Utmärkt 8,5
baserat på 38 omdömen
Mycket bra 7,8
baserat på 645 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 38 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

Håkan från Sverige
Reste med partner
Pleasant
Odugligt med parkering!
Recenserad 09 mars 2016

Oleg från Sverige
Familj med småbarn
Bodde en natt i november 2009
Rica Talks
Komfort, pris, bra för barn.
inget.
Vi har tagit denna hotell för att koppla av och låta våran son leka i Alfons Åbergs rum. Det blev en mycket lyckat kväll då vi kunnat njuta av maten på hotellets restaurang och grabben lekte i lekrummet. Sedan sovde vi riktigt skönt. Ett mycket prisvärt utflykt blev det utan att vi behövde åka långt.
Recenserad 03 december 2009

Henrik från Sverige
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i november 2014
Basic rooms, convenient location
Location, staff and lounge
Recenserad 27 november 2014

Karin från Sverige
Ensamresenär
Ingen möjlig avbokning
Eftersom jag beställde på detta vis gick det inte att ändra när jag var tvungen att ändra mina planer. Blev dyrt för ingenting!
Recenserad 03 mars 2016

Anonymous från Sverige
Reste med partner
Pleasant
Rummet var bra men inte värt priset 1700,- Frukosten var fantastisk! Läget är bra!
Priset!
Recenserad 29 februari 2016

Henrik från Sverige
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 5 nätter i november 2014
Perfect when you are in town for Stockholmsmässan
Breakfast, staff, location
This hotel is your best option if you want to be right where Mässan is. The buffet breakfast is great. Staff are super nice and helpful. Parking is a little limited as you have to go in the garage downstairs. The lobby is great to work in. If there was a printer set up or a small business center area, that would be fantastic.
Recenserad 25 november 2014

david från Storbritannien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 4 nätter i maj 2013
Comfortable, superb breakfast 5 mins from Station
1) Location near Alvsjo J Train Station
Recenserad 03 juni 2013

Tommy från Sverige
Reste med partner
Bra hotell nära min förrättning.
Fin frukost. Trevlig personal.
Recenserad 25 februari 2016

Annika från Sverige
Reste med partner
Nära Älvsjö mässhallar men slitet
Skulle besöka Älvsjö mässhallar- läget av hotellet avgjorde bokningen. Sköna sängar, rent på rummet.
Rummet slitet- repiga väggar, trasig klädsel på karmstol. Frukosten stökig, trångt - personalen hade svårt flytta sig mellan borden- bad gästerna byta plats etc...Åt middag två kvällar - ena gången på...
Recenserad 23 februari 2016

Henrik från Sverige
Affärsresenär
Bodde en natt i mars 2012
Generous room size
Breakfast buffet, easy parking
Great hotel with everything you need and very comfortable beds.
Recenserad 19 mars 2012

LUO från Kina
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i april 2010
Very Nice Hotel
Nice hotel, delicious food, professional service
maybe it is just a little bit far from the downtown.
This is a very nice and clean hotel with modern designs. Services are excellent and the food are very delicous, especially the breakfast. You could have a lot of choice for food. I liked it so much. They also provide many TV and Radio programmes for choice, very nice. It is the best hotel choice for thoes who'd like attend or visit exhibitions at the exbition center in Stockholm.
Recenserad 12 april 2010

Hélène från Sverige
Ensamresenär
Good
Ingen i receptionen vid ankomst o kön var lång
Recenserad 23 februari 2016

Tommy från Norge
Familj med småbarn
Nära till mässhallarna.
Närheten till Stockholmsmässan som bl.a. var föremålet för vårt besök.
Det var oftast fullt på parkeringen tillhörande hotellet.
Recenserad 21 februari 2016

CHIE från Japan
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i april 2010
Fantastic
easy to accsess clean, good room, nice view fantastic breakfast buffet
only one receptionist was't nice, felt a bit of not used to deal with Asian poeple.
First of all, it was great stay in the hotel. The location was a bit far from the central Stockholm. it took about 15 minutes by train. but if you don't mind to stay outside a city is it not a problem at all. from the station to hotel there is a rood with roof through the hotel - (can not wet even it is rainy!) The room was clean and big TV, confortable bed and couch, and nice night view from the window. the breakfast buffet was great, i enjoyed a lot. Large range of food. one concern is the exhibition. if some exhibition is opened then it will be much busier. The day i stayed was nothing going on, that was why quiet and pretty reasonable price to stay 2 nights!
Recenserad 08 april 2010

Valdis från Lettland
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2010
Quiet good value hotel
Panoramic views; quiet location; comfortable modern rooms; good breakfast buffet; free WI FI
Quiet location
Perfect location if attending a convention or exhibition, Rica Talk Hotel outside these times is good value hotel in a quiet location. Alvjso station is just minutes away, which made this hotel so convenient for me as I had to travel to the hospital and university compounds of Flemingsberg ( 10 mins) and just 10 minutes to Stockholm Central. The comfortable modern room had panoramic local views. WI FI was free. Breakfast buffet was generous and more than satisfactory. Definate recommendation.
Recenserad 01 mars 2010

Niklas från Sverige
Ensamresenär
Exceptional
Rummet och läget
Att det var tjugo minuters kö vid incheckningen. Damen där arbetade flitigt och gjorde professionellt vad hon skulle, men hon var för ensam.
Recenserad 28 januari 2016

Lilian från Sverige
Reste med partner
Toppenläge vid mässbesök
Läget är perfekt när man besöker Stockholmsmässan.
Saknade kaffe/ te kokare på rummet.
Recenserad 27 januari 2016

Joanne från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2009
Very happy with this hotel
Clean, tastefully decorated room, great amenities. free wifi in room. best breakfast selection. comfortable mattress, pillows
Not at main tourist spot. 2 stops from central station.
I was so pleased with this hotel. Although it was a little walk from the train station, compared with other hotels which promised "proximity", this is no big deal. Quick check-in. Full breakfast selection. Quiet, clean room. Free, fast WiFi was a joy. Bathroom was large, with a bathtub. Spacious. I will definitely stay here again, and highly recommend this hotel.
Recenserad 29 augusti 2009

Bengt från Sverige
Reste med partner
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2013
Fint hotell nära stochholm
Prisvärt hotell med närhet till parkering och tåg.
Perfekt hotell att bo i stockholm. Prisvärt och fint med närhet till parkering och tåg mot centalen.
Recenserad 21 augusti 2013

Anette från Sverige
Reste med partner
Good
Fint fräscht hotell rum.
Kall buffé och den sk. varma frukosten. Det måste vara väldigt dåliga värme plattor.
Recenserad 25 januari 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: