Utmärkt 8,2
baserat på 3372 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3372 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Martin från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2010
Swissotel Singapore
Bra bemötande, bra rum, bra frukost
Inget
Kommer till ett bra hotell som står för sina fem stjärnor. Personal som direkt plockar ditt baggage och kommer sedan och lämnar det på ditt rum. Vi kom dit 02.00 och det spelade ingen roll, bemötandet var utomordentligt ändå. Bra rum, bra frukost buffe, bra service, fantastiskt bra läge. Var inte mer än 5 minuters gång in till Clark Quay och tio min med taxi till riktigt bra shopping. Allt som allt måste jag säga att det var ett av de bättre hotellen jag bott på.
Recenserad 03 mars 2010

Dick från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2009
Ett topphotell
Perfekt läge Mycket trevlig personal Frukostbuffe i världsklass
Finns inget negativt att säga
Ett riktigt 1:a klass hotell med lugt läget vid Clarke Quay. Uteserveringarna vid floden ligger precis utanfö hotellets entre. Vårt dubbelrum var både rymligt och lyxigt med liten balkong med utsikt över floden. MRT-station i samma hus och gångavstånd (10-15 min) till både Orchad Road och China Town ger en perfekt utgångspunkt för allt i Singapore. Frukostbuffen var en riktig överraskning. Inget saknades för en västerlänning. Dessutom var all personal mycket tillmötesgående och serviceinriktad. Ett mycket prisvärt hotell.
Recenserad 26 december 2009

EE från Singapore
Ensamresenär
Business King
Bodde en natt i september 2016
Decent place to stay
Friendly staff. Bed is a tad too hard and you might want to request for a topper. Impressive pillow menu.
Recenserad 26 september 2016

Palavee från Thailand
Affärsresenär
Executive-rum med King size-säng - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i juli 2016
still under renovation
even through hotel working on renovation. they can accommodate nicely.
Recenserad 22 september 2016

jupita från Indonesien
Familj med småbarn
Premier king
Bodde i 2 nätter i december 2013
nice clean fresh
good experience
Recenserad 20 september 2016

hyoung från Sydkorea
Ensamresenär
Premier king
Bodde en natt i oktober 2011
location and night life !!!
Nice location to go and have fun. Especially at night it was the best choice. Eat , drink , fun , seeing... everythin was perfect. Also the desk staffs were amazingly well trained and kind. This hotel now my must stay hotel in Singapore and I am now the non paid marketting staff for this hotel !!!!
Recenserad 14 september 2016

Hui från Singapore
Reste med partner
Business King
Bodde i 2 nätter i september 2016
Comfortable staycation
Near to Chinatown.... Clarke quay... Comfortable n clean room.... Freely staffs
Recenserad 13 september 2016

Jose från Spanien
Affärsresenär
Premier king
Bodde i 2 nätter i april 2016
ok
Ok value for money
Recenserad 13 september 2016

U från Portugal
Affärsresenär
Premier Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Room odor after renovation
The paint odor made me headache and sore throat, please alert if staying with kids. It is undergoing renovation so the hotel lobby is quite dusty. The staff are friendly and helpful. However, the general hotel is quite old and I would prefer staying in the other hotel as the price is not really cheap. 5 mins walk to the MTR station Clark Quay.
Recenserad 09 september 2016

GERRY från Australien
Reste med partner
Premier king
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Right on Clarke Quay
Had a wonderful stay, even with the renovations taking place.
Recenserad 01 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: