Mycket bra 7,3
baserat på 823 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 823 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 5,9
Sortera efter

Rea från Filippinerna
Reste med partner
2 enkelsängar med delat badrum
Bodde en natt i juli 2016
clean and quiet
very accessible to terminal 4.
Recenserad 14 september 2016

Rea från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i juli 2016
very good
so clean and comfortable.
Recenserad 14 september 2016

Elaine från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i september 2016
Near NAIA Terminal 4, lots of nearby restaurants, value for money
The hotel is known as DG and not Salem, as Salem is the name of the compound where it is located. The hotel will provide toothbrush and toothpaste and towel, nothing more. You will be required to make a P300 deposit upon check-in (of course, refundable upon check-out). The television only has one channel.
Recenserad 13 september 2016

Jancis från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i september 2016
Stopover stay
We had the room with private toilet. Definitely value for money given the location situated just a stone throw away from the Domestic Terminal 4. Clean room and everything is just right for a stopover stay.
Recenserad 12 september 2016

JULIANA från Singapore
Reste med partner
2 enkelsängar med delat badrum
Bodde en natt i mars 2016
Safe and convenient
It is located at a gated place with security guard so you'd feel safe. Ask to be away from the noise of the pub downstairs so you get a good rest. The shower and toilet is clean and it's a place for you to unwind to catch the morning flight the next day. It's value for money.
Recenserad 11 september 2016

Mohammad från Bangladesh
Ensamresenär
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i september 2016
hotel near the airport
its just steps away from terminal 4
Recenserad 09 september 2016

Arian från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i augusti 2016
:)
Mahirap lang pag malalaki ang bahage kasi walang elevator. I advise you to ask help pag umakyat sa hagdanan in case malalaki ang mga bagahe
Recenserad 03 september 2016

Manjunatha från Brunei
Ensamresenär
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i augusti 2016
Only for transit passengers
OK for the price, place is not good for family accomodation
Recenserad 30 augusti 2016

Gunnar från Filippinerna
Ensamresenär
2 enkelsängar med delat badrum
Bodde en natt i augusti 2016
Walking distance to T4.
Uno Bistro nice restaurant downstairs.
Recenserad 16 augusti 2016

ruben från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum med dubbelsäng och delat badrum
Bodde en natt i augusti 2016
bed very comfortable and unexpectedly clean
The hotel is walking distance to NAIA Terminal 4 just cross the bridge. but if it's rainy or you carry heavy stuff/luggage i suggest you hire their airport shuttle service for only P100 going to T4 other terminal is P200. The room is very comfy which is very good for resting, I like the bed very comfy and the bed sheets and pillows are clean. our assigned room is at the back so more quiet. Toilet is shared but clean. I will recommend this hotel to travellers who are in transit or has early morning flight or need a quick rest before another flight. at least you do not worry heavy traffic in Manila. The hotel is in a compound area with all the shops and resto surrounding it. The lobby and going to your room are on separate entrance. overall very good.
Recenserad 15 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: