Utmärkt 8,2
baserat på 711 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 711 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

See från Malaysia
Familj med äldre barn
Rum Deluxe med dubbelsäng eller king size-säng
Bodde en natt i juli 2016
Fantastic restaurants and lounge
Love the Italian restaurant n Chinese restaurnat. Must try the Dim Sum buffet at the Chinese restaurant. Fresh n special .
Recenserad 24 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

AHMAD från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt
Bodde en natt i juli 2016
what a let down...
i pointed out and requested that i need a smoking room. when i check-in, the hotel staff ask me to deal with agoda if i need a smoking room.
Recenserad 17 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MAI från Vietnam
Familj med äldre barn
Rum Deluxe med dubbelsäng eller king size-säng
Bodde en natt i juli 2016
a good hotel and value for money
Hotel have a convenience location, and the price is reasonable.
Recenserad 12 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Elyna från Malaysia
Ensamresenär
Rum Club
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Perfect holiday
Excellent club room. Thanks agoda! Perfect holiday
Recenserad 12 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joel från Malaysia
Familj med småbarn
Rum Club
Bodde en natt i juli 2016
Baby cot without pillow / quilt. Aircond is fantastic. Staff was awesome.
Hotel provided baby cot but without any quilt or even pillow. Baby couldnt sleep whole night, end up sharing bed with us. Water heater need some time to heat up (room 3306) Otherwise everything else was perfect especially aircond. Staff service was awesome, they made us feel at home. Especially club lounge manager Mr. Keith and another staff by the name of Mr. Raj. Keep it up. (some hotels only give special attention to guai lo / ang moh.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SHAMIMI från Singapore
Gruppresenär
Rum Deluxe med dubbelsäng eller king size-säng
Bodde en natt i juni 2016
Friendly n helpful staff
We walked to jalan masjid india n got a bit lost but still made it within half an hour. The mall infront of the hotel was great!
Recenserad 29 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gopinath från Singapore
Familj med småbarn
Rum Deluxe med dubbelsäng eller king size-säng
Bodde en natt i juni 2016
NIce
Nice
Recenserad 14 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mohamad från Malaysia
Familj med äldre barn
Rum Club
Bodde en natt i oktober 2015
Boss in the club room.
If u book a club room , than u must stay in the hotel the whole days to enjoy the cook tails & the happy hour.
Recenserad 07 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

muhammad från Malaysia
Familj med småbarn
Rum Deluxe med dubbelsäng eller king size-säng
Bodde en natt i maj 2016
big room
big room.the food in room dining is great and restaurant is good the only thing is lunch menu is not many choice overall is great.the hotel staff is friendly and helpful.we love the suite very big and spacious.will stay here again.bed is comfortable and nearby all attraction.
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

muhammad från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i maj 2016
nearby attraction
i love the hotel!the hotel staff is friendly and helpful.we love the suite very big and spacious.will stay here again.bed is comfortable and nearby all attraction.
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: