2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13062 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13062 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

TAN från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
royal plaza hotel review
quite response, politeness and big room space
pleasant
Recenserad 08 oktober 2015

JENNIE från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2015
Good Value For Money
Clean & Comfortable Room, Courteous & Helpful Staff, Excellent Location
Memorable. The room was clean, spacious and comfortable, the hotel staff were polite and helpful, and the location was excellent as it is near two MTR stations and annexed to a shopping centre. Will definitely recommend to others.
Recenserad 08 oktober 2015

Rena från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde en natt i september 2015
Pleasant stay
Well maintained, good location, good upkeeping
A well maintained and well situated hotel. Fast check in and checkout procedures.
Recenserad 08 oktober 2015

Rena från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Well located hotel
Location, cleanliness and comfortable
It was an enjoyable stay. Check in and check out procedures were done swiftly. Upkeeping of the hotel was good.
Recenserad 08 oktober 2015

Mohan från Indien
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i mars 2015
Worth for the money
clean and good
Recenserad 07 oktober 2015

DJONI från Indonesien
Par
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2015
Flight rescheduled
clean location n nice air condition.
My flight CX 781 actual flight time was on: Booking Reference Number: 53QNAB 29 Sep 2015 CX781 Cathay Pacific HKG 15:35 SUB 19:20 0 4:45 333 Economy (V) due to the flight was rescheduled until 30 September 2015 at 03:35. I did not want to wait for so long in the airport. I requested the hotel management that I have had to keep the room until 22:00, but they said I have to pay HK$1,495 which I thought it was too cruel for me because I have stayed 3 nights. I think 50% of that amount will be quite reasonable and not leaving a bad image.
Recenserad 07 oktober 2015

Jeremy från Malaysia
Par
Plaza Deluxe
Bodde en natt i oktober 2015
Beautiful Hotel.
Location, beautiful hotel and clean room.
This is a very beautiful hotel. Room are big and clean. Best location for shopping.
Recenserad 07 oktober 2015

Matthew från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
My favoriate Hotel while in Hong Kong!
1) Cleanliness 2) Location 3) Nice Comfortable Bed
Cosy & Nice feeling whenever I return to my room
Recenserad 07 oktober 2015

Siong från Malaysia
Familj med små barn
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2015
connected to moko
location, location, location
baby cot was provided for my toddler.. checking in and out was seamless. staff were friendly. connected to moko and mongkok east MTR - just excellent location.
Recenserad 06 oktober 2015

Bao från Singapore
Familj med små barn
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2015
Pleasant holiday stay
Clean, convenient, comfortable
Recenserad 05 oktober 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: