Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 104 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Leonardo från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Nice hotel in Seminyak
location price
Staff are very accommodating and friendly.
Recenserad 03 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Derek från Storbritannien
Par
Deluxerum
Bodde i 8 nätter i februari 2016
Great holiday
location, price and staff
Exceptional
Recenserad 02 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rajarshi från Indien
Par
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i februari 2016
not what I expected
Hi It was a good place for older people, and in terms of value for money was decent Liked the room but very disappointed with the pool, as well as overall layout of the place. Quite far from main road, but near the beach which is a plus
Recenserad 12 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Raphael från Tyskland
Par
Deluxerum
Bodde i 9 nätter i december 2015
Pleasant stay in Seminyak, Bali
Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Philipp från Österrike
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Nice little hotel next to the beach
Location, friendly staff and great breakfast
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Recenserad 12 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Philip från Nya Zeeland
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
Relaxed clean old world atmosphere
Beautiful garden peaceful friendly staff
Very good
Recenserad 18 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mats från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Sarinande
Perfect location, Fantastic personnel
Great as always!!
Recenserad 22 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Dianne från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Well priced hotel
Position staff rooms
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Recenserad 07 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mark från Australien
Ensamresenär
Superdeluxe
Bodde i 3 nätter i maj 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Recenserad 20 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mark från Australien
Ensamresenär
Superdeluxe
Bodde i 2 nätter i maj 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Recenserad 20 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: