Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1736 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

ZHIJUN från Kina
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2015
Very nice people
Good service space
Very good High performance price ratio
Recenserad 19 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Linh från Vietnam
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2015
Old hotel with out of dated equip
I chose the hotel based on the recommendations from Agoda and found it unworthy of what I paid. They offered us a free upgrade from double superior to family deluxe but actually this was not deluxe at all. The room was in the roof top with bad smell and super heat in day time. The bedroom was small. Bathing booth door was broken. Shower also did not work. Staff was not honest on the room condition.
Recenserad 18 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

REYNA från Filippinerna
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2015
very good staff and accomodation
rooms,staff and cleanliness
Very relaxed. Worth the money
Recenserad 16 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHANGHOON från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2015
Thaison hotel review
very kindness, great breakfast, great facilities
They are really kindness to customers and breakfast is greattt tooooooo!!! The room is very clean and good sleep to customers
Recenserad 15 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2015
good stay
location, friendly staff, decor
Recenserad 28 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Anand från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i april 2015
good stay, pleasant staff, good wifi
staff, breakfast and convenient location
enjoyed it.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Friendly Hotel
staff, location, room quiet
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Friendly Hotel
staff, location, room quiet
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Recenserad 26 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

corinne från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2015
Caring Hanoi hotel
Staff, room v. quiet, location
We stayed here for three days.The staff were very helpful and spoke excellent English.The hotel is close to The lake and old quarter.Our room was very quiet considering the hotel is located in such a busy part of Hanoi,
Recenserad 24 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Alan från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxe Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Lies
Not good
Recenserad 20 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: