Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4055 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Nicke från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i januari 2015
Helt ok för en natt
Nära flygplats, priset och nära till nattkäka
Ok
Recenserad 06 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Olle från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i december 2014
Nära till flygplatsen men inget mer
Det var bara nära tillflygplatsen. Inget annat var bra.
Recenserad 04 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jolants från Sverige
Par
Bodde en natt i november 2013
Trevligt hotell nära flygplatsen
Läget nära flygplatsen, rent, trevlig personal
Recenserad 28 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Martin från Sverige
Familj med små barn
Bodde en natt i december 2014
Ok boende.
Fräscht boende, dock lite ocentralt. Personalen hjälpsam. Frukosten ok.
Recenserad 12 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Eva från Sverige
Par
Bodde en natt i december 2014
Mersmak
Storlek, pris, läge
Allt fungerade perfekt. Väckning, transfer. Det man behövde fanns där. Trevlig personal. Air condition. 15 min med shuttle bus till flygplatsen.
Recenserad 11 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Bert från Sverige
Par
Bodde en natt i november 2014
Nära till flygplatsen...
Nära till flygplatsen...
Helt ok...
Recenserad 01 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mattias från Sverige
Par
Bodde en natt i november 2014
Bra flygplatshotell
Närheten till Suvarnabhumi, personalen
Bra läge, 8-10 min till flygplatsen. Minus för poolen som var i skugga större delen av dagen. Trevlig och hjälpsam personal. Inga problem med tidig incheckning.
Recenserad 27 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Susanne från Sverige
Par
Bodde en natt i november 2014
Bra hotell för en natt nära flygplatsen.
Läget, Omgivningen fanns lite shopping ifall man vill. Med betoning på lite o mest för thai själva inte de vi nordbor söker.Billig transport till flygplatsen.
Trevligt bemötande. Ok rum men mögel i duschen drar ner känslan. Billigt 200:- /natt utan transport till flygplatsen o utan frukost. Transporteren kostade 100 baht för 2 pers frukost 250 baht/pers.
Recenserad 09 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Tomas från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i september 2014
Bra val
läget lagom nära flygplatsen, fungerande pick-up, poolen
Stannade i Bangkok 2 dygn för att vila upp, ett mycket bra hotell för detta ändamål. Allt fungerade som förväntat, härlig liten pool för avkoppling. Små lokala restauranter i varierande klass, minimarket och mall allt på gångavstånd. Hotellet rent och välskött, personalen servicemindad, inget att klaga på.
Recenserad 09 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Anders från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i mars 2014
Ett bra hotell nära Suvarnabhumi mycket stilla oc
Läget, tystnaden och hjälpsam personal
Jag stannade bara en natt, men hade en problemfri tillvaro. Allt var till belåtenhet, en hyfsa restaurant och trevlig personal. Hotellet ligger mycket nära flygplatsen och det var ingen störande trafik.
Recenserad 05 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: