Utmärkt 8,4
baserat på 1720 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1720 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter

Choon från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Water Pressure
water pressure is low at 12th floor. The bath gel is diluted with water
Recenserad 03 augusti 2016

Paul från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Regent hotel
A great hotel experience like always. It feels like home. Will always keep going back.
Recenserad 03 augusti 2016

Yanguo från Kina
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Recenserad 21 juli 2016

Melissa från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Recenserad 13 juli 2016

Sadeq från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Recenserad 29 juni 2016

Andrew från Storbritannien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good hotel
..
Recenserad 25 juni 2016

Josephine från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Recenserad 20 juni 2016

Monique från Indonesien
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Recenserad 19 juni 2016

Bambang från Indonesien
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Recenserad 19 juni 2016

Leonard från Thailand
Affärsresenär
Specialerbjudande - uppgradering från rum Deluxe till rum Deluxe Regent Club
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Recenserad 13 juni 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: