Utmärkt 8,2
baserat på 1065 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1065 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

carolina från Sverige
Familj med små barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 5 nätter i mars 2013
stilrent, lugn och ro.
poolen, rummet, omgivningarna
Recenserad 22 mars 2013

Andreas från Sverige
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde en natt i mars 2013
Fräscht, ljust, nytt och shuttlebus Kata.
Poolaccess, fint rum och växtlighet, free shuttlebus
Avkopplande. Rent, snyggt och prydliga rum med poolaccess från altan. God och fräsch frukostbuffe. Fri strandbuss till Kata och även nära att gå. Dock behöver du begära vid inscheckning om ni önskar sol eller skugga vid altan. Du får bara möjlighet av ett alternativ. Trevlig men lite förvirrad personal. Tror dörrarna öppnades i februari och att de ej kommit in i rutin än.
Recenserad 15 mars 2013

Henrik från Sverige
Grupp
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde en natt i februari 2013
Lyxigt hotell med extraordinär service.
Allt var positivt med detta hotell. Frukosten var underbar. Personalen trevlig och rummen lyxiga.
Ett väldigt fräscht hotell med pool precis utanför sängen. Bra och billig roomservice funkade suveränt! Den bästa dusch jag någonsin duschat i. Enda dåliga var att det var rätt långt till stranden men med daglig shuttle var det inga problem.
Recenserad 01 mars 2013

Lovisa från Sverige
Grupp
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 4 nätter i februari 2013
Fint hotell med lyxkänsla.
Modernt, fräscht, lyxigt.
Ett väldigt fint, nybyggt hotell som ligger en bit ifrån kata center. Ett plus för den stora sängen som var ovanligt skön. Vi bodde i deluxe poolaccess och det var toppen. Dock var det svarta plattor på balkongen så man brände fötterna när solen stekte på. Ganska lyhört mellan rummen men inte ut till balkongen. Ett minus för att inte spat var färdigt. Frukosten var ingen höjdare. Personalen var söt och trevlig men kunde nästan ingen engelska överhuvudtaget. Vi bokade hotellet för att det såg fint och fräscht ut och det var vad vi fick med. Man får tänka på att hotellet är helt nytt så man får inte döma dem för mycket. Kan verkligen rekomendera detta hotell!
Recenserad 12 februari 2013

Caroline från Filippinerna
Grupp
Deluxerum med poolutsikt
Bodde en natt i september 2016
Great Food, Great Place, Great People
Great food- you can buy the pineapple rice for 120 baht only and it is so delicious!!! Great place-good location. A bit far from Patong which is the center of night life but that's fine cause it's near the beautiful Kata Beach where you can do surfing and get sunned up! Great people- very friendly and honest staff. Great hotel- relaxing atmosphere with great spa! Try the thai massage or the aroma oil therapy massage. It's pure heaven bliss!
Recenserad 07 september 2016

Pin från Malaysia
Par
Palmery Svit med tillgång till pool
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Dirty and poor maintenance
Dirty and poor maintenance
Recenserad 03 september 2016

Thum från Singapore
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 4 nätter i november 2015
nice simple retreat villa. Cons: ppl there r so friendly
the staff r helping and the room r clean not to mention the pool
Recenserad 22 augusti 2016

Carla från Filippinerna
Par
Deluxerum med tillträde till pool
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good 👌
We stay here for 3 nights. Same as what you see in the photo. Breakfast was good. A lot of choices, but never change. Everyday same menu. Hotel amenities mostly the swimming pool is good. No massage and spa but they stated they have. Overall is good.
Recenserad 18 augusti 2016

EDMUND från Singapore
Par
Palmery Svit med tillgång till pool
Bodde i 3 nätter i juli 2016
returned customer
Our 2nd visit to Palmery, pool access suite was awesome. Big rooms, decent pool size, privacy. However mattress was too hard for my liking. Breakfast choices almost the same everyday. Overall happy with our stay, will be back again.
Recenserad 08 augusti 2016

Mark från Storbritannien
Familj med små barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 7 nätter i juli 2016
Great place to stay..
our 2nd visit and will stay again...lovely rooms...good swimming pools..relaxing place to stay...helpful staff..good food and smart restaurant area...
Recenserad 27 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: