Ritz Hotel: Boka nu

Fantastiskt
Baserat på 62 omdömenSe vad andra gäster sa
8,1
83 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (62)Omdömen från Booking.com (463)
8,1
Fantastiskt
Baserat på 62 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,5
Faciliteter7,5
Läge8,1
Komfort och kvalitet7,9
Service8,3
Valuta för pengarna8,1
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
Русский
한국어
Français
mer
Rumstyp
Enkelrum med balkong
Dubbel- eller Tvåbäddsrum med balkong
Trebäddsrum Standard
Dubbel Standard
mer
Sortera efter
Visar 33 verifierade gästkommentarer
8,8
Fantastiskt
Ana från Frankrike
Par
Dubbel Standard
Bodde i 3 nätter i december 2017
Très bon séjour ”
Avantages: le personnel très agréable et serviable + l’emplacement + le petit déjeuner. Inconvénients: le bruit (bcp de groupes qui se lèvent tôt et font un peu de bruit)
Recenserad 30 december 2017
6,3
Trevligt
Edouard från Frankrike
Grupp
Dubbel- eller Tvåbäddsrum med balkong
Bodde en natt i oktober 2014
Bien ”
Propre et correct
Recenserad 07 oktober 2014
10,0
Utmärkt
Tsipora från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum med balkong
Bodde en natt i augusti 2013
מלון המצוי במיקום מרכזי ”
המלון במרחק הליכה מאתרים היסטוריים, נקי, יפה, ארוחת הבוקר בו מצויינת והשיקות אדיב.
שהותנו במלון ריץ הייתה קצרה אך מוצלחת מאוד. נהננו מחדר מארוחת הבוקר ומהשירות האדיב. נשמח לחזור אליו בהזדמנות בה נשוב לירושליחם.
Recenserad 17 augusti 2013
7,6
Mycket bra
Elena från Ryssland
Ensamresenär
Enkelrum Standard
Bodde i 8 nätter i november 2017
Mycket bra”
Отель понравился близостью к Старому городу, ухоженностью; номер дали с балконом. Не понравилось, что в номере, рассчитанном на двоих, только одна розетка, и та была использована для холодильника (я покупала сама тройник)! На балконе только 2 стула и нет стола (пришлось просить, чтобы принесли). Услужливый и обходительный персонал. Вкусные завтраки. Номер уютный и красивый, но нет ни одной розетки в ванной(
Recenserad 30 november 2017
4,0
Valeri från Vitryssland
Affärsresenär
Dubbel Standard
Bodde en natt i november 2017
Acceptabelt”
Ранний заезд только на сайте. При поселении администратор пол часа искал документы по бронированию через AGODA. На следующий день история повторилась, выясняли Почему оплата прошла двумя платежами, только после этого разблокировали ключи от номера. Завтрак- НИКАКОЙ.Под названием шведский стол (как пример) ветчина маслины халва на одном "блюде"тарелке.При этом, к официантам претензий нет кофе предлагали каждые три минуты. В день отъезда за стойкой рецепции две неопрятные женщины ( администраторами отеля их трудно назвать) абсолютно не владея ни русским ни английским языками, разговаривать с гидом на иврите также отказались. Счета за проживание в гостинице нам показали но отдать отказались и предложили обратиться в компанию AGODA, так как бронирование отеля и оплату мы проводили через эту компанию а не напрямую в отеле.
Recenserad 19 november 2017
9,6
Utmärkt
Svetlana från Ryssland
Par
Dubbel Standard
Bodde i 2 nätter i november 2017
отличный отель ”
место превосходное! все рядом. все в шаговой доступности. даже в Вифлиеме побывали. персонал в отеле вежливый и заботливый. Спасибо John Khoury за вниманием и отзывчивость. такие люди- это лицо отеля!
Recenserad 19 november 2017
7,6
Mycket bra
Michał från Polen
Par
Dubbel Standard
Bodde i 2 nätter i januari 2018
Mycket bra”
Słaba jakość WiFi (jeśli komus to pottzebne) problem z parkingiem, mimo że jest obok hotelu, to nie zachęca to skorzystania. Nie wiadomo kogo tam rządzi i kto pilnuje aut
Recenserad 24 januari 2018
10,0
Utmärkt
hang från Kina
Ensamresenär
Dubbel Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2017
Utmärkt”
离耶路撒冷旧城步行10分钟路程,房间虽然简朴但是比较干净,对于经济游的游客推荐,酒店的早餐很简单但是质量很高,服务人员热心且专业,我朋友在退房时把手机落在房间里,当我们打电话回去确认时,对方告知已经帮我们存在前台了,力荐力荐
Recenserad 13 oktober 2017
thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. . Hope to see you again
Svarade 14 november 2017
Ritz Hotel
8,8
Fantastiskt
JIE från Kina
Par
Dubbel Standard
Bodde i 3 nätter i april 2017
总体不错”
在阿拉伯区,周围有一点乱,但是离大马士革门比较近,性价比很高,有停车场,租车比较方便,早餐也很丰盛。
Recenserad 09 maj 2017
thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. . Hope to see you again
Svarade 14 november 2017
Ritz Hotel
8,0
Fantastiskt
Ayumi från Japan
Grupp
Dubbel Standard
Bodde en natt i februari 2017
立地良し、値段も高くない”
エルサレムと言う場所を考えれば、高くないと思います。時間を勘違いして朝食を食べ損ねてしまったら、別にサンドイッチとコーヒーを特別に持ってきてくれました。
Recenserad 12 april 2017
thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. . Hope to see you again
Svarade 14 november 2017
Ritz Hotel
8,0
Fantastiskt
JEONG från Sydkorea
Ensamresenär
Enkelrum Standard
Bodde en natt i maj 2018
Early check in in case. ”
They are very kind for early check in without extrapay and I can enjoy full day with comfortable wearings. Good information for half day tour without a guide.
Recenserad 07 maj 2018
thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. . Hope to see you again
Svarade 25 maj 2018
Ritz Hotel
9,6
Utmärkt
myung från Jordanien
Par
Dubbel Standard
Bodde en natt i januari 2018
아주좋음”
직원이친절하고 가격대비 좋음 한국인은 믿고가셈
Recenserad 02 februari 2018
thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. . Hope to see you again
Svarade 02 mars 2018
Ritz Hotel
8,0
Fantastiskt
Hyunsik från Sydkorea
Familj med äldre barn
Trebäddsrum Standard
Bodde i 3 nätter i december 2013
그냥 괜찮음”
조식, 깔끔
조식은 가족들이 모두 만족해 했습니다. 호텔키를 잃어버렸는데(관광지에서 소매치기 당했음) 다른 곳에서는 10만원 정도의 요구를 받은 적이 있었는데 여기서는 아무렇지 않은듯 새로 키를 만들어 주더군요. 뛰어나지는 않지만 괜찮았습니다.
Recenserad 02 januari 2014