5,7
Betyg
/10
( 347 omdömen)Se vad andra gäster sa
Strand3
Mat och middag2
Pool1
PÅ KARTAN
6,4

Trevligt

Poäng för lägesbetyg

Parkering
GRATIS
Populära landmärken
Breeze Kiteboarding 330 m
Bangkoks sjukhus, Samui-kliniken - Koh Phangan 340 m
Fantasy Massage 380 m
Atletikoh Phangan 500 m
Phangan Arena 540 m
Phangan Jorkyball 600 m
Ban Tai Beach 610 m
R&S, Baan Tai 670 m
Ao Bang Charu 700 m
Akachai Pharmacy 720 m
Landmärken i närheten
Diamond Muay Thai 2.63 km
Haad Rin 7.44 km
The Secret Beach 8.83 km
Haad Yao Beach 9.07 km
Thong Nai Pan Noi Beach 9.35 km
Thong Nai Pan Yai Beach 9.37 km
Chaloklum Bay 9.5 km
Haad Salad Beach 9.85 km
Bottle Beach 10.35 km
Mae Haad Beach 10.47 km
The Relax Beach Resort
Standard betong bungalow med fläkt The Relax Beach Resort
utomhuspool The Relax Beach Resort
utomhuspool The Relax Beach Resort
Se alla 37 bilder
Borttagen från favoriter
Gratis Wi-Fi

The Relax Beach Resort

145/10 Moo.1,Baan Tai, Thong Sala, Koh Phangan, Thailand, 84820 - PÅ KARTAN
  • flygplatstransfer

  • privat strand

  • daglig städning

  • balkong/terrass

  • bar

Valuta för pengarna5,7
Avstånd till centrum1.5 Km
Lägesbetyg6,4
Närmaste flygplatsSamui internationella flygplats (USM)
Avstånd till flygplats18,4 km

Tillgängliga rum på The Relax Beach Resort

Bungalow Deluxe (Deluxe Bungalow)
...
  • Rumsstorlek: 33 m²/355 ft²
  • Utsikt: Strand
  • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
Ange datum för att se priser
Standard strandbungalows (Standard Beach Bungalows)
...
  • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
  • Utsikt: Strand
  • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
Ange datum för att se priser
Bungalow med fläkt (4 vuxna) (Fan Bungalow (4 Adults))
...
  • Rumsstorlek: 25 m²/269 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 2 dubbelsängar
Ange datum för att se priser
Standard (2 dubbelsängar) (Standard (2 Double Beds))
...
  • Rumsstorlek: 38 m²/409 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 2 dubbelsängar
Ange datum för att se priser
Superior (3 personer) (Superior (3 People))
...
  • Rumsstorlek: 34 m²/366 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 2 dubbelsängar
Ange datum för att se priser
Standard trä fläkt (Standard Wooden Fan)
...
  • Rumsstorlek: 28 m²/301 ft²
  • Utsikt: Pool
  • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
Ange datum för att se priser
Standard betong bungalow med fläkt (Standard Concrete Fan Bungalow)
...
  • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
Ange datum för att se priser
Double or Twin DELUXE BEACH
...
    Ange datum för att se priser
    Double or Twin FAN STANDARD WOODEN
    ...
      Ange datum för att se priser
      Bungalow Classic
      ...
        Ange datum för att se priser

        Vanliga frågor

        Vad har The Relax Beach Resort för inchecknings- och utcheckningstid?

        Incheckning sker från klockan 13:00, och utcheckning sker fram till klockan 11:00. Under bokningen kan du, i mån av tillgång, begära tidig incheckning eller sen utcheckning. Gäster som checkar in eller ut innan eller efter de angivna perioderna kan komma att debiteras en tilläggsavgift. Resort erbjuder gästerna bagageförvaring innan incheckning och efter utcheckning.

        Hur tar jag mig till The Relax Beach Resort?

        Det är enkelt att ta sig till The Relax Beach Resort från flygplatsen. För extraavgiften 1200 THB kan du till och med boka din flygplatstransfer i förväg för att känna dig lugnare. Använd bara avsnittet ”Berätta för oss vad du behöver” på bokningssidan för att berätta för resort att du vill ha transfer så kontaktar de dig via Agodas meddelandeservice. Med en vistelse på The Relax Beach Resort följer även enkel tillgång till områdena runt hotellet med hjälp av den smidiga transportservice som erbjuds på resort. På The Relax Beach Resort erbjuds den som vill köra sin egen bil en parkeringsplats som är tillgänglig för gästerna. Parkering erbjuds utan extra kostnad för gästerna. Om du är ute efter ett enkelt sätt att ta dig runt Koh Phangan med privat transport, så kan resort ordna såväl taxi som hyrbil.

        Vad har The Relax Beach Resort för rökpolicy?

        The Relax Beach Resort tillåter inte rökning i några av sina rum, men tillåter rökning på angivna platser.

        PÅ KARTAN
        Utforska stadsdelen
        Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

        Priserna blir lägre så fort du loggar in!

        Logga in!
        Helhetsbetyg:
        5,7
        Betyg
        347 omdömen
        Renlighet
        5,0
        Faciliteter
        5,4
        Läge
        6,4
        Läs alla omdömen >
        Mer om The Relax Beach Resort

        Mer om The Relax Beach Resort

        Power Beach Resort beläget i Thong Sala, Koh Phangan, är ett av populärt val bland våra resenärer. Hotellets strategiska läge, endast 1.5 Km från centrum, ser till att gästerna snabbt och enkelt kan ta sig till många av stadens sevärdheter. Med stadens huvudattraktioner, däribland Breeze Kiteboarding, Bangkoks sjukhus, Samui-kliniken - Koh Phangan, Fantasy Massage, på nära håll kommer hotellets besökare fullkomligen älska läget.

        Power Beach Resort erbjuder också många faciliteter för att du ska få en ännu lite bättre vistelse i Koh Phangan. Gästerna som bor på detta underbara hotell kan glädjas åt att det finns tvättomat, taxiservice, express in- & utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen.

        Boendet har noggrant utformats för att erbjuda bästa tänkbara komfort. I vissa rum erbjuds handdukar, platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (gratis), rum för icke-rökare. I övrigt ser hotellets alla rekreationsmöjligheter till att du har mycket att göra under din vistelse. Suveräna faciliteter och ett utmärkt läge gör Power Beach Resort till en perfekt bas du kan utgå ifrån för att få en härlig tid i Koh Phangan.

        Visa mindre

        De faciliteter som det pratas mest om

        Strand
        25 omnämnanden
        Pool
        16 omnämnanden
        städning
        7 omnämnanden
        Mat och middag
        5 omnämnanden

        Vad de erbjuder

        Visa mindre

        Det nödvändiga och dess avstånd

        Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
        Visa mindre

        Vad finns i närheten

        Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
        Visa mindre

        Boendets gästpolicy

        Visa mindre

        Lite användbar fakta

        Visa mindre

        Omdömen om The Relax Beach Resort från riktiga gäster

        Från verifierade gäster hos Agoda
        Renlighet5,0
        Faciliteter5,4
        Läge6,4
        Komfort och kvalitet6,0
        Service5,9
        Valuta för pengarna5,7
        Högt betyg för Koh Phangan
        Betyg
        9+ Utmärkt (15)
        8–9 Fantastiskt (20)
        7–8 Mycket bra (39)
        6–7 Bra (31)
        <6 Under förväntan (154)
        Tid på året
        mar–maj (33)
        jun–aug (63)
        sep–nov (41)
        dec–feb (122)
        Alla typer av resenärer (347)
        Alla rumstyper
        Alla språk

        Visa omdömen som nämner 

        Visar 259 verifierade gästkommentarer
        12345
        2,0
        Daniel från Sverige
        Par
        Standard strandbungalows
        Bodde i 3 nätter i mars 2018

        Jag varnar er bo inte här! De ligger åt helvete, personalen vill inte hjälpa. Maten dröjde 1h att få”

        Poolen städades senast på 1800-talet. Inte som på bilder. Personalen vill inte hjälpa er med nånting. Vi käka där 2 gånger. Båda gångerna fick vi vänta 1h, när vi fick den va de fel maträtter. De ligger långt åt helvete. Jag varnar er för detta hotell. Man får panik där. Vi drog tidigare från de hotellet trots att vi hade betalat för en natt till

        Recenserad 05 mars 2018

        ขออภัยในความไม่สะดวกในการเข้าพักของคุณ ทางโรงแรมยินดีน้อมรับและนำไปปรับปรุงเพื่อ ให้ดีขึ้น

        Svarade 20 juni 2018
        The Relax Beach Resort
        6,0
        Emmelie från Sverige
        Grupp
        Superior (3 personer)
        Bodde i 4 nätter i januari 2016

        Helt ok”

        Bra läge, inte på högtalarna men lagom lång tuk tuk-tur till haad rin (full moon). Man träffar andra trevliga resenärer och tillome personalen följer med på festen!

        Vi fick en bungalow med riktigt trist toalett... Klagade och fick antingen byta till liknande rum med fräschare toa eller uppgradera till delux bungalow med större yta, AC och närmre stranden... uppgraderade och kände oss nöjda med det.

        Recenserad 26 januari 2016
        7,3
        Mycket bra
        goran från Sverige
        Familj med äldre barn
        Bungalow med fläkt (4 vuxna)
        Bodde i 7 nätter i december 2012

        Väldigt olika kvalite på bungslows ”

        Gick att uppgradera förbokad bungalow, men det kostade.

        Bilderna stämmer inte riktigt överens med verkligheten. Den Bungalow vi bokat var ganska sunkig, som att gå in i en kolgruva. Bilderna visade nåt helt annat när vi bokade på nätet. Men för en ganska stor summa pengar bytte vi upp oss till riktigt lyxigt fina bungalows, där vi stortrivdes. Resorten ligger precis på stranden.

        Recenserad 07 januari 2013
        8,0
        Fantastiskt
        Sofia från Sverige
        Ensamresenär
        Bodde i 2 nätter i september 2012

        Bra läge och bra pris!”

        Jag rekommenderar set starkt!

        Om ni är 4 st kan ni uppgradera er och dela på kostnaden efter! Ett bungalo med ac billigt precis utanför är stranden där du kan slappa i hotellets sköna hängmattor! Rekommenderar starkt!

        Recenserad 28 september 2012
        2,0
        Sanna från Sverige
        Grupp
        Superior (3 personer)
        Bodde i 4 nätter i februari 2016

        Mögligt äcklig strand helt öde”

        Hemskt

        Recenserad 26 februari 2016
        4,7
        Michael från Sverige
        Par
        Bungalow Deluxe
        Bodde i 4 nätter i december 2010

        Overpriced pretty good room and close Thong sala”

        Close to town
        Bad food,

        Rooms where ok, Very overpriced and the food made me sick

        Recenserad 19 januari 2011
        6,8
        Trevligt
        Nathan från Sydafrika
        Ensamresenär
        Standard betong bungalow med fläkt
        Bodde i 2 nätter i juli 2019

        You get what you pay for ”

        I had a beach bungalow which was okay. Cracks in doors and floors and general not much up keep and maintaining going on.

        Recenserad 21 juli 2019
        2,0
        Patrick från Tyskland
        Par
        Standard trä fläkt
        Bodde i 3 nätter i april 2019

        Seriously.... Stay away. It needs maintenance. Much better places for a budget on the island.”

        To be clear: I don't need a lot of amenities. I'm happy with basic things. I didn't expect much of this booking. When we arrived to the "resort" and saw the accommodation and facilities it was clear to us that we wouldn't stay there. The sheets were not clean. We'd have to be careful not to step in a rusty nail on the porch. Electricity plugs were loos on cables in the room. Holes in the walls and so on.... This "resort" had it's best time maybe 10 years ago. So I didn't discuss anything because I thought that would be useless. Instead we got ourselves a scooter and searched for a better bungalow somewhere else. As we found a better place we just left and didn't ask for out money.... We were just happy to leave. Do yourself a favor and avoid this place. I don't even know how such a place can be listed in a booking app. There are much better basic places for a low budget on this island. The owner of this place should invest some time and money to restore it to stay in business.

        Recenserad 23 april 2019
        8,0
        Fantastiskt
        Carolyne från Storbritannien
        Familj med äldre barn
        Bungalow Deluxe
        Bodde en natt i december 2011

        A young persons hotel”

        Spacious, decent rooms, great food

        Just stayed one night with our older children on 25 Dec 2011. Hotel did the job, clean, spacious rooms, good food in restaurant. Weather bad so didn't use the beach, sea was rough and had eaten up the beach. Location is a bit out of it.

        Recenserad 24 januari 2012
        9,6
        Utmärkt
        elena från Ryssland
        Par
        Standard betong bungalow med fläkt
        Bodde i 6 nätter i december 2018

        Nice pace on the seashore”

        Great staff!

        Recenserad 30 december 2018
        3,6
        Dylan från USA
        Ensamresenär
        Standard betong bungalow med fläkt
        Bodde i 3 nätter i augusti 2017

        Acceptabelt”

        Dirty, uncomfortable bed, very far from everything, the toilet kept clogging, the restaurant was quite bad, and they charge double to triple what a bottle of water should cost since otherwise you have to go half a mile to 7-11. Also no AC, and the room was not sealed at all, so tons of spiders, millipedes and mosquitoes.

        Recenserad 13 augusti 2017

        ทางโรงแรมต้องขออภัยในความไม่สะดวกในการเข้าพักของคุณ และยินดีที่นำคำแนะนำของคุณเพื่อนำไปปรับปรุงบุคคลากร และบริการด้านอื่น ๆ เพื่อให้ดีขึ้น

        Svarade 28 november 2017
        The Relax Beach Resort
        10,0
        Utmärkt
        lie från Frankrike
        Familj med små barn
        Standard strandbungalows
        Bodde i 4 nätter i augusti 2017

        Couple with baby (couple avec bebe). Perfect place. Super team.”

        We done first a reservation for 4 days. The staff on the hotel was so nice that we extended 7 more nights. STAFF super nice and helpfully, especially coco at the reception and the chief cooker. Super satisfait de l'hôtel. L'équipe est super amicale et serviables en particulier coco à la réception et le cuisinier. We are traveling with our 14 months old baby and the staff made our stay fantastic. Bungalows in front of the beach. Super safe for kids because not deep and not rocky. Bungalows front de mer. Plage de sable blond et eau peu profondeur idéale pour enfants.

        Recenserad 12 augusti 2017

        ต้องขอขอบพระคุณสำหรับรีวิว ที่ดีที่สุดของโรงแรม และ ต้องขอบคุณสำหรับการไว้ใจ และ เข้าพักที่ โรงแรม พนักงาน ทุกคน รู้สึก ขอบคุณและ ยินดีที่จะบริการ คุณอีกในโอกาส หน้า

        Svarade 28 november 2017
        The Relax Beach Resort
        7,2
        Mycket bra
        Bishwajeet från Indien
        Grupp
        Standard strandbungalows
        Bodde i 2 nätter i april 2017

        Full Moon Party Trip Stay”

        The resort is nice. We had booked one sea facing standard A/C bungalow. The room was ok for the price I paid. Small Cottage Style design. Asked the guys in reception for bike and they arranged the bike at 200 THB per day. Overall the stay was good.

        Recenserad 17 april 2017
        3,2
        Shane från Kanada
        Grupp
        Standard betong bungalow med fläkt
        Bodde i 3 nätter i april 2017

        old and dirty.”

        This is my second time in this hotel, first time there was no running water, staff said it was a shortage on the island, but turns out this is a problem with this hotel as there was a problem with water again. Booked four rooms, all were filthy, cockroaches in all rooms, beds terrible, facilities falling apart. Find another hotel...

        Recenserad 13 april 2017

        We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again best regards Nareerat Sena Reservation Manager

        Svarade 15 maj 2017
        The Relax Beach Resort
        8,0
        Fantastiskt
        Michael från Nederländerna
        Ensamresenär
        Standard trä fläkt
        Bodde i 3 nätter i mars 2017

        Great money for value comparisson”

        I was staying in one the bungalows and the bathroom facilities was locates outside in your own space which is cool, but that made it also possible for bugs to get in. The door cracks were pretty big which as well of was not quit stopping the bugs. Renting a scooter here is cheaper than on the streets which is nice. One more bad thing is that I didnt have wifi in my room. Other guest do have because they had a deluxer version than me but I think wifi should be availble everywhere. The staff was really nice and helpfull there is much to do closeby, which makes the location pretty good. I would recommand this place

        Recenserad 19 mars 2017

        ทางโรงแรมต้องขอขอบคุณในการเข้าพัก ของคุณและยัง สละเวลาเขียนรีวิวที่พักให้กับทางโรงแรมด้วย ซึ่ง เรายินดีรับ คำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปปรับปรุงให้ดีขึ้น และ หวังว่าโอกาสหน้าจะได้รับ ความไว้วางใจ ที่จะต้อนรับคุณ อีก ขอแสดงความนับถือ นารีรัตน์ เสนะ Reservation Manager

        Svarade 06 april 2017
        The Relax Beach Resort
        2,0
        Robert från USA
        Ensamresenär
        Bungalow Deluxe
        Bodde i 2 nätter i maj 2016

        Awful run down no power or shower ”

        Horrible don't stay or pre book they will steal your money. Given room with no power, shower didn't work, no room safe as advertised. Whole "resort" is run down and in very ill repair. Beach is nasty cannot swim there. Pool was very dirty could not see anything through dirt. Full moon party scam hotel look elsewhere

        Recenserad 27 maj 2016
        2,0
        Robert från USA
        Grupp
        Bungalow Deluxe
        Bodde i 2 nätter i maj 2016

        Worst place ever look elsewhere ”

        Horrible stay upon checkin given rooms with no funtctioning shower, safe did not work, very old run down when advertised as "new wing" pictures are not anywhere close to what you receive. At $40/night we moved elsewhere and was much happier. Pool was dirty chairs are rusty on an on. Staff does not care laughs at you for booking online. Classic full moon party scam hotel

        Recenserad 27 maj 2016
        2,0
        chee från Malaysia
        Grupp
        Standard (2 dubbelsängar)
        Bodde i 2 nätter i december 2015

        beware on `Joy Computer` bike rental.”

        upon arrival, found bed sheet full with insert excreta. informed housekeeping they did marked down on their whiteboard but wipe off without any action. Same complain been made but seems useless. Order lunch from restaurant, but need 1 hour to serve the food. The location not that strategy, obviously you need to rent a bike if plan for a island tour. Beware on `Joy Computer` bike rental, which under Power Beach Hotel recommendation too. They will write down very details on the scratches/damage on the vehicle, damaged on the compensation rate. We had bad experience due to Joy Computer. We get the bike in good condition, taking photo on every single view of bike to prove initial condition. However, the next morning wake up found the side mirror damaged and we force to pay 500 baht, else they won't return passport (scam from them?? who knows?). they have company printed logon on every single piece of spareparts, thus we can't change it in any other bike shop.

        Recenserad 02 januari 2016
        8,3
        Fantastiskt
        Zach från Kanada
        Par
        Standard trä fläkt
        Bodde i 4 nätter i december 2015

        Great value for money”

        Pools,location,room

        Not sure what all the bad reviews are about. Great value for money with 2 nice pools right on the ocean. Room is more than enough for what you pay.. People who complain are expecting a 5 star resort.. Which you know you're not getting.

        Recenserad 31 december 2015
        8,0
        Fantastiskt
        Sandra från Kanada
        Grupp
        Bungalow med fläkt (4 vuxna)
        Bodde i 3 nätter i mars 2013

        Full Moon Party Accommodation”

        On the beach, nice pool, good restaurant

        Simple bungalows; really liked the resort layout, the beach/pool and beach bar. Transportation to Full Moon Party/Jungle Experience was easily accessible - the resort will arrange it for you for 50-100B per person. Free transfer in from the pier is provided.

        Recenserad 04 april 2013
        12345
        Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

        Tillbaka till sökresultaten

        Välj ditt rum

        |

        Avvisa

        null