Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1264 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 8,0
Sortera efter

Yufeng från Australien
Reste med partner
Executive Opera med stadsutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
good
good,nice view
Recenserad 24 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Ensamresenär
Executive grand-svit med hamnutsikt
Bodde en natt i april 2016
Excellent customer service
From the check-in staff to room service, everyone conducted themselves professionally and were helpful and friendly, always doing things with a smile. Excellent customer service.
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Manuel från Filippinerna
Reste med partner
Executive Opera med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Excellent hotel
Everything great. But if youre planning to walk to cirqular quay its just a short walk but you will be going up and down on a lot of stairs.
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Samuel från Storbritannien
Affärsresenär
Deluxe med king size-säng och utsikt över operahuset
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great location, great service
Stayed at this hotel for two nights on a business trip. Great location and great service. Nice big room with great view.
Recenserad 13 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chris från USA
Familj med äldre barn
Rum King Deluxe Grand Harbour
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Australian vacation
The hotel was the perfect location for us in Sydney, with incredible views of the Sydney Opera House and the Harbor Bridge from both of our rooms. The concierge was very helpful with our plans while we were there.
Recenserad 11 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phillip från Australien
Reste med partner
Executive Opera med stadsutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
Hotel superior to staff
Hotel superior to hotel staff.
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tim från Australien
Reste med partner
Executive grand-rum med hamnutsikt
Bodde en natt i juli 2016
Almost Perfect
There were very minor issues about getting into the room that were just not quite perfect, other than that, this place is perfect. View of the harbour is astounding if you get a room that faces that way. Recommended. I will stay again
Recenserad 04 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Sydafrika
Reste med partner
Deluxe med king size-säng och utsikt över operahuset
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Great hotel
Location was excellent. The view from our bedroom was magnificent. The rooms were well thought out and extremely comfortable. The staff friendly and helpful.
Recenserad 03 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Benjamin från Malaysia
Reste med partner
Deluxe darling-rum med King size-säng och hamnutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Staff Friendliness - A True Shangri-La Advantage
From the check-in staff to the bell hops, everyone conducted themselves professionally and were helpful and friendly, always doing things with a smile. They continue to lift the Shangri-La Brand to greater heights. Never disappointed staying there or any Shangri-La Hotel for that matter. Well done! Keep up the great work!
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Paul från Sydkorea
Familj med småbarn
Deluxe darling-rum med King size-säng och hamnutsikt
Bodde en natt i juli 2016
Great location in the heart of Sydney
Very near all major places in Sydney.
Recenserad 26 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: