The Relax Beach Resort

The Relax Beach Resort

145/10 Moo.1,Baan Tai, Thong Sala, Koh Phangan, Thailand, 84820
- Visa på karta
 The Relax Beach Resort
    Borttagen från favoriter
    utomhuspool The Relax Beach Resort
    utomhuspool The Relax Beach Resort
    Utsikt The Relax Beach Resort
     The Relax Beach Resort
    Se alla 33 bilder
     The Relax Beach Resort

    The Relax Beach Resort omdömen

    5,7
    Betyg
    /10
    ( 332 omdömen)Se vad andra gäster sa

    Sånt du kommer att gilla med The Relax Beach Resort

    Saker du kommer att älska

    • flygplatstransfer

    • privat strand

    • balkong/terrass

    • bar

    Bra
    Läge
    6,4
    PÅ KARTAN
    I närheten
    Populärt
  • Breeze Kiteboarding330 m
  • Bangkoks sjukhus, Samui-kliniken - Koh Phangan340 m
  • Fantasy Massage380 m
  • Kiteboarding Asia730 m
  • Kobra Muay Thai Stadium740 m
  • Big C Super Market790 m
  • Ban Kheaw Thaimassage870 m
  • U Contemporary Art Gallery1 km
  • First Western Hospital1,04 km
  • Loi Lay Floating Bar & Lounge1,32 km
  • Detta boende är väldigt populärt!

    Senast bokat för en minut sedan

    Valuta för pengarna5,7
    Avstånd till centrum1.5 Km
    Lägesbetyg6,4
    Närmaste flygplatsSamui Airport (USM)
    Avstånd till flygplats18,5 km

    Tillgängliga rum på The Relax Beach Resort

    Bungalow Deluxe (Deluxe Bungalow)
    Bungalow Deluxe (Deluxe Bungalow)
    ...
    • Rumsstorlek: 33 m²/355 ft²
    • Utsikt: Strand
    • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
    Ange datum för att se priser
    Standard strandbungalows (Standard Beach Bungalows)
    Standard strandbungalows (Standard Beach Bungalows)
    ...
    • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
    • Utsikt: Strand
    • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
    Ange datum för att se priser
    Bungalow med fläkt (4 vuxna) (Fan Bungalow (4 Adults))
    Bungalow med fläkt (4 vuxna) (Fan Bungalow (4 Adults))
    ...
    • Rumsstorlek: 25 m²/269 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    • 2 dubbelsängar
    Ange datum för att se priser
    Standard (2 dubbelsängar) (Standard (2 Double Beds))
    Standard (2 dubbelsängar) (Standard (2 Double Beds))
    ...
    • Rumsstorlek: 38 m²/409 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    • 2 dubbelsängar
    Ange datum för att se priser
    Superior (3 personer) (Superior (3 People))
    Superior (3 personer) (Superior (3 People))
    ...
    • Rumsstorlek: 34 m²/366 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    • 2 dubbelsängar
    Ange datum för att se priser
    Standard trä fläkt (Standard Wooden Fan)
    Standard trä fläkt (Standard Wooden Fan)
    ...
    • Rumsstorlek: 28 m²/301 ft²
    • Utsikt: Pool
    • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
    Ange datum för att se priser
    Standard betong bungalow med fläkt (Standard Concrete Fan Bungalow)
    Standard betong bungalow med fläkt (Standard Concrete Fan Bungalow)
    ...
    • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    • 2 enkelsängar eller 1 dubbe...
    Ange datum för att se priser
    Standardrum med fläkt (Standard Fan)
    Standardrum med fläkt (Standard Fan)
    ...
    • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    Ange datum för att se priser
    Standardrum med fläkt (Standard Fan)
    Standardrum med fläkt (Standard Fan)
    ...
    • Rumsstorlek: 24 m²/258 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    Ange datum för att se priser
    Room Deluxe (Room Deluxe )
    Room Deluxe (Room Deluxe )
    ...
      Ange datum för att se priser
      Har du en fråga till The Relax Beach Resort?
      Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

      Priserna blir lägre så fort du loggar in!

      Logga in!
      Mer om The Relax Beach Resort

      Mer om The Relax Beach Resort

      En översikt

      Visa mindre

      Vad de erbjuder

      Visa mindre

      Det nödvändiga och dess avstånd

      Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
      Visa mindre

      Vad finns i närheten

      Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
      Visa mer

      Boendets gästpolicy

      Visa mindre

      Lite användbar fakta

      Visa mindre

      Omdömen om The Relax Beach Resort från riktiga gäster

      Från verifierade gäster hos Agoda
      Omdömen från Agoda (332)
      Renlighet5,1
      Faciliteter4,9
      Läge6,4
      Komfort och kvalitet6,0
      Service5,9
      Valuta för pengarna5,7
      Alla språk
      Alla typer av resenärer (332)
      Alla rumstyper

      Visa omdömen som nämner 

      Visar 254 verifierade gästkommentarer
      12345
      2,0
      Daniel från Sverige
      Par
      Standard strandbungalows
      Bodde i 3 nätter i mars 2018

      Jag varnar er bo inte här! De ligger åt helvete, personalen vill inte hjälpa. Maten dröjde 1h att få”

      Poolen städades senast på 1800-talet. Inte som på bilder. Personalen vill inte hjälpa er med nånting. Vi käka där 2 gånger. Båda gångerna fick vi vänta 1h, när vi fick den va de fel maträtter. De ligger långt åt helvete. Jag varnar er för detta hotell. Man får panik där. Vi drog tidigare från de hotellet trots att vi hade betalat för en natt till

      Recenserad 05 mars 2018

      ขออภัยในความไม่สะดวกในการเข้าพักของคุณ ทางโรงแรมยินดีน้อมรับและนำไปปรับปรุงเพื่อ ให้ดีขึ้น

      Svarade 20 juni 2018
      The Relax Beach Resort
      6,0
      Emmelie från Sverige
      Grupp
      Superior (3 personer)
      Bodde i 4 nätter i januari 2016

      Helt ok”

      Bra läge, inte på högtalarna men lagom lång tuk tuk-tur till haad rin (full moon). Man träffar andra trevliga resenärer och tillome personalen följer med på festen!

      Vi fick en bungalow med riktigt trist toalett... Klagade och fick antingen byta till liknande rum med fräschare toa eller uppgradera till delux bungalow med större yta, AC och närmre stranden... uppgraderade och kände oss nöjda med det.

      Recenserad 26 januari 2016
      7,3
      Mycket bra
      goran från Sverige
      Familj med äldre barn
      Bungalow med fläkt (4 vuxna)
      Bodde i 7 nätter i december 2012

      Väldigt olika kvalite på bungslows ”

      Gick att uppgradera förbokad bungalow, men det kostade.

      Bilderna stämmer inte riktigt överens med verkligheten. Den Bungalow vi bokat var ganska sunkig, som att gå in i en kolgruva. Bilderna visade nåt helt annat när vi bokade på nätet. Men för en ganska stor summa pengar bytte vi upp oss till riktigt lyxigt fina bungalows, där vi stortrivdes. Resorten ligger precis på stranden.

      Recenserad 07 januari 2013
      8,0
      Ypperlig
      Sofia från Sverige
      Ensamresenär
      Bodde i 2 nätter i september 2012

      Bra läge och bra pris!”

      Jag rekommenderar set starkt!

      Om ni är 4 st kan ni uppgradera er och dela på kostnaden efter! Ett bungalo med ac billigt precis utanför är stranden där du kan slappa i hotellets sköna hängmattor! Rekommenderar starkt!

      Recenserad 28 september 2012
      2,0
      Sanna från Sverige
      Grupp
      Superior (3 personer)
      Bodde i 4 nätter i februari 2016

      Mögligt äcklig strand helt öde”

      Hemskt

      Recenserad 26 februari 2016
      4,7
      Michael från Sverige
      Par
      Bungalow Deluxe
      Bodde i 4 nätter i december 2010

      Overpriced pretty good room and close Thong sala”

      Close to town
      Bad food,

      Rooms where ok, Very overpriced and the food made me sick

      Recenserad 19 januari 2011
      2,0
      Patrick från Tyskland
      Par
      Standard trä fläkt
      Bodde i 3 nätter i april 2019

      Seriously.... Stay away. It needs maintenance. Much better places for a budget on the island.”

      To be clear: I don't need a lot of amenities. I'm happy with basic things. I didn't expect much of this booking. When we arrived to the "resort" and saw the accommodation and facilities it was clear to us that we wouldn't stay there. The sheets were not clean. We'd have to be careful not to step in a rusty nail on the porch. Electricity plugs were loos on cables in the room. Holes in the walls and so on.... This "resort" had it's best time maybe 10 years ago. So I didn't discuss anything because I thought that would be useless. Instead we got ourselves a scooter and searched for a better bungalow somewhere else. As we found a better place we just left and didn't ask for out money.... We were just happy to leave. Do yourself a favor and avoid this place. I don't even know how such a place can be listed in a booking app. There are much better basic places for a low budget on this island. The owner of this place should invest some time and money to restore it to stay in business.

      Recenserad 23 april 2019
      8,0
      Ypperlig
      Carolyne från Storbritannien
      Familj med äldre barn
      Bungalow Deluxe
      Bodde en natt i december 2011

      A young persons hotel”

      Spacious, decent rooms, great food

      Just stayed one night with our older children on 25 Dec 2011. Hotel did the job, clean, spacious rooms, good food in restaurant. Weather bad so didn't use the beach, sea was rough and had eaten up the beach. Location is a bit out of it.

      Recenserad 24 januari 2012
      6,8
      Bra
      Tory
      Grupp
      Superior (3 personer)
      Bodde i 2 nätter i januari 2019

      Beds were like MMA mats, bathroom was incredible, location was very nice. ”

      Staff was rude and unhelpful, 1 pool was absolutely horrendous, the other pool was very nice, restaurant service was terrible but the food was nice.

      Recenserad 13 februari 2019
      9,6
      Enastående
      elena från Ryssland
      Par
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 6 nätter i december 2018

      Nice pace on the seashore”

      Great staff!

      Recenserad 30 december 2018
      6,0
      Geneviève från Kanada
      Ensamresenär
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 5 nätter i januari 2019

      Över medel”

      The location is perfect, the place either, but the bed is worst than nothing. It was only steel with a sheet. I woke up sore, I've ask for a better bed they couldn't give me, so they put an other sheet on it. No change at all. If it wasn't for that, the place would have been perfect, even the staff is awesome, but the bed, ridiculous. Seriously, I'm not the kind to complain, it was literally just steel. :(

      Recenserad 24 januari 2019

      ทางโรงแรมต้องขออภัยในความไม่สะดวกในการเข้าพักของคุณ คำแนะนำของคุณเป็นประโยชน์ และทางโรงแรมยินดีน้อมรับ และนำไปปรับปรุงเพื่อให้ดีขึ้น

      Svarade 29 januari 2019
      The Relax Beach Resort
      2,8
      Yegor från Ukraina
      Par
      Standard strandbungalows
      Bodde i 4 nätter i januari 2019

       ”

      The worst experience ever. Everything was disgusting.

      Recenserad 30 januari 2019
      3,2
      Teanta från Thailand
      Par
      Bungalow Deluxe
      Bodde i 11 nätter i december 2018

      Staff very friendly”

      Staff very friendly, location was good but room have not enough lights and bed not good. Old room and not cleaning. But food was delicious.

      Recenserad 09 januari 2019

      ขอขุอบคุณสำหรับการเข้าพักของคุณ ทางโรงแรมยินดี น้อมรับคำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปพัฒนาปรับปรุงให้ดีขึ้น

      Svarade 29 januari 2019
      The Relax Beach Resort
      3,2
      Daniel från USA
      Par
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 4 nätter i december 2018

       ”

      The front office reception is very friendly but the cleaners were very rude. Also the beds were smelly and uncomfortable. We stayed in the older bungalows away from the beach. Location was good.

      Recenserad 02 januari 2019
      2,0
      Paweł från Myanmar
      Par
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 4 nätter i december 2017

      The worst place I ever seen on Kophangan”

      Old, dirty houses. Pictures on agoda are from different place. Swimmingpool with dirty water and located in the shadow. I am 3 months in travel around Asia and this place is in my top 3 the worst places!

      Recenserad 09 januari 2018
      3,6
      Dylan från USA
      Ensamresenär
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 3 nätter i augusti 2017

       ”

      Dirty, uncomfortable bed, very far from everything, the toilet kept clogging, the restaurant was quite bad, and they charge double to triple what a bottle of water should cost since otherwise you have to go half a mile to 7-11. Also no AC, and the room was not sealed at all, so tons of spiders, millipedes and mosquitoes.

      Recenserad 13 augusti 2017

      ทางโรงแรมต้องขออภัยในความไม่สะดวกในการเข้าพักของคุณ และยินดีที่นำคำแนะนำของคุณเพื่อนำไปปรับปรุงบุคคลากร และบริการด้านอื่น ๆ เพื่อให้ดีขึ้น

      Svarade 28 november 2017
      The Relax Beach Resort
      10,0
      Enastående
      lie från Frankrike
      Familj med små barn
      Standard strandbungalows
      Bodde i 4 nätter i augusti 2017

      Couple with baby (couple avec bebe). Perfect place. Super team.”

      We done first a reservation for 4 days. The staff on the hotel was so nice that we extended 7 more nights. STAFF super nice and helpfully, especially coco at the reception and the chief cooker. Super satisfait de l'hôtel. L'équipe est super amicale et serviables en particulier coco à la réception et le cuisinier. We are traveling with our 14 months old baby and the staff made our stay fantastic. Bungalows in front of the beach. Super safe for kids because not deep and not rocky. Bungalows front de mer. Plage de sable blond et eau peu profondeur idéale pour enfants.

      Recenserad 12 augusti 2017

      ต้องขอขอบพระคุณสำหรับรีวิว ที่ดีที่สุดของโรงแรม และ ต้องขอบคุณสำหรับการไว้ใจ และ เข้าพักที่ โรงแรม พนักงาน ทุกคน รู้สึก ขอบคุณและ ยินดีที่จะบริการ คุณอีกในโอกาส หน้า

      Svarade 28 november 2017
      The Relax Beach Resort
      7,2
      Mycket bra
      Bishwajeet från Indien
      Grupp
      Standard strandbungalows
      Bodde i 2 nätter i april 2017

      Full Moon Party Trip Stay”

      The resort is nice. We had booked one sea facing standard A/C bungalow. The room was ok for the price I paid. Small Cottage Style design. Asked the guys in reception for bike and they arranged the bike at 200 THB per day. Overall the stay was good.

      Recenserad 17 april 2017
      3,2
      Shane från Kanada
      Grupp
      Standard betong bungalow med fläkt
      Bodde i 3 nätter i april 2017

      old and dirty.”

      This is my second time in this hotel, first time there was no running water, staff said it was a shortage on the island, but turns out this is a problem with this hotel as there was a problem with water again. Booked four rooms, all were filthy, cockroaches in all rooms, beds terrible, facilities falling apart. Find another hotel...

      Recenserad 13 april 2017

      We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again best regards Nareerat Sena Reservation Manager

      Svarade 15 maj 2017
      The Relax Beach Resort
      8,0
      Ypperlig
      Michael från Nederländerna
      Ensamresenär
      Standard trä fläkt
      Bodde i 3 nätter i mars 2017

      Great money for value comparisson”

      I was staying in one the bungalows and the bathroom facilities was locates outside in your own space which is cool, but that made it also possible for bugs to get in. The door cracks were pretty big which as well of was not quit stopping the bugs. Renting a scooter here is cheaper than on the streets which is nice. One more bad thing is that I didnt have wifi in my room. Other guest do have because they had a deluxer version than me but I think wifi should be availble everywhere. The staff was really nice and helpfull there is much to do closeby, which makes the location pretty good. I would recommand this place

      Recenserad 19 mars 2017

      ทางโรงแรมต้องขอขอบคุณในการเข้าพัก ของคุณและยัง สละเวลาเขียนรีวิวที่พักให้กับทางโรงแรมด้วย ซึ่ง เรายินดีรับ คำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปปรับปรุงให้ดีขึ้น และ หวังว่าโอกาสหน้าจะได้รับ ความไว้วางใจ ที่จะต้อนรับคุณ อีก ขอแสดงความนับถือ นารีรัตน์ เสนะ Reservation Manager

      Svarade 06 april 2017
      The Relax Beach Resort
      12345
      Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

      Tillbaka till sökresultaten

      Välj ditt rum

      |

      Avvisa

      The Relax Beach Resort
      |Betyg 5,7
      ×
      Checka in och strosa ut.
      Upplevelser på Agoda. Ditt rum är bara början.

      • Wat Khao Tham - buddisttempel