Bra 7,5
baserat på 68 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 68 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Yousef från Kuwait
Affärsresenär
Rum med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 4 nätter i februari 2016
Value for money and luxury
Nice flat nice view you feel at home reasonably priced compared with hotels rate. I will stay there again
Recenserad 02 mars 2016

Clement från Indonesien
Familj med små barn
1 sovrum med utsikt mot trädgården
Bodde i 10 nätter i juni 2015
Value for Money
Comfort (spacious and well furnished), clean and well maintained,
Enjoyed it, and extending my stay.
Recenserad 28 juni 2015

Saud från USA
Familj med äldre barn
1 sovrum med utsikt mot trädgården
Bodde i 2 nätter i december 2014
Not a hotel
Spacious clean comfortable
It was difficult to find but it clean and well kept.
Recenserad 05 juni 2015

Peter från Storbritannien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
an uninspiring venue.
Room Sizes decent. Kitchen well equipped.
Dissapointing lack of facilities within the building. Having to cross the road to buy anything and everything was a pain. Stores and bars/cafes available were grubby and tired. Beach access far to expensive.
Recenserad 05 april 2015

Floyd från Storbritannien
Par
1 sovrum med utsikt mot trädgården
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Great loca
Great location great staff
Perfect
Recenserad 10 februari 2015

Mohammed från Bahrain
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i januari 2015
Very far from the downtown.. No services..
Allowed guests
Recenserad 30 januari 2015

ABDULRAHMAN från Kuwait
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
very nice
Nice good & large
Recenserad 07 oktober 2014

firas från Kuwait
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2014
wonderful time
location service and staff
Recenserad 21 september 2014

firas från Kuwait
Par
1 sovrum med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i september 2014
Good hotel
location service and staff
Recenserad 19 september 2014

wesam från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i juni 2014
Nice , comfortable and enjoyfull stay
Location, staff and cleaning
Our stay was very nice ,every thing was i planned exept the beach and swimming pool charge was arround 400 Dh per day which is not resnable
Recenserad 25 juni 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: