Tower Hotel: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 82 omdömenSe vad andra gäster sa
7,9

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (82)Omdömen från Booking.com (475)
7,9
Mycket bra
Baserat på 82 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,6
Faciliteter6,6
Läge8,7
Komfort och kvalitet8,6
Service8,2
Valuta för pengarna7,6
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
עברית
Français
Deutsch
mer
Rumstyp
Classic med stadsutsikt
Klassiskt rum med havsutsikt
Juniorsvit
Sortera efter
Visar 50 verifierade gästkommentarer
9,7
Utmärkt
gal från Israel
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Great Hotel”
Large modern room, very decent rate, location
Recenserad 05 februari 2015
9,7
Utmärkt
gal från Israel
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i januari 2015
Great Hotel”
Location, room size . rate
Recenserad 05 februari 2015
9,0
Utmärkt
Jessica från Frankrike
Ensamresenär
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2014
Amazing view and good rooms ! ”
View, clean and design
Very nice
Recenserad 01 januari 2015
8,0
Fantastiskt
Jennifer från Hongkong
Affärsresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2014
Great location”
Location, buffet breakfast
Was here for 2 days for a fair nearby. Location is very central to restaurants, Carmel open market. Easy to get a taxi. The receptionist Ms Moran was very warm and kind and made the stay great. Would definitely return. However, there is no parking in the hotel, parking is in a public parking lot next to the hotel, but due to the one-way roads, it takes a bit of driving around to get to it.
Recenserad 29 november 2014
7,7
Mycket bra
Hannah från Irland
Affärsresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i november 2014
Good news”
Receptionist, privacy, breakfast food and the staff member
Recenserad 24 november 2014
9,3
Utmärkt
Melissa från Storbritannien
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
nice hotel..once we found it! no signs made it dif”
clean. nicely equipped bedrooms. staff great
Very good experience except the parking which was difficult to find. The men in the carpark do not work for the hotel and one was horrible!But the hotel staff were faultless. We definitely recommend this as a good base. You can walk to everywhere from here. No complaints at all. Thank you...the Goldman's (London)
Recenserad 01 november 2014
4,8
lars från Norge
Grupp
Juniorsvit
Bodde i 5 nätter i maj 2018
Skuffende”
Bildene stemmer ikke overens med standarden som leveres. Bestilte Juniorsuite men er usikker på hva dette var.... i tillegg var det en byggeplass.
Recenserad 05 juni 2018
7,0
Mycket bra
Ulrich från Tyskland
Ensamresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i december 2015
Gute Ausstattung, nur begrenzter Hotelberieb”
Frühstück prima, Lage auch in Ordnung, Zimmer gut
Eigentlich gitbt es keine Rezeption im eigentlichen Sinne. Aber das Hotel gibt ein prima Frühstück und liegt gut im Stadtgebiet bzw. in Strandnähe. Empfehlenswert.
Recenserad 09 mars 2016
9,0
Utmärkt
Nivethitha från Schweiz
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2015
sehr gut”
zimmer, Lage, Sauberkeit
Es war sehr schön und gut aber ich fand es schade dass Sie keinen Indoor Swimming pool hatten. abgesehen davon supper! Ich würde es weiter empfehlen!
Recenserad 22 juni 2015
4,8
roberto från Italien
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2018
Così è cosi”
Dopo una naotte insonne,per via di rumori provenienti dal tetto..abbiamo chiesto un cambio camera,e devo dire che lo staff gentilissimo ci ha accontentato!poco pulito anche per via di lavori di ristrutturazione proprio davanti le finestre!!
Recenserad 05 maj 2018
3,6
Mariela från USA
Affärsresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i mars 2018
Opinión personal ”
Es horrible no me gusto para nada ni siquiera los cristales de la ventanas estaban limpios estaba en obras y no lo notifican y las fotos que ponen deben de ser hace por lo menos 10 años no es nada igual a las fotos no lo reconendaria
Recenserad 03 april 2018
6,8
Trevligt
Ilona från Nederländerna
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i maj 2018
Prima ligging. Vlakbij het strand. Wel wat gehorig. ”
Wij zaten op de negende verdieping. Daar waren ze druk aan het verbouwen, maar op zich hebben we daar weinig last van gehad. De kamers zijn wel erg gehorig. Je kunt de gasten naast je goed horen. Daarnaast is het sanitair ook bijzonder te noemen. Ze maken gebruik van een sanibroyeur. Daar zitten de wasbak, douche, bad en wc op aangesloten. Dit maakt een ontzettende herrie. Wie ‘s nachts naar de wc moet, kan beter niet doorspoelen want dan heb je de hele toren wakker. Voor de rest is het een prima hotel. Dichtbij de verschillende stranden van het relaxte Tel Aviv. Supermarkt zit om de hoek en veel parkeerplaatsen voor een eventuele huurauto in de buurt. Oh ja nog 1 nadeel was dat we de laatste dag nog een kakkerlak onder het bed zagen schieten. Ontzettend smerig!!!
Recenserad 15 maj 2018
8,8
Fantastiskt
didier från Nederländerna
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2018
OUI... Je recommande”
SI VOUS VENEZ POUR PETIT SEJOUR A TEL AVIV, CET HOTEL EST BIEN POUR SON EMPLACEMENT. LA CHAMBRE EST GRANDE.QUALITE-PRIX VRAIMENT BIEN PARCE QUE LES AUTRES HOTELS SONT CHERS PAYERS. LA PROPRETE CA VA(CE N'EST PAS UN 4 ETOILES) . OK IL Y A DES BRUITS VENANT DE LA SALLE DE BAIN, IL Y A UNE CHASSE D'EAU COMME DANS LES AVIONS(ALORS TOUT CELA FAIT DU BRUITS ENTRES LES ETAGES DE L'IMMEUBLE.ON S'HABITUE... CE N'EST PAS VRAIMENT UN PROBLEME.
Recenserad 28 april 2018
8,8
Fantastiskt
MAXENCE från Frankrike
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 6 nätter i november 2017
Fantastiskt”
Trés bien situé, proche de toutes les centres d' intérêts de la ville. Personnel performant et agréable.
Recenserad 21 november 2017
6,3
Trevligt
Christiane från Frankrike
Ensamresenär
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i januari 2016
vue mer?????????”
le confort, l'espace, le breakfast
bien mais il est fort dommage de dire que c'est vue sur mer alors que les fenetres sont tellement hautes qu'on ne voit que le ciel a moins de passer son temps collée a la fenetre! de plus la chambre n'est pas faite du tout le samedi alors que la femme de chambre est là et nettoie d'autres chambres....
Recenserad 21 januari 2016
9,0
Utmärkt
Alexandre från Schweiz
Par
Juniorsvit
Bodde i 7 nätter i december 2015
2-3 choses à savoir”
La situation, le petit déjeuner, l'équipement
Très bien situé, il est bon de savoir que l'hôtel n'occupe que 2 étages et demi de l'immeuble (14 étages). Il en découle qu'il y a une réception au rez, mais pas de lobby à proprement parler. La vue est un peu décevante car l'immeuble est administratif dans sa conception, et donc les fenêtres sont relativement haute (pas de vue quand on est assis dans un fauteuil ou sur le lit. Je ne suis pas fumeur, mais la fumée est interdite dans tout l'immeuble. Par ailleurs, c'est sans doute exceptionnel, mais par jours de vent, les fenêtres ne sont pas étanches et les sifflements sont insupportables. En dehors de ceci le petit déjeuner est parfait, et les chambres bien équipées. Il est inutile de payer le supplément pour les Suites Junior avec vue sur la mer, elles sont situées derrière un escalier de secours qui coupe 80% de la vue!!! Ce n'est pas le cas des Suites Executives.
Recenserad 07 januari 2016
7,2
Mycket bra
Aryeh från Israel
Ensamresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2017
מלון נחמד”
מדובר במלון בוטיק ללא מתקנים. אין לובי נורמלי ובוודאי שלא בריכה או משהו כזה. עיצוב החדרים מודרני ותואם לרמת 5 כוכבים אבל התחזוקה ברמה של 4 כוכבים. בחדר שלי האינטרנט לא עבד כלל. אבקש לציין לשבח את צוות המלון. אדיבים מחייכים ומכבדים.
Recenserad 25 december 2017
9,2
Utmärkt
Dima från Israel
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i augusti 2017
Utmärkt”
מבחוץ אומנם המלון והמיקום נראים פחות מרשימים אבל החדר והנוף מדהימים! הינו זוג וקיבלנו משום מה רק מגבת אחת, ביקשנו מגבת נוספת אמרו שברגע שיהיה יביאו לנו ולמזלנו הינו רק לילה אחד אז הסתדרנו עם מה שיש.
Recenserad 24 augusti 2017
9,2
Utmärkt
Tomer från Israel
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2017
מלון שמתאים למי שמחפש תמורה כספית עבור ניקיון ומיקום ”
המחיר בשיא העונה היה ממש משתלם. במרחק הליכה ממרכזי התיירות העיקריים. התמונות של המלון מייצגות את המציאות. חדר קטן (27מר) עם ניצול מלוא הפוטנציאל. ישנו חדר כושר עם 4 מכשירים עם נוף מדהים לים. ישנה אופציה לארוחת בוקר אבל לא אכלנו שם. המשאבת מים של השירותים עושה רעש ממש חזק אבל ניתן להבליג על זה. יש סופר ליד שפתוח גם בשבת. הצוות היה ממש נחמד מההתחלה. מבחינת חניה יש מסביב חניונים עם עלויות יומיות ממש גבוהות. ניתן לחנות דרומה יותר בעלות יומית בחצי המחיר ובמרחק הליכה של עד רבע שעה. באתר מציינים שיש כספת אך אצלנו בחדר לא היתה.
Recenserad 23 juli 2017
10,0
Utmärkt
Trany från USA
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde en natt i februari 2017
מעולה”
מיקום מושלם צוות חם ואדיב יצאנו מרוצים מאוד תודה רבה
Recenserad 12 februari 2017
7,6
Mycket bra
Aryeh från Israel
Ensamresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2017
חדרים וארוחת בוקר מעולים”
היתרונות של המלון הם חדרים ברמה של 5 כוכבים וארוחת בוקר טובה. אבל אם אתם מחפשים אווירה ופינוקים של מלון (ספא, לובי ישיבה נורמלי וכו')עדיף שתבחרו במלון אחר.
Recenserad 02 februari 2017
6,4
Trevligt
dikla från Israel
Par
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016
האוכל והשירות מעולים כל השאר פחות ”
מלון נקי שירות מצוין ומסביר פנים . חסרונות: אין בריכה , מבנה חיצוני לא אסטטי ואף רעוע ,מעלית מלחיצה ולא בטיחותית .
Recenserad 05 september 2016
10,0
Utmärkt
lior från Israel
Par
Bodde en natt i juni 2016
מיקום מעולה, חדרים נקיים, ”
מלון טוב במחיר סביר. מומלץ
Recenserad 04 juni 2016
10,0
Utmärkt
Dougi från Israel
Ensamresenär
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde en natt i september 2015
היה מצויין”
חדר גדול ונקי עם נוף לים
שירותי נקי ופשוט מצויין. נחזור!
Recenserad 19 september 2015
8,0
Fantastiskt
Adi från Israel
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde en natt i juli 2015
מיקום נהדר, נקי ומסודר ועם מקום חניה בהסדר מאד נח”
מיקום נהדר, נקי ומסודר ועם מקום חניה בהסדר מאד נח
היה כיף גדול. בחדר האמבטיה כשפותחים את הברז מבתבר שיש כפתור שצריך ללחוץ עליו ולא ידענו אז במשך חצי שעה חשבנו שאין מים. חבל שהצוות לא ידע זאת אבל בסוף הסתדרנו והיה ממש כיף. תודה רבה
Recenserad 05 juli 2015
4,8
Ekaterina från Ryssland
Par
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2018
Надо учиться на чужих ошибках”
Читая отрицательные отзывы об отеле, я думала, что они преувеличены. Но на самом деле все ещё хуже. В холле отеля на встретил грохот и толстый слой строительной пыли. Это ведутся работы по реконструкции. Номер мы получили на 16 этаже с видом на море. За номер оценка хорошо ( про грязные окна и очень шумный слив в туалете уже многие писали). Что действительно заставляло нервничать: очень тёмный коридор, иногда запах напоминающий тление электропроводки. Было действительно страшно. Посмотрели где находится лестница, немного успокоились. Но лестница темная и завалена мусором. И объём стропильных работ на нижних этажах масштабный. Отель не рекомендую.
Recenserad 26 april 2018
9,0
Utmärkt
Galina från Ryssland
Ensamresenär
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i februari 2016
Прекрасный вид на море”
Очень вкусные завтраки и приветливый персонал, отличное расположение
Единственный минус - окна в номерах не открываются.
Recenserad 25 februari 2016
8,0
Fantastiskt
Jacek från Polen
Grupp
Classic med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2017
Warto rezerwować”
Dobra lokalizacja i cena
Recenserad 09 december 2017
5,2
Jie från Kina
Ensamresenär
Klassiskt rum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2017
楼非常破烂,马桶冲水声音震耳欲聋,隔音非常差,非常糟糕的选择”
马桶冲水要改善
Recenserad 30 november 2017
9,7
Utmärkt
Koji från Japan
Affärsresenär
Classic med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i september 2015
大抵の場所に歩いて行けます”
交通の便、小さいがスーパーが近くにあり、海岸が近い
Recenserad 28 september 2015