Fantastiskt 9,1
baserat på 1184 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 1184 omdömen
  • Renlighet 9,4
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 9,6
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Service 9,1
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter

Nelly från Indonesien
Grupp
Deluxe Residens
Bodde i 4 nätter i september 2016
Its the best hotel to stay. Best service and location
Very impressive service and very well manners staffs. You can top up your phone card at the concerign. 24 hrs tuk tuk service. The bed and pillow are so comfortable
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ser från Malaysia
Grupp
Executive Svit
Bodde en natt i maj 2016
Fabulous stay
Nothing bad to comment on this hotel, definitely my favourite hotel in BKK
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nam från Hongkong
Affärsresenär
Deluxe Residens
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
The best hotel in Bangkok
The best hotel in Bangkok
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pathoumlat från Laos
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2015
One of my top 3 5stars hotel in Bangkok
I love this place for more than 3 and half years and it never seems less, I love to discover out new and unique hotels in bkk but I can only say Kem is the best with the price worths to pay it just I sometimes can't afford to stay every trip I visit. Their breakfast is great and that pool-access located center of hotel just become their 'must visit' ha~ I feel like There'reflower exhibition that change monthly after enter hotel will see left and right. but one problem I always face when I come this hotel is checking in, rooms are not ready and sometimes at reception not doing very friendly work and one time I was pissed out that I tried to check in 3 times but room weren't ready, the rest is perfect for me :)
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

tiklung från USA
Par
Deluxe Residens
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Excellent hotel
Good location/ best fitness / good restaurant / staff very friendly/ best swimming pool/ roon service is really thougful . Great hotel
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHENG från Kina
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Big swimming pool
The hotel is located in Siam paragon shopping mall. However, it is not easy to find the way to walk to the hotel when the shopping mall is closed after 10pm
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pamongkol från Thailand
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Great hotel, great stuff, very new
one of the best hotel i've ever stayed, noting more i can ask from.
Recenserad 28 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Can från Vietnam
Familj med små barn
Executive Svit
Bodde i 2 nätter i november 2015
Will be back here soon
Tuan CV - Vietnam
Recenserad 28 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Glenda från Filippinerna
Familj med äldre barn
Executive-rum
Bodde en natt i augusti 2016
luxurious with a perfecr location
This hotel is perfect for people who loves to shop and eat. The moment you set foot on this hotel you are greeted and taken care of their exceptional staff. You would feel right at home and would not want to leave .... will choose to stay here again whenever in Bangkok
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chris från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Always excellent well done, breakfast was very busy though in both occasions had to move around to find somewhere different each time
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: