Utmärkt 8,4
baserat på 260 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 260 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Andrew från Australien
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2016
April 30
Check in staff were great but bar staff were rude and didn't know what they were doing. Beds were very good.
Recenserad 05 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Byron från Australien
Reste med partner
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2016
booked 3 rooms for wedding
rang hotel 10am in morning to see the earliest time to get in.was told the rooms for you are ready now,ewe replied that we would be arriving about 12.30.on arrival was informed only 1 room available. further more was then informed it will be $30 to park our car and another $35 for breakfast making a total of$295 per room.our daughter stayed in the next street and paid $160 for the same.maybe it is time for us to look elsewhere to book our hlolidays.
Recenserad 02 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chris från Australien
Affärsresenär
Deluxe med parkutsikt och king size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Recenserad 25 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yow från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe med 2 enkelsängar och parkutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Recenserad 23 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Khiem från Vietnam
Reste med partner
Deluxe med parkutsikt och king size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Recenserad 19 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alistair från Malaysia
Reste med partner
Deluxe stadsutsikt med king size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
great location
Location is perfect
Recenserad 11 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stan från Nederländerna
Familj med småbarn
Deluxe med 2 enkelsängar och parkutsikt
Bodde en natt i april 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Recenserad 04 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

sue från Australien
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Recenserad 01 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sharon från Singapore
Affärsresenär
Deluxe stadsutsikt med king size-säng
Bodde en natt i mars 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Recenserad 27 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shirley från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2016
So so
Just normal
Recenserad 17 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: