Utmärkt 8,4
baserat på 1718 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1718 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter

Choon från Malaysia
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Water Pressure
water pressure is low at 12th floor. The bath gel is diluted with water
Recenserad 03 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Paul från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Regent hotel
A great hotel experience like always. It feels like home. Will always keep going back.
Recenserad 03 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yanguo från Kina
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Melissa från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sadeq från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Recenserad 29 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andrew från Storbritannien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good hotel
..
Recenserad 25 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Josephine från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Recenserad 20 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Monique från Indonesien
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Recenserad 19 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Bambang från Indonesien
Par
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Recenserad 19 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Leonard från Thailand
Affärsresenär
Specialerbjudande - uppgradering från rum Deluxe till rum Deluxe Regent Club
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Recenserad 13 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: