The St Regis Doha: Boka nu

Fantastiskt
Baserat på 54 omdömenSe vad andra gäster sa
8,9

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (54)Omdömen från Booking.com (987)
8,9
Fantastiskt
Baserat på 54 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet9,3
Faciliteter9,2
Läge9,3
Komfort och kvalitet9,3
Service8,7
Valuta för pengarna8,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
日本語
Sortera efter
Visar 43 verifierade gästkommentarer
10,0
Utmärkt
Shamma från Qatar
Grupp
Rum Superior
Bodde i 2 nätter i november 2013
nice Beaches and sun and Comfortable room”
Comfortable bed,Fast internet,Friendly staff
great and nice Restaurants / dining also for the Business / conference ,Wide variety of buffet breakfast
Recenserad 11 november 2013
9,7
Utmärkt
Shamma från Qatar
Grupp
Rum Superior
Bodde en natt i november 2013
VERY GOOD FOR ANY MEETING ”
ROOM SERVICE ANF BRERAKFAST , ROOM CLEAN AND STUFF GOOD
FOR THE INVITATION IN WEDDING PARTY I FIND THE HALL IS VERY NICE
Recenserad 11 november 2013
5,3
Abdulaziz från Kuwait
Grupp
Grand Deluxe
Bodde i 3 nätter i april 2013
bad . awful , rude , slow , expensive , empty, ”
location , view , decor
it was bad and sucks i traveled all over the world i've never seen five stars hotel with this bad service .. the reception was rude it arrived at 1.30 my chick in took one houre they didn't serve us any thing and we were tired i asked for a water ! 3 pm check in policy was a stupid one , i got. one of my rooms at 5.30 pm .. there was no tea . coffee maker in the room !room services lost my things .. and super slow a cup of tea takes one hour !! they were annoying call us any time an knocking the door even with don't disturb light i walked around the hotel i found no one to ask about the places i lost twice .. seriously i didn't enjoy my stay there ,,, there was no luxury at all .. the rate exceed the services ..
Recenserad 09 april 2013
9,0
Utmärkt
ghada från Saudiarabien
Familj med små barn
Bodde en natt i januari 2013
great hotel with efficient staff ”
good view ,nice location , nice rooms
i want to give my recommendation to ms.nyagi in reception
Recenserad 23 januari 2013
9,3
Utmärkt
ghada från Saudiarabien
Familj med små barn
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2013
lovely hotel with great staff ”
luxurious service ,freindly staff , nice location
i liked it very much and recommend it for traveller to have great experince and i would like to give my appreciation to ms.neyagi in reception staff for here hospitality and coopration
Recenserad 22 januari 2013
10,0
Utmärkt
Nada från Qatar
Grupp
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2018
ممتاز”
لا يوجد سلبيات و الإيجابيات توجد خصوصيه للعملاء ❤
Recenserad 20 januari 2018
9,2
Utmärkt
Areej från Saudiarabien
Grupp
Rum Superior
Bodde en natt i maj 2017
الفندق ممتاااز جدا ”
كل شي كان ممتاز ماعدا اشياء بسيطه لم تعجبني انو في ريحه فمكان الرسبشن واللي حولها مش كويسه والشي الثاني مافي خدمات قريبه من الفندق زي صيدليه او بقاله
Recenserad 27 maj 2017
10,0
Utmärkt
ABDULLA från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Rum Superior
Bodde en natt i mars 2016
Recenserad 22 april 2017
10,0
Utmärkt
ABDULLA från Förenade Arabemiraten
Par
Rum Superior
Bodde en natt i april 2016
Recenserad 22 april 2017
8,8
Fantastiskt
Mohammed. från Saudiarabien
Grupp
Grand Deluxe Terrace
Bodde i 2 nätter i juli 2016
جيد جداً ”
ممتاز
Recenserad 19 juli 2016
7,6
Mycket bra
naif från Saudiarabien
Familj med små barn
Rum Superior
Bodde en natt i mars 2016
اقامة جيدة نوعا ما”
انصح بمرافقه
Recenserad 18 mars 2016
8,0
Fantastiskt
saqer från Qatar
Par
Grand Deluxe
Bodde en natt i november 2015
ممتاز جداً”
الراحه والنظافه وفخامة الغرف
ممتعه
Recenserad 07 december 2015
8,3
Fantastiskt
NORAH från Saudiarabien
Grupp
Rum Superior
Bodde i 3 nätter i december 2014
جميل”
النظافه الموقع الراحه
جميله وممتعه ،، لكن تسجيل الدخول اخذ وقت طويل مع العلم ان الحجز مؤكد من موقع اجودا وكان وصولي بعد الوقت المحدد لتسجل الدخول وتعامل موظفين الاستقبال لم يكن بالمستوى المطلوب
Recenserad 21 januari 2015
9,3
Utmärkt
abdulelah från Saudiarabien
Par
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2015
ممتاز”
الموقع النظافة الخدمة
روعه
Recenserad 17 januari 2015
9,7
Utmärkt
abdulrahman från Qatar
Grupp
Grand Deluxe
Bodde en natt i juni 2014
اقامه جمبله”
السباحه
Recenserad 16 juni 2014
8,3
Fantastiskt
ALI från Förenade Arabemiraten
Par
Rum Superior
Bodde i 2 nätter i maj 2014
ممتازة ورائعه”
الفخامة والمبنى
كانت رائع واجواء جميلة وانصح فيه وبشدة العيب الوحيد عدم قربه من اي اسواق او خدمات
Recenserad 18 maj 2014
10,0
Utmärkt
Abdelrahman från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Grand Deluxe
Bodde i 3 nätter i december 2013
الفندق جميل جدا وراقي جدا ويستاهل الزياره”
الغرف والراحة والهدوء وخدمه الموظفين المميزه والفخامه وان شاء الله كل مره راح اسكن فيه
ممتازه وكل زياره لي راح احجز فيه والفدق وايد حلو وراقي
Recenserad 21 december 2013
8,7
Fantastiskt
alaa från Saudiarabien
Par
Rum Superior
Bodde en natt i augusti 2013
فندق مميز بالدوحه”
قربه من الشاطيء المسابح الديكورات
الفندق روعة من كافة النواحي ... تصميم وديكورات واثاث سبعة نجوم .. تقنية حديثه ومريحة وسهلة ... طاقم قمة في التعامل ... والموقع مميز جدا وخارج نقاط الازدحام ... استطيع ان الخص الفندق في كلمة واحدة ... الافضل ... انصحه به لرحلات العمل والترفيه .. ملائم للعوائل والعزاب
Recenserad 23 november 2013
9,3
Utmärkt
Fahad från Saudiarabien
Familj med små barn
Rum Superior
Bodde en natt i oktober 2013
اكثر من رائعه”
الغرفه الخدمة الحديقة والشاطئ
Recenserad 26 oktober 2013
7,7
Mycket bra
nasser från Qatar
Par
Rum Superior
Bodde en natt i oktober 2013
فندق فخم ”
الغرفة جميلة الغرفة حجمها كبير الحمام كبير
مناسب ليوم زواج وفندق فخم للغاية لاتوجد به انشطة عائلية كثيرة والفندق غالي من ناحية الوجبات والمطاعم ولكن خدمة المطع ٢٤ ساعة وتوصيل للغرف جمميلة
Recenserad 11 oktober 2013
8,3
Fantastiskt
HESSAH från Saudiarabien
Ensamresenär
Rum Superior
Bodde i 5 nätter i augusti 2013
إقامة هادئة نظرا للجو في هذا الوقت ”
قربه من كتارا واللؤلؤة ولا جونا والهدوء النسبي في الفندق
عدم فهم الموظف في إجراءات الخروج بموضوع دفع التأمين مماأوقعني في مشكلةمع البنك
Recenserad 27 augusti 2013
9,2
Utmärkt
miwa från Japan
Ensamresenär
Astor Room
Bodde i 3 nätter i januari 2018
Utmärkt”
最高のサービスでした。 安心して滞在できるホテルです。
Recenserad 09 januari 2018
7,7
Mycket bra
satoshi från Japan
Par
Rum Superior
Bodde i 3 nätter i december 2015
快適ではあるが…”
1.ブランド力 2.バトラーサービス 3.アニバーサリーへの対応
ブランド名に相応しいホテルとは思いますが、少しずつ不満が残ります。 1.部屋のTea Set はお願いしないと置いていない。そしてこれはその日のハウスキーピングの方によるのかもしれませんが、洗わずにおきっぱなしで、補充もされていません。次の日は、綺麗になっていました。 2.街から離れているため、なかなかタクシーがきません。何人かが待っているのですが、ドアボーイがきちんとさばいておらず、後から待っている人を乗せてしまったりと、不愉快になります。 以上のこと以外は、素晴らしいホテルです。 3.冷蔵庫がお酒が入っているため、ムスリム用に鍵がかかっています。部屋に着いた時に開けるか聞いてほしいです。また連絡してきてもらう2度手間です。 4.朝食時、忙しいとスタッフがこないので、コーヒーのオーダーをとりにきません。
Recenserad 01 januari 2016