Riverfront Residence
Riverfront Residence
Se alla 34 bilder
Studio superior-rum - Kök Riverfront Residence
Studio superior-rum - Kök
Se alla 34 bilder
Lobby Riverfront Residence
Lobby
Se alla 34 bilder
Pool Riverfront Residence
Pool
Se alla 34 bilder
gym Riverfront Residence
gym
Se alla 34 bilder
PÅ KARTAN Riverfront Residence
PÅ KARTAN
Mycket bra
Läge
7,2
Se alla 34 bilder Riverfront Residence
Se alla 34 bilder
Borttagen från favoriter
Mycket bra
Baserat på 744 omdömenSe vad andra gäster sa
7,8
/
10
Fantastiskt valuta för pengarna
8,2
88 % skulle rekommendera boendet till en vän
Valuta för pengarna8,2
Lägesbetyg7,2
Närmaste flygplatsSuvarnabhumi internationella flygplats (BKK)
Avstånd till flygplats22,8 km
  • flygplatstransfer

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

  • valutaväxling

  • luftkonditionering

Rumsalternativ
8,0
Mycket bra
Rummets komfort & kvalitet
Detta boende är väldigt populärt!Senast bokat för 3 timmar sedan
2 sovrum Deluxe (2 Bedroom Deluxe)
2 sovrum Deluxe (2 Bedroom Deluxe)
...
  • Rumsstorlek: 93 m²/1001 ft²
  • Utsikt: Flod
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Superior-rum med 2 sovrum (2 Bedroom Superior)
Superior-rum med 2 sovrum (2 Bedroom Superior)
...
  • Rumsstorlek: 72 m²/775 ft²
  • balkong/terrass
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Studio deluxerum (Studio Deluxe Room)
Studio deluxerum (Studio Deluxe Room)
...
  • Rumsstorlek: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Flod
  • 1 king size-säng eller 2 en...
Ange datum för att se priser
Deluxerum med 1 sovrum (1 Bedroom Deluxe)
Deluxerum med 1 sovrum (1 Bedroom Deluxe)
...
  • Rumsstorlek: 55 m²/592 ft²
  • Utsikt: Flod
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Studio superior-rum (Studio Superior Room)
Studio superior-rum (Studio Superior Room)
...
  • Rumsstorlek: 39 m²/420 ft²
  • balkong/terrass
  • 1 king size-säng eller 2 en...
Ange datum för att se priser
Superior-rum med 1 sovrum (1 Bedroom Superior)
Superior-rum med 1 sovrum (1 Bedroom Superior)
...
  • Rumsstorlek: 50 m²/538 ft²
  • balkong/terrass
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Superior Twin One-Bedroom Apartment
Superior Twin One-Bedroom Apartment
...
  • Rumsstorlek: 50 m²/538 ft²
  • balkong/terrass
  • 2 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Deluxe Twin One-Bedroom Apartment
Deluxe Twin One-Bedroom Apartment
...
  • Rumsstorlek: 55 m²/592 ft²
  • balkong/terrass
  • 2 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Superior 2 Bedroom Apartment
Superior 2 Bedroom Apartment
...
  • badkar
  • kokvrå
Ange datum för att se priser
Deluxe 1 Bedroom Apartment
Deluxe 1 Bedroom Apartment
...
  • badkar
  • kokvrå
Ange datum för att se priser
Har du en fråga till Riverfront Residence?
Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

Priserna blir lägre så fort du loggar in!

Logga in!
Mer om Riverfront Residence

Mer om Riverfront Residence

En översikt

Visa mer

Det nödvändiga och dess avstånd

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mindre

Vad de erbjuder

Visa mindre

Vad finns i närheten

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mer

Boendets gästpolicy

Visa mindre

Lite användbar fakta

Visa mer

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (744)Omdömen från Booking.com (60)
7,8
/
10
Renlighet8,1
Faciliteter7,8
Läge7,2
Komfort och kvalitet8,0
Service8,2
Valuta för pengarna8,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
ภาษาไทย
简体中文
한국어
mer
Rumstyp
Studio superior-rum
Studio deluxerum
Deluxerum med 1 sovrum
Superior-rum med 1 sovrum
mer
Visar 659 verifierade gästkommentarer
12345
6,3
Trevligt
Dennis från Sverige
Par
Studio superior-rum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Fin lobby men ruttet hotell”
Restaurangen var det enda positiva
ett hotell som är fint på bilderna wifi kostar och det första vi såg var en kackerlacka när vi kom inbi rummet , sängen var mjuk och skön men hotellet låg långt ifrån shoppingen och ingen ville köra oss till hotellet såvida man inte betala en massa
Recenserad 01 januari 2013
5,7
GERT från Sverige
Par
Superior-rum med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2012
trevlig hotel”
lungt område
trevlig ta bara 10min med sky till mkb och annat shopping center
Recenserad 03 mars 2012
7,0
Mycket bra
Sven från Sverige
Par
Studio superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2011
Vacker utsikt fr lagenheten”
Ett fint lagenhetsrum med underbar utsikt over floden. Pampigt pa kvallen
Hotellet ar belaget utanfor shopping och annat men rummet var perfekt. Mycket vackert att blicka ut pa hangbron kvallstid. Seven Evelen fanns i narheten for att fixa mat. Pa hotellet aven restaurang som vi aldrig besokte.
Recenserad 06 oktober 2011
7,3
Mycket bra
Mikael från Sverige
Familj med små barn
Studio deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2011
Trevligt hotell med fantastisk utsikt.”
Utsikten over floden och de vackra broarna.
Vi var bara ett par dagar men intrycket ar mycket bra. Rens och frascht. Bra mat i resturangen och som sagt en fantastisk utsikt. Enda negativa var att poolen llag lite otillgangligt.
Recenserad 29 juni 2011
5,3
Maria från Sverige
Par
Superior-rum med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2009
Nja, hotellet var väl oki, men inte mer...”
Bra personal, mysig restaurang med hyfsad mat.
Hotellets läge, standarden ganska slitet. Det märktes att det varit ett hotell som varit populärt och modernt för några år sedan...
Om man säger som så här. Det var lätt att ta sig dit och därifrån, det var ett område det var lätt att åka på "taxameter", där inte taxichaufförerna hela tiden försökte förhandla pris med dig när du säger att du vill åka på taxameter. Ett sånt område är det... Visst det är vid Chao Praya river, men inget av bekvämligheter finns runt i området av hotellet. Ingen butik att handla i, inga apotek, ingen pub, ingen massage osv, då får du ta taxi... Det fanns ett "shopping mall" i samma byggnad, men när man besökte det så var allt i princip nedlagt, det såg ut som nånting i Ryssland på 80-talet, väldigt deprimerande. Visst, där fanns ett massagecenter, men tom massagen på Kao San (och den är ju faktiskt inte dålig, inte så jag menar) är bättre, detta var ett som var väldigt "skabbigt". Hela området var deprimerande. Nu till själva hotellet: Standarden var bra, det är ett lägenhetshotell, så det är gott om utrymme. Du har kyl, vattenkokare, neskaffe och alla andra vanliga faciliteter. Poolen som hörde till hotellet ville vi inte ens bada i med tanke på hur den såg ut... Ganska smutsig. Utsikten var fin från rummet, det fanns balkong, men tyckte att det kunde iaf funnits 2 stolar så man kunde suttit ute på den också. Duschen var hemskt, iaf om man är så lång som jag (175 cm). Den är fastsatt i väggen på en höjd som nådde bröstet till mig ungefär, ni kan ju tänka er hur det var att tvätta håret... Bra tryck i den iaf, men värmen var svår att ställa in. Det var rent och fräscht, och personalen var väldigt snälla och hjälpsamma, du har gratis "shuttlebuss" till skytrainstation som går ett visst antal ggr per dag. Restaurangen hade en av de godaste "spaghetti Bolognese" jag nånsin ätit. Men jag är ledsen, jag skulle inte rekommendera detta hotellet, med tanke på läget, annars var det hyfsat, men för det priset som vi betalade (som ändå var mycket billigare än hotellets egna, tack vare att vi bokade via Agoda), så var det inte prisvärt.
Recenserad 24 april 2009
7,2
Mycket bra
Thu från USA
Ensamresenär
Studio superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2018
Mycket bra”
The receptionist was very rude and has now customer service skill. I have booked this hotel a few times this year for friends who came to visit. I will not recommend this hotel again to anyone.
Recenserad 11 oktober 2018
Dear Ms Thu, Thank you for your comment. We apologize for any inconvenience incurred. However, I would like to clarify the misunderstanding as there was a change in the room type booked to a lower category when you extended the booking for your guest. Our front manager tried to inform you the difference of the room and price but somehow caused an upset. She later worked her way to get a complimentary upgrade, which you didn't take but gladly was used by your guest for her second return. Normally our reception team focuses highly on guest satisfaction and the effort of the team, including our front manager, is usually recognized by many guests. We are sorry if there was any miscommunication along the way. We hope to serve you again in the future. Sincerely, Management
Svarade 12 oktober 2018
Riverfront Residence
7,2
Mycket bra
iqram från Malaysia
Familj med små barn
2 sovrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i augusti 2018
Good with value for money.”
Noted the birds surrounding the area which are inevitable. However, overall is good and gad a pleasant stay there with warm and friendly staff to guide and assist us.
Recenserad 11 augusti 2018
6,4
Trevligt
Hatim från Indien
Familj med äldre barn
Superior-rum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juli 2018
Average place with great service”
Its a good location and clean place. The staff and service is above 5 points., inroom dining is fantastic. Two 7/11 stores and restaurants at the property doorstep - very convenient. The pool is not great at all. Everything around the pool is in bad shape. If you are going to use the pool this is not the property you should go to.
Recenserad 27 juli 2018
7,6
Mycket bra
Sumeth från Thailand
Ensamresenär
Studio superior-rum
Bodde en natt i juli 2018
Peaceful place and stunning river view”
good room, nice view,
Recenserad 16 juli 2018
Dear Khun Sumeth, Thank you so much for your kind comment. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and We hope to have the chance to serve you again in the future. Yours sincerely, Management Team Riverfront Residence Bangkok
Svarade 18 juli 2018
Riverfront Residence
10,0
Utmärkt
Pakchuda från Thailand
Affärsresenär
Studio superior-rum
Bodde en natt i juni 2018
Superb service mind”
Khun May and Bell are my favorite.
Recenserad 28 juni 2018
Dear Khun Pakchada, Thank you so much for your kind comment. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and We hope to have the chance to serve you again in the future. Yours sincerely, Management Team Riverfront Residence Bangkok
Svarade 18 juli 2018
Riverfront Residence
8,0
Fantastiskt
Borom från Thailand
Par
Studio deluxerum
Bodde en natt i april 2018
excellent view, excellent price”
riverfront location with river view and Rama XI bridge view. But the entrance to the hotel is very shady, and the sign is very small.
Recenserad 18 april 2018
Dear Khun Borom, Thank you so much for your kind comment. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and We hope to have the chance to serve you again in the future. Yours sincerely, Management Team Riverfront Residence Bangkok
Svarade 18 juli 2018
Riverfront Residence
8,4
Fantastiskt
Kotan från Singapore
Affärsresenär
Studio deluxerum
Bodde en natt i mars 2018
Good place to stay in Bangkok and value for money ”
Clean and spacious room with a superb view of Chao Phraya River. Definitely recommended for personal or business travel. Helpful and polite staff. Wi-Fi is reasonable for light surfing or emails. I will love to return again if I have the chance.
Recenserad 23 mars 2018
Dear Mr.Kotan, Thank you so much for your kind comment. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and We hope to have the chance to serve you again in the future. Yours sincerely, Management Team Riverfront Residence Bangkok
Svarade 18 juli 2018
Riverfront Residence
9,6
Utmärkt
Jullien från Singapore
Par
Studio deluxerum
Bodde i 4 nätter i oktober 2017
Awesome stay”
Friendly staff, quiet place, nice view, comfortable bed
Recenserad 04 november 2017
Dear Julien, Thank you so much for your kind comment. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and We hope to have the chance to serve you again in the future. Yours sincerely, Management Team Riverfront Residence Bangkok
Svarade 18 juli 2018
Riverfront Residence
6,8
Trevligt
Criz från Malaysia
Grupp
Studio deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2017
Trevligt”
Not much of activities here as it's quite far away from the town center. However, the bus transportation (Bus Rapid Transit - BRT) here is quite efficient to connect you to the nearest BTS Chong Nonsi (required to walk 10-15mins from BRT Sathorn)
Recenserad 25 september 2017
3,6
Glenn från Norge
Familj med äldre barn
Studio deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2017
Acceptabelt”
Hard beds, bad internet wifi, everything costs money. Like 900 bath for a visit in the pool. Not the best location, need taxi to go places Will never return to this hotel
Recenserad 29 juli 2017
Dear Mr Glenn, Thank you for your comment and we are sorry to hear that you didn’t enjoy your stay. As explained in the other comment below, the bed topper is available for those who prefers soft mattress. Wifi can be slow during high occupancy despite our fibre optic line but our engineer can fix the problem if reported on the spot. Pool does not cost money, it was a misunderstanding and I wish you contacted the front desk as we informed. Once again, we apologize for the inconveniences. Kind regards, Management
Svarade 04 augusti 2017
Riverfront Residence
4,4
Glenn från Norge
Familj med äldre barn
Superior-rum med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i juli 2017
Would not book again”
The rooms are a bit dated, but large. We had a studio and a 2 bedroom room. Not a good breakfast for that price, everything like pool visit costs money. (900 bath pr person pr visit) and you Get only 1 Internet wifi password to share pr bedroom. But the internet solution is so slow that you wish you used 4g. Beds feels like stone with sheets on top. Hotel say they have hotel transfer, thats bogus. They book a taxi. But they cant english that good. So when we did say 6 persons and 5 bags, they booked a normal taxi. And did give us a stress moment when we had to find other transport. Will never book this hotel again.
Recenserad 26 juli 2017
Dear Mr Glenn, Thank you for your comment. Please accept our apology for the inconveniences. We will look into some of the problems and make our improvement. However, I don't quite understand the everything costs money issue. I can assure you it doesn't and we asked you to contact the FO. Perhaps it was a miscommunication. Also for internet, I checked from the system 4 wifi passwords for the 2BR unit and 2 for the studio were issued. Our staff must have misinformed you at first but he tried to fix it shortly after you checked in. We are sorry for the speed. Despite fibre optic, it can get slower at full occupancy. Our engineer can always check, reset and that normally fixes the problem. For the bed, toppers are available for guest who prefers soft mattress. I only wish the problems were reported. Last but not least, we do have the choice of limo or taxi for the airport transfer but our staff misunderstood that you requested a taxi. I am so sorry about the confusion. Regards, Management
Show more
Riverfront Residence
4,4
stephen från Storbritannien
Par
Studio superior-rum
Bodde i 5 nätter i juni 2017
Poor Reception Staff”
the reception staff and duty manager were very poor in handling checkout and complaints. First, I wanted to stay an extra night, so I checked on Agoda, and the price for one extra night was now cheaper than the rate I paid for the first 5 days, so I thought I would first check with reception, so they said they would give me the same price as I had for the first 5 nights, so I though to save the hassle of getting a new booking number I accepted, and the Manager told me to pay on the day I left. So on the saturday morning when checking out, the price they gave me was an extra 300Bhat, what then ensued was a long tiresome debate on rules/Promises/customer rights etc etc.. that took ages to resolve. I did receive an apology email from the manager on this issue. This was then followed up by them telling me I had not payed for One Breakfast we had had whilst staying, this I knew I had paid, as I remember checking the bill, and Not leaving a Tip, as they had already charged 10% service charge.. for what I dont know, as the service was non existant, so when I received the change in the folder, I took all of it. So we asked them if they had CCTV in the area, and to check.. Again, the response was poor. So we left a contact number and left, as I had a Hospital appointment. Since then, we have not received any news on this incident, and No Apology on this... I wont stay here again
Recenserad 04 juli 2017
Dear Mr Steven, Thank you for your comment. We are sorry to hear about your dissatisfaction on our reception staff. The rate difference took them sometimes to resolve but at check-out, the CCTV showed payment was settled in about 5 mins. As for breakfast, somehow it could be a misunderstanding as we didn’t receive the cash that you paid. There was only a long bill with your signature and room no, which normally means charges are signed to the room and will be paid upon check-out. Unfortunately the CCTV didn’t show clearly as you were sitting at the corner of the camera. We decided to treat it as complimentary breakfast and called you to confirm but response was unpleasant. We are strive to satisfy all guests and thus we are sorry about the inconvenience. We’re not sure how it happened as it never did before but we do trust your word so it could be some kind of accident/mistake that caused the confusion. Please accept our apology. Regards, Management
Show more
Riverfront Residence
10,0
Utmärkt
Rano från Indonesien
Affärsresenär
Studio superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2017
good location for business”
near the river.. nice view
Recenserad 20 juni 2017
Dear Mr Rano, Thanks very much for your score. We are glad you enjoyed the view and the location. We hope to welcome you back again in the near future. Kind regards, Management
Svarade 04 augusti 2017
Riverfront Residence
9,2
Utmärkt
Josh från Hongkong
Affärsresenär
Studio superior-rum
Bodde en natt i maj 2017
value for money at Rama3”
it's a rather old residential building, but nothing can beat the service, and the river view.
Recenserad 11 maj 2017
7,6
Mycket bra
Yeo från Singapore
Par
Studio superior-rum
Bodde en natt i mars 2017
Ok”
Room is big, although the furniture are pretty old but overall it's acceptable and was a pleasant stay.
Recenserad 10 maj 2017
12345
Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

Tillbaka till sökresultaten

Tillbaka till rumsalternativen

|

Avvisa