2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13058 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13058 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Jonas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010

Bo från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010

per från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010

Joanne från Filippinerna
Familj med äldre barn
Plaza Grand Plus
Bodde i 2 nätter i december 2015
Best location
Best hotel for shopping. Easy access to transport. Very clean.
Recenserad 29 september 2016

Princess från Filippinerna
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i juni 2016
For the family
Spacious room and bathroom. Quite far from MTR station but there is available free shuttle.
Recenserad 28 september 2016

San från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Value for money hotel at good location
Value for money hotel and am very thankful that it is located right next to a mall with very convenient access to various shops as I was sick and my travelmate was able to easily go buy food and medicine back for me!
Recenserad 28 september 2016

Chen från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Worthwhile
Value for Money. Very convenient
Recenserad 28 september 2016

Hwei från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great location value for money
This is the 4th time staying in this hotel. We have book a family room. The room is big and is confortable for 4 person stay. Location is great
Recenserad 28 september 2016

Melissa från Malaysia
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i september 2016
Recommended
Require a bit much more walking to MTR station... Good it is connected to MoKO shopping centre
Recenserad 28 september 2016

Regina från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i september 2016
Still as good
This is my 3rd time staying in this hotel. The staff were friendly as usual. The mall was fantastic, better shops. The only bad point was the long walk to Mongkok.
Recenserad 27 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: