2015
Utmärkt 8,7
baserat på 3761 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3762 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 9,0
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter

LENA från Sverige
Par
Day Dream Deluxe
Bodde i 28 nätter i februari 2011
ett toppen hotell med otrolig service
personal-tillgängligheten till allt.
vi är så nöjda efter 28 dygn på detta fantastiska hotell,kan vi bara ge lovord om allt,vi kommer återvända till "nap ". hade en otrolig semester i rum 603-med havsutsikt och en enorm balkong med solstolar och soffa.personalen var så vänlig och hjälpsam mot oss. finns inget att klaga på--isåfall ett frysfack i minibaren.
Recenserad 15 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från Sverige
Par
Day Dream Deluxe
Bodde i 8 nätter i december 2010
Tjusigt hotell och trevlig personal
Det mesta var helt perfekt
om det nu skulle vara något så kanske städningen.
Ett mycket fräscht hotell med allt man kan förvänta sig. vid polen fick man gratis snacks och maten och drinkarna var kanonbra. Kan inte komma på något som inte var bra med the nap hotell. Åker gärna dit igen och skulle kunna rekommendera detta hotell till vem som helst.
Recenserad 03 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Mattias från Sverige
Par
Day Dream Deluxe
Bodde i 6 nätter i november 2010
Väldigt fint, nybyggt hotell med god service.
Stilrent, god service, känns lyxigt!
-
Hotellet är väldigt fint och vi blev mer än positivt överraskade när vi kom. Personalen är väldigt mån om sina gäster och ger god service! Rummen är stilsäkra och fina.
Recenserad 08 december 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Patrick från Singapore
Par
Bodde i 3 nätter i september 2016
Awesome
I love the marine theme and feel of the whole hotel. It's a short distance to the beach and a 10min walk to Soi Bangla and Junceylon where everything is. Good location, good facilities.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

POLLY från Malaysia
Grupp
Day Dream Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2016
OVER-RATED HOTEL
Floor is not well clean, we felt stickiness & sandy. There's not much facility in the hotel. Mini bar given is only 2 cans of drinks & 2 small mineral water bottle. Nothing fanciful about minibar
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

naohiro från Japan
Ensamresenär
Dubbelrum/tvåbäddsrum Daylight
Bodde i 2 nätter i september 2016
good staff
All staff were very kind. Room was clean and comfortable. Thank-you.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Melanie från Singapore
Grupp
Dubbelrum/tvåbäddsrum Daylight
Bodde i 3 nätter i september 2016
Nice
Good practice of daily housekeeping by Nap Patong including refill of mineral water/drinks in hotel room. Opposite is a pharmacy and beside is a mini mart like 7-eleven. Can walk to beach and it only takes around 5 minutes. Water sport activities are available eg. jet ski. Location is great as it is near shopping area and many restaurants around. A sweet thoughts from Nap Patong management - place a rose and card on the hotel room bed as they know it is my wedding anniversary. It will be perfect if the swimming pool area is bigger. My friend found the fan and fridge not working. Great customer service as they attend to my friend immediately
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Xiaochuan från Kina
Par
Dubbelrum/tvåbäddsrum Daylight
Bodde en natt i september 2016
Good experience
Good facilities, nice staff and perfect location we can walk to anywhere. The bed is extremely comfortable!
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

NOR från Malaysia
Grupp
Dubbelrum/tvåbäddsrum Daylight
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location!!
Nap Patong is located few metres (10mins walking) from the centre of attractions. We kinda like the location as it keeps us away from all the noise caused by the streets bar. Easily find halal food nearby the hotel. Hotel is well maintained with minimalice modern concepts. The pool is quite small. The beach is 5 mins walk from the hotel. The breakfast spread are ok.. We had so much fun in Nap Patong. Thanks!!
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Francisco från Frankrike
Par
Day Dream Deluxe
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Big room, competent and nice staff and terrace
A very good hotel for a good price as well as a very helpfull personnel always available to help
Recenserad 27 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: