2015
Mycket bra 8,0
baserat på 768 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 768 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Charisma från Filippinerna
Familj med små barn
Club med utsikt över staden
Bodde en natt i augusti 2016
Comfort and Attention
Very attentive staff; great selection of food
Recenserad 22 augusti 2016

Helena från Australien
Familj med äldre barn
Deluxerum med utsikt över bukten
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Family holiday
Everything great here. Got upgraded for a small fee. View fantastic. Staff very helpful. Good security.
Recenserad 14 augusti 2016

Soon från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Great service
They all frontline and backend staff been very supportive and help in one way or another. Thanks for making my stay in Metro Manila wonderful.
Recenserad 10 augusti 2016

Soon från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Excellent stay
Dear all at Hotel Jen, You guys been wonderful to me and my guests during our stay since last Friday to yesterday morning. Best regards Lionel
Recenserad 10 augusti 2016

Ramon från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great stay
It was the first time I used this hotel. Being someone particular with hotel comfort, this is a great place to stay in again
Recenserad 01 augusti 2016

Manoj från Sri Lanka
Affärsresenär
Club med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very good
Good location, and easy to get in and out of. Very good breakfast, great view & facilities at the club lounge. Well trained staff. Most likely my new location in Manila!
Recenserad 29 juli 2016

R från USA
Par
Deluxerum med utsikt över bukten
Bodde en natt i juli 2016
One night in Manila in transit
Decent hotel
Recenserad 21 juli 2016

Todd från USA
Par
Deluxerum med utsikt över bukten
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Hotel Jen is awful
The hotel picture on any hotel site is not same in person this hotel is musty, dirty I wouldn't recommend this hotel. It's amazing that this hotel rated 4star it's should been 1or 2 star only I hate this hotel..
Recenserad 17 juli 2016

Jeanne från USA
Familj med små barn
Club med utsikt över staden
Bodde i 5 nätter i juni 2016
Good for family. Great food options.
Great hotel. Food selection at breakfast was great. We were in the club level and the staff was friendly and accommodating. The pool and the gym were not updated, it would have been an excellent rating.
Recenserad 06 juli 2016

Margaret från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Not that satisfied
Got 2 rooms. Our room's carpet had some ketchup stains. The other room's toilet didn't have a bidet unlike ours. Overall though, gave us a relaxing stay.
Recenserad 04 juli 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: