i vägg med Centralstationen. Trevlig omgivning med ett flertal barer och restauranger. Lugn gata men ända bara en tvärgata från Sveavägen. Kommer att boka där igen när jag kommer till Stockholm.
Recenserad 14 juni 2010

Marci från USA
Grupp
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Beautiful building on quiet street
This hotel is simply gorgeous. Exposed brick, wooden antique furniture and doors, and then modern industrial touches like cement walls and slate flooring in the bathroom. The breakfast buffet was impressive, and the staff wad top notch. We would definitely stay here again!
Recenserad 23 september 2016

LEI från Portugal
Grupp
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Convenient location
3 mins to subway. Room is not big but cozy. 10mins walk to the main shopping area! Restaurants and bars nearby
Recenserad 15 juli 2016

Alexander från USA
Ensamresenär
Enkelrum grand lit
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Good budget hotel
location,
It was fine. Staff were pleasant and helpful (although at times, not so accurate as to whether a restaurant was open or the ferry location, but no big deal).
Recenserad 07 juli 2015

Dominic från Storbritannien
Par
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Ok stay in a city which expensive hotels
Location,
The stay was fine. Breakfast was a little sparse, and not much seating at 9am. That said the room was fine, the room was clean and the staff were good. Compared to hotels we stayed in Berlin, Stockholm hotels are much dearer and not anywhere near as good.
Recenserad 03 februari 2015

Yvonne från Singapore
Par
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
nice clean room
clean, near to the subway and you can walk to central in around 10-15 min
The heater in the room was good. Toilet have heated floor. Chamber maid was prompt to clean up your room.
Recenserad 10 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: