Utmärkt 8,5
baserat på 143 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 143 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter

JOY från Australien
Par
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Best spot in Cape Town
Great staff, friendly people, exceptional breakfast, perfect location.
Recenserad 05 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Natalie från Storbritannien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Stay here! Great value
Location is perfect to waterfront! Breakfast is plentiful and tasty! Rooms were great! Book it!
Recenserad 02 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Matthew från USA
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i juni 2016
Nice location
The physical plant is a little aged. For example one of the lifts would not stop at my floor. And it was quite easy to hear the intestinal discomfort of someone in the next room. But the rooms are well appointed and appear to have been recently remodeled. The staff were nice enough, though there was a tendency to yell down the hall at one another, a nuisance if one is trying to sleep.
Recenserad 02 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

RINA från Sydafrika
Familj med äldre barn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
sdfdsf
adfsf
Recenserad 25 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ronan från Storbritannien
Par
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Building works
Building works were being undertaken at the time of our stay with substantial noise each morning from 8am. Ideal for business, however not recommended for a relaxing stay. Upon checking out, we were not asked to comment about our stay.
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ki-Tae från Sydkorea
Par
Bodde i 5 nätter i maj 2016
Honeymoon
Good~!
Recenserad 20 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Sydafrika
Par
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Bathroom
The bathroom was in a poor state with the toilet loose on it's base so it appeared to be breaking away from the wall, so one had to sit very carefully on the toilet seat.
Recenserad 14 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Frankie från Singapore
Par
Standard lyx
Bodde i 5 nätter i maj 2016
Good and very near V&A waterfront
good location, clean rooms, valet parking, good breakfast selection. accidentally booked 1 night less - staff booked an extra night for me on the spot at a discounted rate. of course via agoda is still cheaper.
Recenserad 09 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Steven från Sydafrika
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i maj 2016
One of the best hotels i have stayed in word wide .
Perfect location and reasonable price
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Aalaa från Saudiarabien
Par
Standard lyx
Bodde i 4 nätter i april 2016
Concierge was not really helpful, I asked to book me some attraction and simply I was ignored
on the other side it has good location
Recenserad 25 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: