Mycket bra 8,0
baserat på 775 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 775 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Yohan från Australien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Clean Hotel not too far away from the centre
Cleanliness, Breakfast, Helpful staff depending on who you had
The room was clean and comfortable. Had some problems with hot water and they weren't completely fixed. Hotel staff were very helpful at first but be careful if you book trips elsewhere the hotel staff can be not so nice anymore, most of the staff were still friendly.
Recenserad 12 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Safura från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2014
Close to city
Close proximity to the city, main shops and restaurants
Comfortable and peaceful.
Recenserad 03 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Marco från Australien
Reste med partner
Queen Svit
Bodde en natt i september 2014
Hanoi Serenity Hotel 2
staff and elevator
narrow dump area leaky aircon , faulty shower fixtures , dirty glasses , wont be back there again , 1 egg on a breadroll for brecky.
Recenserad 29 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Sven från Nederländerna
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Okay, not great
location, staff, bathroom
Recenserad 27 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Jara från Tyskland
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i september 2014
Good value hotel
price, cleanliness, AC
The hotel room was very small but clean and comfortable. The staff let us check in early without charging, which was really good. Breakfast was OK and good it was included in the price, however the restaurant prices were far too high (~ 80.000 vnd for fried rice). Did Halong Bay tour (3d/2n) with the hotel. The tour was a bit pricy but worth it. The hotel stored our luggage the whole time.
Recenserad 24 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Xuan från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Excellent
Tidy,good service,funny staff
Recenserad 20 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Sek från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i september 2014
value for money stay
wifi, attentive & helpful staff, clean room
Recenserad 16 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Nguyen från Vietnam
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2014
Good a d clean
Clean, nice staff
I only stay here for only one night and i book the cheapest room for two so as usually they gave us the the 9fl, room is small but clean - its surprised me that room is clean even its small. The air condition and fidge good. Staff friendly - i will be back if have chance
Recenserad 15 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Anh från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2014
Worth of what we paid.
staff is friendly, helpful..
Almost fine as we expected except room is quite old, bathroom is not comfortable...
Recenserad 13 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Keiko från Japan
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i september 2014
Extremely good place to stay in Hanoi
The staff, the price, the flexibility
I don't usually write reviews but this is worth one. The price is staggeringly low for the brilliant service you get. Attentive, friendly and flexible staff. Good breakfast. Fast internet. Satellite TV. High quality designer rooms, cleaned super fast everyday. One time they totally cleaned up my room in the 15 minutes I was downstairs having breakfast. Can't beat this place.
Recenserad 13 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: