Trang Hotel: Boka nu

Bra
Baserat på 103 omdömenSe vad andra gäster sa
6,6
/
10

Reviews of Omdömen för Trang Hotel from real guests

Från verifierade gäster hos Agoda
Omdömen från Agoda (103)Omdömen från Booking.com (108)
6,6
/
10
Bra
Renlighet5,9
Faciliteter6,1
Läge8,3
Komfort och kvalitet5,3
Service6,9
Valuta för pengarna6,6
Alla språk
Alla typer av resenärer (103)
Alla rumstyper
Visar 70 verifierade gästkommentarer
5,7
Ingemar från Sverige
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2015

Centrum ”

Sängen tystnad parkering

Har bott här några gånger. Helt ok, duger för mig.

Recenserad 05 december 2015
6,3
Bra
Ingemar från Sverige
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juni 2015

mitt i staden ”

centralt bra säng och aircon

Är gammalt men är på gång att fräsa upp. Rent och bra. Aircon var ny tv, kylskåp och varm dusch vad mer kan man begära.

Recenserad 10 juni 2015
4,0
Roger från Sverige
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde en natt i januari 2016

Dåligt skött hotell”

stort rum - det var nog det enda

Tråkigt hotell med extremt dålig service från personalen i receptionen. Kunde inte ens ringa en taxi när vi skulle till flygplatsen. Här kommer vi inte bi igen

Recenserad 27 januari 2016
7,6
Mycket bra
Beng från Malaysia
Par
Familjerum
Bodde i 3 nätter i februari 2019

Mycket bra”

Best location of trang located center of trang city Good for big biker as they have proper car park . recommended for all biker

Recenserad 24 april 2019
7,2
Mycket bra
Peemapat från Thailand
Grupp
Familjerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2017

Old hotel, but very good location”

This is the very first hotel of Trang. So, it's very old and not fancy. Facilities are outdate. Elevator is small and slow. But, a price is very cheap. And location is very good, near the clock tower in the city center. Plenty of parking space behind the hotel. The services are o.k. Good for budget traveler

Recenserad 24 oktober 2017
8,7
Ypperlig
john från Nederländerna
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2013

Apleasant stay in a hotel under major renovation”

location, friendly staff, value for money

Although the hotel was under major renovation, it did not bother me as they the workmen did their best to do everything as quiet as possible. The location is the best in Trang, central, close to markets and parks. Staff does everything possible to be of service.

Recenserad 28 juli 2013
8,0
Ypperlig
Chodok från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juni 2016

Good”

Good

Recenserad 22 juni 2016
9,7
Enastående
Yee från Singapore
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde en natt i december 2013

big n good service”

centrally located, friendly staff, prompt service

Though staff wasn't that good in terms of english but can understand what they r saying, centrally located between 2 night markets

Recenserad 01 januari 2014
7,2
Mycket bra
Anchalee från USA
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde en natt i mars 2018

Mycket bra”

It’s nice location. There is a clock tower right front of the hotel, at night clock tower will display light such as green , purple , etc .. there are ‘famous noodle shop’ next to the hotel and you can sit there pay the price as local Thai people , also ‘Kuay Jabb’ , these food are tasty. I’m Thai with my American husband and our daughter. And next to these street food restaurant shop , there are food shop cook by your order such as ‘Tom Yum’ , ‘Pad Kra Praow’ , and etc... , also restaurant in the hotel serve food that tasty also if you don’t wanna walk out, hotel is old but We still like it. Ohh next morning I walk along street , walk from side of the hotel , go out of the hotel then turn left then walk straight for about 5 mins , there is a local Thai market at the opposite of the street , easy to cross as not many cars in the morning (6-7am) , I brought ‘Kanom Krokk’ , ‘Joke rice porridge’ , ‘Grilled pork with sticky rice’ some other local food , they are all yummy and real Local Trang people sell those food. Trang people are friendly and you will pay as local Thai people, (After spent a few nights at the Island , a lot of overprice we spent many paid for non necessary transfer by the boat & taxi mafia , this Trang hotel is relaxing for us , we will go back to the all islands at Trang again we love Trang islands still but next time we will know better way to get there and better way to live and travel around Trangs)The last day we asked for airport transfer and we wanna get FroggTukkTukk , we pay 350bth for our trip (250bth charge and 100bth tip) Frog TukTukk driver is cute and friendly (he is a man with 80yrs old of age but he look like 40yrs old with my eyes)

Recenserad 04 april 2018
7,6
Mycket bra
Christian från USA
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017

ok for the money”

Old large hotel. No shower curtain, low water flow. Good and secure parking area. Decent restaurant with English menu. Paid 590 bht for room, Agoda says free breakfast but had to pay 100 bht which was fine for the decent but limited buffet. Trang is a large local town, not much night time activity.

Recenserad 14 december 2017
5,6
Miles från Storbritannien
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i april 2017

** BED BUGS **”

We stayed here for 2 nights and my girlfriend got covered in bites from bed bugs. She had more than 8 bites on her face. This really ruined her stay here and indeed the next couple days. The bed smelled a bit like it hadn't been washed in a while. The decor is dated but that is not really important. However, the staff were friendly and the location in excellent.

Recenserad 02 maj 2017
7,0
Mycket bra
URSKA från Slovenien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2013

little scary”

large size, close to airport and close to center

The hotel was little scary because of wide hallways. It seemed like a old hospital or something like this. The hotel is low budget but I didn`t like it very much. The feeling was not good. I didn`t feel comfortable.

Recenserad 13 maj 2013
6,0
Loh från Malaysia
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2015

this hotel not bad”

The room is big but all finiture are old

This hotel not bad room big and need to update.

Recenserad 22 juli 2015
6,0
Loh från Malaysia
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2015

this hotel not bad”

The room is big but all finiture are old

This hotel not bad room big and need to update.

Recenserad 22 juli 2015
6,0
Loh från Malaysia
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2015

this hotel not bad”

The room is big but all finiture are old

This hotel not bad room big and need to update.

Recenserad 22 juli 2015
6,0
Loh från Malaysia
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2015

this hotel not bad”

The room is big but all finiture are old

This hotel room big but need inprove

Recenserad 22 juli 2015
6,3
Bra
Loh från Malaysia
Familj med små barn
Familjerum
Bodde en natt i juli 2015

this hotel not bad ”

The room is big but all finiture are old

this hotel room big

Recenserad 22 juli 2015
5,3
Mohd från Malaysia
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2014

aging city hotel”

none

Serve the purpose as transit hotel but room conditions not up to values. Smelly towel and suspect there are bed bugs as me and my kids suffers some itchs

Recenserad 03 augusti 2014
10,0
Enastående
Mohamad från Singapore
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i november 2017

Perfect location ”

Friendly staffs good massage staff

Recenserad 27 november 2017
9,0
Enastående
Anton från Indonesien
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2014

nice staff and very helpfull even cannot speak eng”

cheap, friendly staff, good location

enjoy stay there

Recenserad 05 januari 2015
9,0
Enastående
Fook från Hongkong
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juli 2014

Great Local Hotel ”

1. Location, 2. Staff 3.Big Room

Very friendly and helpful staff with big and clean room. Except bath room is old fashion local type.

Recenserad 29 juli 2014
8,0
Ypperlig
clive från Storbritannien
Ensamresenär
Familjerum
Bodde i 5 nätter i mars 2014

close to centre of city.”

location ,quite stay.

good stay ,quite location centre of city.

Recenserad 06 april 2014
8,7
Ypperlig
Kate från Nya Zeeland
Familj med små barn
Svit
Bodde en natt i december 2013

extremely friendly staff”

room size, colour scheme and location

We lived the huge rooms and acid green with tangerine walls. The staff were so helpful and friendly. We cannot recommend it enough. When in trang, stay here.

Recenserad 26 december 2013
8,0
Ypperlig
wiparat från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde en natt i april 2013

Good Value for Money”

closed city
Recenserad 01 maj 2013
6,3
Bra
Fook från Malaysia
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde en natt i augusti 2015

a budget hotel”

good location, good breakfast
Recenserad 14 september 2015
4,0
kKIESNAKITT från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2015

Be careful the Picture on web site”

location is good

It's ok as i booked in last minutes. No toilet exhaust air system and the mattress need replacement.

Recenserad 05 maj 2015
6,0
Dirk från Belgien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2014

Our flight was cancelled, so we could not stay.”

No experience.
Recenserad 17 januari 2014
3,7
Eng från Singapore
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i april 2013

A stopover”

Centrally loacation
Recenserad 19 april 2013
5,7
Petra från Tyskland
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i januari 2014

direkte Lage einfaches Hotel günstigtes Restaurant”

direkte Lage einfaches Hotel günstigtes Restaurant

Das Hotel liegt zentral direkt an der sehr lauten Hauptstrasse, versucht ein Zimmer nach hinten heraus zu bekommen. Das Zimmer war einfach und für den Preis ok. Das Personal war freundlich und das Essen im Restaurant gut und günstig.

Recenserad 02 februari 2014
6,3
Bra
Thibault från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2014

Tres mauvais matelas”

Matelas des lits plus que mou et ne permettant pas une nuit correcte. De plus l'hotel est situe 0 cote d'une horloge qui sonne a chaque heure. Limite pour une nuit mais son prix est attrayant.

Matelas des lits plus que mou et ne permettant pas une nuit correcte. De plus l'hotel est situe 0 cote d'une horloge qui sonne a chaque heure. Limite pour une nuit mais son prix est attrayant. Resto OK. Petit dejeuner affreux

Recenserad 24 mars 2014
8,8
Ypperlig
Piyapong från Thailand
Grupp
Familjerum
Bodde en natt i augusti 2018

เก่าแต่ดี”

ถึงแม้จะเก่าแต่ห้องกว้าง พนักงานบริการดีสุดๆ

Recenserad 26 augusti 2018
4,3
pannatat från Thailand
Grupp
Svit
Bodde i 3 nätter i april 2013

Trang Hotel”

อาหารโรงแรมรสชาติดี ห้องพอนอนได้ พนักงานบริการดี อัธยาศัยดี

โรงแรมเก่ามาก ห้องสูทที่ได้อยู่ชั้น 3 ห้องนึงแอร์เย็น อีกห้องไม่เย็น ห้องเหมือนซ่อมไม่เสร็จ ลิฟต์น่ากลัวเหมือนจะพัง ต้องปรับปรุงอีกเยอะ ห้องอาหาร ฟร้อนท์ดูโอเค แต่แอบมีบาร์เบอร์นวด ไม่เหมาะสำหรับเด็กๆ

Recenserad 18 april 2013
6,8
Bra
Asialab
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2019

Bra”

อาหารไม่สด ทางเข้าไปห้องพักแอบน่ากลัว

Recenserad 10 april 2019
5,0
Nursahida från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2015

เป็นโรงแรมเก่าแก่ใจกลางเมืองตรัง”

ใจกลางเมือง

เลือกเข้ามาพักที่โรงแรมนี้เพราะเป็นทางผ่านจากการเดินทางไกล โรงแรมอยู่ใจกลางตัวเมืองก็จริงแต่มีปัญหาในการหาพิกัด GPS ทำให้ต้องวนอยู่บริเวณนั้นเป็นเวลานาน ที่จอดรถโรงแรมค่อนข้างน่ากลัว ไม่ปลอดภัย สภาพข้างในโรงแรมถึงแม้จะได้รับการบำรุงใหม่โดยการทาสีแล้วก็ยังเห็นถึงความเก่าของโรงแรมอยู่ ลิฟท์เปิดปิดช้าๆและค่อนข้างมีกลิ่น ระบบไฟในโรงแรมที่ค่อนข้างเก่ามาก ห้องน้ำมีขนาดเล็ก ก๊อกน้ำ และสายฉีดน้ำไม่ค่อยได้มาตรฐาน ถึงกระนั้นก็ยังมีเครื่องทำน้ำอุ่นให้บริการในห้องน้ำ อาหารเช้าไม่ค่อยหลากหลายและคุณภาพไม่ค่อยดี

Recenserad 25 juli 2015
4,0
Nutthaphat från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juni 2013

เดินทางสะดวก ใกล้แหล่งช็อปปิ้ง ของกินหาง่าย”

การเดินทางสะดวก อยู่ใจกลางเมือง ใกล้แหล่งช็อปปิ้ง

ตอนที่เลือกโรงแรมนี้เพราะเห็นใกล้สนามบิน อยู่ใจกลางเมือง และราคาห้องพักไม่แพง แต่วันที่เข้าเช็คอินท์เป็นช่วงที่ทางโรงแรมกำลังซ่อมแซมห้องพัก และปรับปรุงพื้นที่โรงแรม ทำให้เสียงดัง ห้องพักเก่ามาก ไม่สะอาด มืดๆ อับๆ นอนไม่ไหวจริงๆ เลยตัดสินใจทิ้งห้องพักและย้ายออก

Recenserad 20 juni 2013
3,7
Pattama från Thailand
Familj med små barn
Familjerum
Bodde i 3 nätter i maj 2013

เก่า - เก่ามาก ควรปรับปรุงใหม่อย่างยิ่ง”

ไม่มี เพราะมีแต่ยอดแย่ที่สุด

พรมสกปรกเป็นคราบทั้งห้อง,ประตูเป็นรู ,อ่างแตก ,เตียงบุ๋มมาก , โซฟาเป็นคราบ ,หมอนสูง+แข็งมาก ,ห้องเหม็นอับ . มีบันไดถาวรอยู่ติดข้างนอกห้องน้ำ ทำให้ไม่เชื่อมั่นเรื่องความปลอดภัย ทำให้ต้อง Check Out ก่อน 1 วัน ย้ายไปพักที่อื่นแทน

Recenserad 16 maj 2013
3,3
prempoon från Thailand
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde en natt i maj 2013

ต้องบอกว่าสภาพไม่เหมาะเป็นโรงแรม”

เก่า,สกปรก,เหม็นอับ ไม่เหมาะสมกับการเข้าพักเลย

ต้องบอกเลยว่าหลังเช็คอิน และเห็นสภาพห้องพักแล้ว ผมยอมทิ้งเงินแล้วออกไปหาที่พักใหม่ ห้องเก่ามากมีกลิ่นอับ มีคราบผงแป้งบนพื้น และยังมีฝาขวดน้ำดื่มเปิดแล้วตกอยู่บนพื้น เหมือนไม่ได้เตรียมห้องพักให้กับลูกค้าเลย ในห้องน้ำมีมดเดินเป็นทางเลย อยากให้ทาง อโกด้าส่ง เจ้าหน้าที่ไปสำรวจสภาพของโรงแรมก่อนที่จะรับขายห้องให้กับโรงแรมนี้

Recenserad 07 maj 2013
6,3
Bra
Mansharee från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i april 2013

ถูก ใจกลางเมือง แต่หลอน”

ทำเลดีมาก ใกล้หอนาฬิกา

จองไปแบบมีเตียงเสริม แต่ไปถึงพนักงานบอกว่าไม่มี พอออกไปเที่ยวกลับมา ปรากฏว่าก็ได้เตียงเสริมมาแบบไม่ต้องทวงรอบสอง ลิฟท์เก่ามาก สภาพโทรม แต่ตอนที่ไปอยู่ระหว่างปรับปรุง เลยหวังว่าจะดีขึ้น เครื่องใช้ในโรงแรมก็สมราคาดี ระเบียงกว้างมาก

Recenserad 19 april 2013
7,2
Mycket bra
Pornwipa från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i april 2018

สะดวก ใจกลางเมือง”

เป็นโรงแรมเก่าแต่การเดินทางสะดวก เนื่องจากตั้งอยู่ใจกลางเมือง แต่ฝักบัวอยู่ในสภาพใช้งานไม่ได้ แต่ดีตรงที่มีอาหารเช้า ซึ่งคุ้มกับราคาที่พัก

Recenserad 08 april 2018
5,7
phamuang från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2015

อยู่ใจกลางเมือง”

อยู่ใจกลางเมือง หาของกินง่าย ซื้อของง่าย
Recenserad 13 mars 2015
6,0
siriwan från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2014

โรงแรมค่อนข้างเก่า”

ไม่มี

โรงแรมเก่าตามสภาพ ไม่คุ้มกับราคา ทางเดินในส่วนของชั้นแต่ละชั้นมืด เข้าออกค่อนข้างมั่ว ไม่ปลอดภัย

Recenserad 11 oktober 2014
4,0
worapoj från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i april 2014

เสียงเพลงห้องอาหารดังรบกวนมากถึงตีสอง”

ห้องสะอาดพอควร อยู่กลางเมือง ไปหาอาหารกินที่อื่นสะดวก

จอดรถไม่สะดวก พนักงานบริการไม่ดี ตั้งแต่ รปภ ที่จอดรถเลย เสียงเพลงจากห้องอาหารดังรบกวนจนถึงตีสอง นอนไม่ได้เลยดังมากๆ ห้องสะอาดพอใช้ อาหารเช้าแย่มาก ไม่แนะนำเข้าพักถ้าไม่มีความจำเป็นจริงๆ

Recenserad 15 april 2014
3,3
apichat från Thailand
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2014

เก่าไปหน่อยไม่สมราค”

ทำเล เดินทางสะดวก ใกล้แหล่งกิน
Recenserad 09 mars 2014
4,0
phuntip från Thailand
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juni 2013

อาคารเก่าไปค่ะ กำลังปรับปรุง”

เก่า ช่วงที่ไปกำลังปรับปรุง

ไม่ค่อยประทับใจ

Recenserad 26 juni 2013
4,7
Pattharaporn från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde en natt i april 2013

ห้องพักกลางใจเมือง”

ตั้งอยู่กลางใจเมือง ใกล้แหล่งท่องเที่ยว ใกล้แหล่งชอปปิ้ง

พนักงานต้อนรับให้บริการดี แต่ในส่วนของพนักงานห้องอาหารไม่ค่อยบริการลูกค้า โดยรวมเหมาะสมกับราคา

Recenserad 19 april 2013
4,3
pannatat från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i april 2013

คงไม่พักที่นี่อีก”

อาหารโรงแรมรสชาติดี ห้องพอนอนได้ พนักงานบริการดี อัธยาศัยดี

ห้องที่ได้ ชั้น 4 สภาพห้อง แอร์ดังมาก ฝักบัวก็พัง ควรปรับปรุง

Recenserad 18 april 2013
5,0
Pukitja från Thailand
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i mars 2013

โรงแรมค่อนข้างเก่า อยู่ระหว่างการปรับปรุง”

โรงแรมตั้งอยู่ใจกลางเมือง เดินทางสะดวก อยู่ใกล้ตลาด
Recenserad 31 mars 2013
6,8
Bra
Chatvara från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2018

การเดินทาง และคุณภาพห้อง”

การเดินทางจากสนามบินมาโรงแรมสะดวกและเดินทางง่าย ห้องพักถือว่าโอเคถ้าเทียบกับราคา

Recenserad 04 juni 2019
6,8
Bra
natthaon från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2017

เดินทางมา งานศพญาติ”

พนักงานทำความสะอาดห้องน่ารักมากๆ

Recenserad 01 januari 2018
7,2
Mycket bra
Kamol från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i april 2017

Mycket bra”

โรงแรมถือว่าโอเครค่ะ ทำเลอยู่ใกล้หอนาฬิกาสัญลักษณ์เมืองตรัง

Recenserad 26 april 2017
6,4
Bra
Chutima från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2016

โรงแรมดี เดินทางสะดวก มีที่จอดรถ”

โรงแรมดี เดินทางสะดวก มีที่จอดรถ หาของกินง่าย

Recenserad 23 april 2016
5,7
Tunchanock från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i december 2015

ทำเลที่ตั้งอยู่ตรงศูนย์กลางของเมือง”

อยู่ใจกลางเมืองตรัง

ห้องพักไม่ค่อยสะอาด สภาพโรงแรมเก่ามาก เห็นควรให้มีการปรับปรุงบ้าง. ราคาที่พักค่อนข้างสูงเมื่อเทียบกับสภาพของโรงแรม

Recenserad 27 december 2015
6,3
Bra
Chutima från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i november 2015

โรงแรมดี อนู่ในเมือง เดินทางสะดวก”

โรงแรมดี อนู่ในเมือง เดินทางสะดวก
Recenserad 07 december 2015
6,3
Bra
Chutima från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juli 2015

โรงแรมดี เดินทางสะดวก มีที่จอดรถ”

โรงแรมดี เดินทางสะดวก มีที่จอดรถ
Recenserad 09 september 2015
6,0
Wannaporn från Thailand
Grupp
Familjerum
Bodde en natt i maj 2015

โรงแรม ตรังความสะดวกในการเที่ยวต่อ”

การบริการของพนักงาน

สภาพห้องดูดีแต่ เข้าพัก อ่างล้างหน้าตัน พนักงานบริการเป็นกันเองคะ

Recenserad 24 maj 2015
7,0
Mycket bra
AMNAT från Thailand
Grupp
Svit
Bodde i 2 nätter i maj 2015

ทำเลดี”

ราเหมาะสม
Recenserad 09 maj 2015
4,3
tinnakorn från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2015

แย่มาก”

ที่ตั้ง

เป็นประสพการณ์ที่แย่มาก เจอเห็บหมาบนที่นอนด้วย แอร์ปรับความแรงพัดลมไม่ได้ เคร่องทำน้ำอุนไหลเท่ารูเข็ม ที่แย่ที่สุดคือปล่อยนำ้จากถังส้วมออกมาทางประตูทางออกด้านหลังโรงแรม

Recenserad 07 maj 2015
6,3
Bra
wassamon från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2015

อยู่ในกลางเมือง หาง่าย แต่ห้องเหม็นบุหรี่”

อยู่ในกลางเมือง หาง่าย แต่ห้องเหม็นบุหรี่

อยู่ในกลางเมือง หาง่าย แต่ห้องเหม็นบุหรี่ อาหารหัวละ 100 นี่เป็น ABF นะคะ ทานพออิ่ม ลิฟน่ากลัวไปนิด สภาพโรงแรมในตรังในราคานี้ ห้องจะประมาณนี้ทั้งนั้นเลย

Recenserad 19 mars 2015
6,0
JAMORN från Thailand
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2015

เดินทางสะดวก”

อยู่กลางเมือง ใกล้ร้านอาหาร

พนักงานต้อนรับดี ห้องพักโอเค แต่บริการอาหารเช้าไม่คุ้มค่าเลย ราคา walk in ถูกกว่าจองผ่าน agoda แนะนำไม่เอาอาหารเช้า

Recenserad 04 februari 2015
5,3
Pongthawat från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2014

ที่พักใกล้แหล่งท่องเที่ยว”

ใกล้แหล่งท่องเที่ยว
Recenserad 07 januari 2015
6,7
Bra
Surasing från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i december 2014

โรงแรมตรัง”

1.การเดินทางสะดวก 2.หาของกินง่าย
Recenserad 02 januari 2015
6,0
Miss från Thailand
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2014

เหมาะสมกับราคา”

พนักงานบริการดี ทำเลดี เดินทางสะดวก

เรียบร้อยดี สะดวกสบาย พนักงานเต็มใจให้บริการ สะอาดดี

Recenserad 24 maj 2014
6,7
Bra
Kullawas från Thailand
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2013

อยู่ตรงข้ามหอนาฬิกา หาง่าย โรงแรมค่อนข้างเก่า ”

อยู่ใจกลางเมือง เดินทางสะดวก ทำเลที่ตั้งดี

โรงแรมค่อนข้างเก่า แต่ไม่สกปรกอะไร พนักงานบริการดีมาก

Recenserad 15 maj 2013
7,0
Mycket bra
wilasinee från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2013

ใจกลางเมือง เดินทางสะดวด”

ตั้งอยู่ใจกลางเมือง ใกล้แหล่งร้านค้าและอาหาร เดินทางสะดวก

สะดวกกับการเดินทาง แต่ไม่ค่อยสะดวกกับห้องพักเท่าที่ควร

Recenserad 08 maj 2013
7,7
Mycket bra
siriporn från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i april 2013

สะดวกสบายและถูก”

ราคาย่อมเยาว์ บริการดี สะดวก

ได้รับความสะดวกดี บริการเป็นกันเองห้องพักสะอาดพอใช้ได้

Recenserad 06 maj 2013
5,3
Thanthat från Thailand
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i april 2013

เก่าและอับมาก”

พนักงานบริการดี
Recenserad 24 april 2013
4,3
phuwasa från Thailand
Familj med små barn
Familjerum
Bodde i 2 nätter i april 2013

โรงแรมราคาประหยัดมาก”

ตั้งอยู่ใจกลางเมือง

ไม่ประทับใจ โรงแรมเก่ามาก อุปกรณ์ใช้ภายในห้องไม่ปลอดภัย

Recenserad 18 april 2013
5,2
FUNG från Hongkong
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i april 2018

一般”

什麼都一般🚫

Recenserad 24 april 2018
5,0
HARUKI från Japan
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2015

典型的田舎ホテル”

立地、部屋は十分な広さ、必要最低限の設備

トラン駅から歩いて10分以内で分かりやすい場所にある。冷房の温度調節が利かない。朝食はメニュー少なく、ご飯類はおかゆだけ。料金は設備の割には若干高い。

Recenserad 09 maj 2015
6,7
Bra
HOCHEN från Taiwan
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2014

老舊普通的飯店 ”

餐廳的菜單有很多食物可以選擇

這一間飯店地點位於市中心鬧區,房間已經很老舊了,沒有裝潢,很斑駁,很像早期的建築。很多泰國學生入住,很熱鬧也很喧嘩。值得一提的是餐廳有好吃的食物,價格也便宜,可以吃得很愉快。我們就在餐廳吃晚餐。早餐則很普通,食物不怎麼樣。環境打掃得很慢,所以可以看到到處都是圾垃。雖然房價便宜,但寧願多花一點錢去住好一點的飯店。但用餐可以考慮來這裡。

Recenserad 20 augusti 2014