Mycket bra 7,8
baserat på 492 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 492 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Ingela från Sverige
Reste med partner
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i april 2012
Litet trångt hotell
Bra läge, trevlig personal
Det var lätt att hitta trots att det låg på en bakgata nära till underground, när vi anlände mötes vi av hantverkare i mjukiskläder, mindre bra! Dom renoverade nästan hela hotellet och vi fick gå genom byggdamm för att komma till vårdat rum som var nyrenoverat, stort plus! Det låg skyddspapp över golven i hallen, frukosten var tyvärr inte mycket bättre, en väldigt fattig kontinental frukost! Det var oväsen hela tiden med hantverkare överallt, ett plus var att personalen var väldigt serviceinriktad och även om dom inte ursäktade renoveringen så märktes det att dom försökte gottgöra.
Recenserad 14 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Paula från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Central läge nära kommunikation fräscha rum
Fräscha rum
Hotellet ligger centralt och har fräscha och moderna rum. Frukosten var ok.
Recenserad 14 juni 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Birgitta från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i april 2012
Fräscht hotell
Renoverade fina rum och bra läge.
Bra hotell, med fräscha rum. Engelsk frukost, så jag saknade annat pålägg än sylt. Provade maten i restaurangen en kväll och åt en jättegod hamburgare. Personalen artig och hjälpsam, men ingen log en enda gång.
Recenserad 08 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

HANSHENG från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i december 2015
It was decent
small but clean and new
Recenserad 27 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HANSHENG från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i december 2015
It was decent but pricey breakfast
Room small, but clean and nice and new
Recenserad 27 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Derry från Indonesien
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Location
This hotel is very stategic location , so easy to reach everywhere by walk distance
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Victoria från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Hotel with good location and food but some disappointing staff
Lady at the front desk was rude. VERY tiny shower. No mirror in the room , superior double room was totally different from the one shown on the website.
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jian från Kina
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Pretty good
Good location
Recenserad 27 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

FREDERICK från Filippinerna
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
nice
Its the kibnd of hotel where everything you need is available. They make the room really classy and I salute the cleaners for they do a remarkable job cleaning the room. Spotless!
Recenserad 05 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Greg från Australien
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Wesley ticks the boxes
The best mid price hotel in London that we have stayed at. Outstanding staff. Small but modern rooms. Close to Euston station.
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: