Bra 7,5
baserat på 3683 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3683 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Celine från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Like it
Good
Recenserad 18 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

TIKHUN från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
.
.
Recenserad 17 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Doreen från Australien
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
average..
good location, reasonable walking distance to orchard road. one thing I'd like to mention about the cleanliness is for the hotel to steam cleaning/vacuuming the carpet. we got itchy everywhere from sitting on the carpet (just because we had to re-organize our luggage). it is good value for money since we spent most of the time outside and just needed the room to sleep. the single bed was too small even if we shared with young kids. the hotel should thoroughly check everything in the room before letting guests in. one of the power points in our room was not working, so we were left only with 1 power point to charge our gadgets.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jong från Brunei
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Worth every penny
So far the only hotel i choose when i'm staying at the Orchard. Worth the money. Walking distance to orchard is like 15-20 min . Overall satisfactory.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

JOEY från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
Great location
Hotel is clean, location is good.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christophe från Schweiz
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

shirley från Indonesien
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

anthony från Storbritannien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sam från Nya Zeeland
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ronald från Indonesien
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i december 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: