Thaison Palace Hotel
Thaison Palace Hotel
Se alla 35 bilder
Superior - Mat och dryck Thaison Palace Hotel
Superior - Mat och dryck
Se alla 35 bilder
Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel
Hotellet från insidan
Se alla 35 bilder
Badrum Thaison Palace Hotel
Badrum
Se alla 35 bilder
Entré Thaison Palace Hotel
Entré
Se alla 35 bilder
PÅ KARTAN Thaison Palace Hotel
PÅ KARTAN
Fantastiskt
Läge
8,7
Se alla 35 bilder Thaison Palace Hotel
Se alla 35 bilder
Borttagen från favoriter

Thaison Palace Hotel

Fantastiskt läge
- I centrum
- Se vad som finns i närheten
Fantastiskt
Baserat på 2065 omdömenSe vad andra gäster sa
8,3
/
10
Fantastiskt service
8,6
Valuta för pengarna8,4
Avstånd till centrum0. Km
Lägesbetyg8,7
Närmaste flygplatsGia Lam Flygplats (VGL)
Avstånd till flygplats3,4 km
  • flygplatstransfer

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

  • valutaväxling

  • badtunna

Rumsalternativ
8,4
Fantastiskt
Rummets komfort & kvalitet
Familjesvit med stadsutsikt (4 vuxna) (Family Suite City View (4 adults))
Familjesvit med stadsutsikt (4 vuxna) (Family Suite City View (4 adults))
...
  • Rumsstorlek: 40 m²/431 ft²
  • Utsikt: Stad
  • 2 queen size-sängar
Ange datum för att se priser
Trippel Deluxe (Deluxe Triple)
Trippel Deluxe (Deluxe Triple)
...
  • Rumsstorlek: 35 m²/377 ft²
  • Utsikt: Stad
  • 1 enkelsäng och 1 queen siz...
Ange datum för att se priser
Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna) (Family Deluxe City View (4 adults))
Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna) (Family Deluxe City View (4 adults))
...
  • Rumsstorlek: 38 m²/409 ft²
  • Utsikt: Stad
  • 2 queen size-sängar
Ange datum för att se priser
Svit med utsikt över staden (Suite City View)
Svit med utsikt över staden (Suite City View)
...
  • Rumsstorlek: 40 m²/431 ft²
  • Utsikt: Stad
  • 1 enkelsäng och 1 queen siz...
Ange datum för att se priser
Deluxe
Deluxe
...
  • Rumsstorlek: 20 m²/215 ft²
  • Utsikt: Natur
  • 2 enkelsängar och 1 dubbels...
Ange datum för att se priser
Superior
Superior
...
  • Rumsstorlek: 18 m²/194 ft²
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
  • 2 enkelsängar och 1 dubbels...
Ange datum för att se priser
Svit standard (Suite Standard)
Svit standard (Suite Standard)
...
    Ange datum för att se priser
    Room Standard
    Room Standard
    ...
      Ange datum för att se priser
      Standard Dubbel (Double Standard)
      Standard Dubbel (Double Standard)
      ...
        Ange datum för att se priser
        Family Room Shared Bed
        Family Room Shared Bed
        ...
          Ange datum för att se priser
          Har du en fråga till Thaison Palace Hotel?
          Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

          Priserna blir lägre så fort du loggar in!

          Logga in!
          Mer om Thaison Palace Hotel

          Mer om Thaison Palace Hotel

          En översikt

          Visa mer

          Det nödvändiga och dess avstånd

          Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
          Visa mindre

          Vad de erbjuder

          Visa mindre

          Vad finns i närheten

          Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
          Visa mer

          Boendets gästpolicy

          Visa mindre

          Lite användbar fakta

          Visa mer

          Verifierade omdömen från resenärer

          Omdömen från Agoda (2065)
          8,3
          /
          10
          Renlighet8,1
          Faciliteter7,1
          Läge8,7
          Komfort och kvalitet8,4
          Service8,6
          Valuta för pengarna8,4
          Från verifierade gäster hos Agoda
          Filtrera gästkommentarer baserat på:
          Språk
          English
          한국어
          Tiếng Việt
          简体中文
          mer
          Rumstyp
          Superior
          Deluxe
          Trippel Deluxe
          Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna)
          mer
          Visar 1923 verifierade gästkommentarer
          12345
          6,0
          Lars-Gunnar från Sverige
          Par
          Deluxe
          Bodde i 3 nätter i februari 2015
          Budget hotell”
          Personalen, läget och personalen
          Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
          Recenserad 10 februari 2015
          8,3
          Fantastiskt
          Lena från Sverige
          Affärsresenär
          Deluxe
          Bodde i 11 nätter i januari 2015
          Bra hotell centralt.”
          Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
          Recenserad 19 januari 2015
          6,7
          Trevligt
          Kristina från Sverige
          Familj med äldre barn
          Deluxe
          Bodde i 5 nätter i augusti 2013
          Trevligt litet hotell centralt beläget”
          Rent, stora rum (välj De Lux rum
          Recenserad 14 augusti 2013
          6,7
          Trevligt
          Dennis från Sverige
          Ensamresenär
          Superior
          Bodde en natt i februari 2013
          Helt okey, centralt läge”
          Bra service
          Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
          Recenserad 24 februari 2013
          8,0
          Fantastiskt
          Bo från Sverige
          Par
          Deluxe
          Bodde i 5 nätter i juli 2011
          Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal”
          Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
          Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
          Recenserad 20 juli 2011
          6,4
          Trevligt
          James från Singapore
          Familj med äldre barn
          Superior
          Bodde en natt i oktober 2018
          Visited during renovation on going.”
          Toilet design not user friendly, whole room feel very warm even aircon is on. Staircase area no aircon.
          Recenserad 11 oktober 2018
          6,0
          ma. från Filippinerna
          Grupp
          Deluxe
          Bodde i 2 nätter i augusti 2018
          Över medel”
          We were not able to check into this hotel as our booking was cancelled due to renovation. That was why we stayed at Spring Flower. Which by the way a good hotel. Made a mistake of sending the wrong review for this hotel.
          Recenserad 23 augusti 2018
          6,0
          ilsphet från Filippinerna
          Grupp
          Svit med utsikt över staden
          Bodde i 2 nätter i oktober 2017
          Good loc”
          Very close to the shopping area
          Recenserad 18 juli 2018
          8,0
          Fantastiskt
          Quyend från Vietnam
          Par
          Superior
          Bodde en natt i maj 2018
          Very good location and good staff”
          I really like the location of this hotel because it's few minutes walk to Hoan Kiem lake and very near the old quarter but not too busy as other hotels inside the old quarter. Staff were very friendly and nice to us. Got only one problem was that it rained during the time we stayed so it's very noisy with the rain.
          Recenserad 14 juli 2018
          2,0
          rizki från Indonesien
          Familj med äldre barn
          Deluxe
          Bodde en natt i juni 2018
          They moved us to another hotel”
          I expected a great hotel based on many reviews so we booked the rooms. But who knows the hotel are under renovation so they moved us to their sister hotel (parkson hotel), same price but low quality
          Recenserad 07 juli 2018
          4,0
          Chin från Malaysia
          Familj med små barn
          Trippel Deluxe
          Bodde i 4 nätter i juni 2018
          Booked Thaison Palace but end up stay at Parkson hotel”
          Have booked Thaison Palace but when reached the hotel was informed that the hotel under renovation. We had been arrange to another hotel named Parkson Hotel. Totally very disappointed with this arrangements. They should informed us early so that we can change to others hotel we wanted or cancel the booking. Feeling cheated by the hotel management.
          Recenserad 29 juni 2018
          6,8
          Trevligt
          Lian från Malaysia
          Familj med små barn
          Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna)
          Bodde i 2 nätter i juni 2018
          Average ”
          When we reached hotel,saw the hotel under renovation they sent me and my family to other hotel was same management. The front office receptionist have really good service,they gave me a lot of suggestions and information and really grateful appreciated. But the room cleanliness disappointed,much too dusty even though ask for cleanness still the same. Some more,the breakfast have baby cockroaches especially the muffin stick on the baby cockroaches. Hope took this issues seriously,thank you
          Recenserad 28 juni 2018
          8,8
          Fantastiskt
          Warataruni från Indonesien
          Grupp
          Superior
          Bodde en natt i juni 2018
          Fantastiskt”
          Staff are excellent. Rooms need renovated in cleanliness.
          Recenserad 25 juni 2018
          5,6
          Gerard från Australien
          Par
          Trippel Deluxe
          Bodde i 2 nätter i maj 2018
          Closing for renovation.”
          We had stayed at this hotel a few years previous and were satisfied, so we returned. Big mistake! On the day we left the hotel was closing for renovations. I think further comment would be superfluous. Let’s hope it re-opens as something vastly improved.
          Recenserad 13 juni 2018
          2,4
          NHAT från Vietnam
          Grupp
          Superior
          Bodde i 2 nätter i juni 2018
          The hotel cheated”
          The hotel cheated, they posted this beautiful hotel but check in, take the hotel through the old for the reason that the hotel is repairing.
          Recenserad 12 juni 2018
          6,0
          CHEW från Malaysia
          Grupp
          Familj Deluxe med stadsutsikt (4 vuxna)
          Bodde i 3 nätter i maj 2018
          Över medel”
          Old building with smell
          Recenserad 01 juni 2018
          8,0
          Fantastiskt
          Oliver från Schweiz
          Ensamresenär
          Svit med utsikt över staden
          Bodde i 2 nätter i maj 2018
          Good location to have everything in walking distance”
          Thank you Moon for your hospitality. I enjoyed to stay in your hotel.
          Recenserad 27 maj 2018
          10,0
          Utmärkt
          Edzilyn från Filippinerna
          Ensamresenär
          Superior
          Bodde en natt i maj 2018
          Best accommodation in Hoan Kiem Lake”
          Ms. Moon is the best Front office agent who is very enthusiastic and very friendly to the guests. She will help the guests in the best way possible. The hotel is very lucky to have a Front office agent like her. 😍 The hotel is situated nicely in Hoan Kiem Lake. Everything is accesible. The room is nice and decent. It is cozy and safe. Thanks for a great stay! 😊
          Recenserad 21 maj 2018
          7,6
          Mycket bra
          Hock från Malaysia
          Par
          Superior
          Bodde en natt i maj 2018
          Value For Money”
          Walking distance to HK lake. Room is spacious but with dated interior. Breakfast can be improved. Reception staff Moon is very pleasant and helpful. Always smile and made you feel welcome all time. Overall stay is satisfactory with the price we paid for.
          Recenserad 16 maj 2018
          10,0
          Utmärkt
          james från Malaysia
          Par
          Superior
          Bodde i 2 nätter i maj 2018
          Everything beyond good with surprises and comfortable stay”
          Me and my wife came to know this hotel through many good recommendation from the public about a staff name "Ms Moon" . When we check in to this hotel, we meet this young lady and she is truly a person who know how to give best to the guest with sincerely, polite, above all she is giving more special bonuses for some local and halong bay tour, and we truly appreciated and enjoyable to know this young lady who represented "Thaison Palace Hotel" I believe the hotel is proud to have this good attitude and best services staff. We booked a 2 person bedroom but she arrange for us a big room, we truly feel so blessed and surely we will commanding and re-stay to this hotel. Thank you "Thaison Palace Hotel" for you have such a wonderful staff - Ms Moon.
          Recenserad 16 maj 2018
          12345
          Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

          Tillbaka till sökresultaten

          Tillbaka till rumsalternativen

          |

          Avvisa