2015
Utmärkt 8,5
baserat på 2584 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2584 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Yun från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2015
Staff nice, breakfast taste good
Staff nice, room clean, comfortable
Recenserad 05 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wesley från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2015
One night
Value for money, good facilities, clean
No problems
Recenserad 04 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yen från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Comfortable room, good service and nice breakfast
Comfortable room, good service and nice breakfast
Recenserad 14 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Laura från Estland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Wonderful stay
The breakfast was amazing, with something to offer for every palette. Also loved the rooftop bar, as the view was amazing.
The hotel is very clean and comfortable, and sending a special love message to the pillows we had - it was like sleeping on a dream.
Recenserad 09 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
friendly staff will go an extra mile for you
decent room. friendly staff. awesome breakfast
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
difficult to find the location
friendly staff. good breakfast
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shin från Malaysia
Familj med äldre barn
Familjesvit
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
Value for money at a decent location
location within the old quarter, yet far enough from the hustle and bustle
small boutique hotel, wouldn't grade it 4 star though.. however the breakfast was great, room decent and comfortable
Recenserad 11 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Raphael från Brasilien
Par
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2015
Great stay!
Great room, very friendly and English speaking staff, amazing location
Recenserad 09 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Rawipa från Thailand
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Good place.
Fantastic
Travel with family
Recenserad 02 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

xiu från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
A good stay.
1. Location, 2. Room condition
Our stay at Rising Dragon Palace Hotel was pretty good. We were given free upgrades to family suites which was really spacious and clean. One of the staff at the reception (didnt catch her name, but she's a trainee) was really nice and patient in helping us with directions and our requests. She also apologized to us sincerely when we found 6 housekeepers(or rather not all of them were housekeepers) sitting around in our room chitchatting. Overall, a wonderful stay except for the little hiccup with the housekeeping staff.
Recenserad 31 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: