Mycket bra 7,8
baserat på 41 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 41 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Jiena från Kina
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Good rooms with nice breakfast
Room condition is good
the rooms and the bathrooms are nice and big and the breakfast provided by the hotel is also very nice. however, if you are a backpacker, it is a little too expensive. a lot of cheaper but also very nice hotels can be found nearby.
Recenserad 29 december 2012

hua från Kina
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2012
nice place to stay
good garden
it is a nice play ,but a lot of Gekko japonicus in the lobby.
Recenserad 04 december 2012

FANGTING från Taiwan
Grupp
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2012
Fully relaxed in Royal park hotel!
the garden is fantastic, and the food are very deliciaus.
Had a wonderful time here,they have very nice restaurant and bar in the hotel and also local dance show at night,would definitely come back for the second visit!
Recenserad 31 augusti 2012

Penelope från
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2012
Nice camp style hotel, but no water in the pool
Really close to the park entrance and restaurants
the rooms/chalets were really spacious and nicely finished. it felt pretty classy for nepal. there were nice touches in the room like mozi repellants. it reminded me of a jungly butlins, but in a good way! only downside was the swimming pool - it was empty of water. bit of a disappointment when it's 40 degrees! the staff were really friendly and helpful. i booked all my activities through them and, once booked, i didn't really have to think for myself any more. i could rely on them to make sure i got where i needed to be, when i needed to be there. the food in the hotel was average, i think you're better off heading out to a restaurant if you can be bothered in the heat. the location of the hotel is ideal. it is a 5 min walk away from 'the beach' where you can watch the sunset and the entrance to chitwan park, and a 2 min walk away from the busiest part of the village.
Recenserad 18 maj 2012

Ronny från Tyskland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
super Chitwan
großer Park
Das Hotel liegt in einem schönen Park und ist auf Gruppen ausgerichtet. Man kann im Hotel oder in verschiedenen Büros außerhalb des Hotels Ausflüge in den nahen Chitwan Nationalpark buchen. Die Zimmer sind sehr groß und könnten bald mal renoviert werden.
Recenserad 28 mars 2014

Manfred från Tyskland
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
gute Lage, regionale Architektur, großes Gelände,
Zimmer, Gelände Lage
Recenserad 02 november 2013

Henricus från Nederländerna
Par
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i mars 2013
Waarschijnlijk toch nog te hoge verwachtingen.
Ligging. Verse broodjes bij ontbijt.
Het verblijf was teleurstellend. Enerzijds is men weliswaar vriendelijk en behulpzaam, maar vooral gericht op het aan de man brengen van excursies en andere tripjes. Het hotel heeft zeker zijn beste tijd gehad en de grote tuin is zeer verwaarloosd. Het geheel biedt een troosteloze indruk, die niet geheel weggedrukt kan worden door de Nepalese vriendelijkheid.
Recenserad 20 mars 2013

chantal från Frankrike
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i november 2014
Hotel bien situé au centre du village
Son emplacement son petit déjeuner excellent
Le séjour s'est bien déroulé mais personnel peu accueillant pour les voyageurs qui ne prennent pas de formule organisée. Les chambres sont très sommaires mais spacieuses. Bon emplacement dans le village et près de la rivière. Le jardin manque de fleurs et de verdure.
Recenserad 18 november 2014

michel från Frankrike
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2014
En plein parc
Au cœur du parc très bien pour les activités et les prestations dans le parc .au calme dans joli jardin
Très bien
Recenserad 15 april 2014

NATALIA från Ryssland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Прекрасное место для отдыха на природе
Отличный персонал, красивая и большая территория, отличное расположение
Читван посещали ради природного Национального парка, т.е. по сути это часть джунглей. Менеджер отеля (очень приветливый человек) все организовал - и катание на слонах, и каноэ по реке с крокодилами, и превосходный ужин, и трансфер в аэропорт. Спасибо ему огромное! Номера достаточно большие и чистые (мы жили в одноэтажных бунгало). Чистая и зеленая территория. Расположен в центре Читвана, все рядом. Хорошее питание. Вечером была даже анимация - национальные танцы и музыка. Отличное место для отдыха на природе!
Recenserad 16 januari 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: