Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 610 omdömen
  • Renlighet 6,5
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,1
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Birgitta från Sverige
Ensamresenär
Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i september 2014
Bra läge
Läget, ostört,rent
Helt ok.Blev förvånad över att rummet låg i bottenplanet men det funkade.Hade uppskattat att kunna ha någon utsikt.
Recenserad 22 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Susanne från Sverige
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
Centralt läge, rent och fräscht
Centralt läge, rent och fräscht
Ett mycket bra ställe att bo på, rena fräscha rum och med ett bra läge. Det kom en personal varje morgon som ordnade med frukost och städning. Det fanns ingen bemanning för in- eller utcheckning, utan man fick ringa ett nummer. Det kostade mig en hel del extra.
Recenserad 10 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Annelie från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i maj 2014
Billigt bra boende
Centralt, billigt hotell med rena rum
Hotellrummen var ganska små men med en bra standard så som toalett och dusch samt rena handukar dagligen. Vill man inte lägga för mycket pengar på ett boende så rekommenderar vi Stanley House Hotell
Recenserad 30 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Bo från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Prisväärt , centralt läge,
Frukosten, läget , Trevlig personal
Mycket bra - synd bara att Arsenal spelade oavgjort mot Oil City !!!!!
Recenserad 02 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Anders från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2013
Helt ok med tanke på priset.
Läget, frukosten, omgivningen
Ett helt ok hotell för en kortare vistelse. Förvånansvärt bra frukost med trevlig personal.
Recenserad 12 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Beatrice från Sverige
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2013
Prisvärt och ok alternativ för Londonvistelse
läget, fri wifi, billigt
Ett helt okej hotell med basfrukost, bra läge och nära till Victoria station
Recenserad 09 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tony från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i april 2013
Helt klart värt pengarna
Läget, priset och personalen
Extremt små toaletter, men rent och snyggt. Konstig lukt, dock. Skulle utan tvekan åka hit igen
Recenserad 05 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Rune från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Prisvärt
Bra läge, värt mer än två stjärnor.
trevlig personal, 24 tim lobby, frukost över förväntningar. nära till victoria station, rum lite små men ok.
Recenserad 23 februari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ramona från Sverige
Gruppresenär
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2012
Hotell med trevlig personal och mycket bra läge.
Hjälpsam personal...jätte nära Victoria Station varifrån det går väldigt bra kommunikationer
Trevlig och hjälpsam personal. Trånga utrymmen, inget för barnfamiljer ,men däremot bra om man är tex 2 tjejer som vill shoppa och se staden.Frukosten kändes lite ofräsch. Mycket bra läge.
Recenserad 05 juni 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Meng från Malaysia
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Not value of money
Disappointed with the room condition. The staffs are not friendly. Not allow for luggage storage although only just for one night.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: