Bra 7,3
baserat på 2445 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2445 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Service 7,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Chuengamon från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Cheap and comfy
Cheap, comfy and quite
Recenserad 05 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Leslie från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i februari 2015
Les from patong
Good value and good location ,hotel clean and tidy
Very relaxed and comfortable
Recenserad 01 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

PRIMPALIN från Thailand
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2015
great
service
good
Recenserad 28 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chayarn från Thailand
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2015
Be aware Chinese tourists
Value, Best location, Clean
Recenserad 25 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nicholas från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2015
So so, but good location
location, location, location
Apart from location, this is just a standard 3 star. Nice and safe, quiet and trouble free.
Recenserad 23 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Serenity från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Not the best value for travellers
My room was spacious and clean.
Having a shower was a nightmare as the hot water would go on and off constantly. Between 6am-7.30am and from about 3pm onwards there were children making noise in the hallway on my floor for hours at a time as I think there must be families living there and the kids must be bored before and after school. Housekeeping were arriving to clean my room at 4pm which was frustrating after being out all day. Wifi wouldn't work in the room only in the lobby. Not a great option so rather than extend my booking I moved to another hotel which has been much better value for money.
Recenserad 13 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Leandro från Brasilien
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2015
Wish I could've stayed longer!
value, clean, comfortable
Got a super deal through agoda. Felt like it was the best value thought out a 2 month trip on SEA. Hyper spacious room and bathroom plus a balcony with an outside sink. Not brand new but excellent value. Breakfast was not included nor did we eat at the restaurant. About a 5 min. walk from the Old City Gate. 7eleven only two doors down.
Recenserad 12 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shannon från Storbritannien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2015
1 nights stop over
Bed, shower, room size
Good stay, right next to a seven eleven, huge bed, huge bathroom, good selection on television! But noisy but overall good stay - would definitely return.
Recenserad 12 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Matthew från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2015
bed bugs!
cheap, good facilties, room size
At 2am I had to move rooms because there were bed bugs. Not very pleasant. The room is definately good value for money (minus the bed bugs ofcourse).
Recenserad 12 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Hiroko från Kanada
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Old hotel & so so location
The location is so so, a room is spacious, and staff are trying to be their best.
The building is really getting old. Even the room was spacious, my bath room & room smelled like a sewage. Also, there were many group of people talking very loud and yelling until very late night. The staff were nice and trying their best, but I will use this hotel again.
Recenserad 10 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: