Trevligt 6,9
baserat på 4107 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 4107 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 6,7
  • Mat/Middag 5,6
Sortera efter

Nathalie från Förenade Arabemiraten
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Nathalie A
close to city centre
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Malaysia
Par
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Worth the money
No money
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Marlinda från Indonesien
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2015
good location and value for money
good location and value for money
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jared från USA
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 30 nätter i augusti 2016
Nice place
Pros; Nice pool area with showers. Staff was very helpful and courteous. Cons: Only one washer and dryer for laundry. Construction outside was loud at times till almost 8pm.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

christine från Singapore
Par
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Pleasant stay
Location: was very near to bras basah mrt and walkable to The Cathay, thus able to catch late night movies Room: the decoration and facilities seemed new but a little too small and squeezy for big luggages. Quite different from the wide-angled pictures taken. but if planning to just rest for the night it will do just fine. Breakfast: variety of breakfast choice given and was a little different day to day. the basics were provided so no complaints(: Checking in and out was efficient and smooth with friendly and approachable staffs pleasant hotel but i doubt i will come back again for staycation
Recenserad 20 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

WEIJUNG från Taiwan
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
nothing but location
First taste of hotel in this area. Location is good, food court and MRT cc line is nearby. However, Bencoolen street is under construction, I could not enjoy the vicinty.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Manu från Australien
Familj med små barn
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great location
Excellent location, services also great. The only down side is room size is small and construction makes little noisy but hopefully get better next year since the road work should complete by next year.
Recenserad 20 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Prashanth från Indien
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 7 nätter i september 2016
Located near shopping area
Located in busy shopping area. Many option for food
Recenserad 20 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Arief från Indonesien
Familj med små barn
Trebäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice hotel
Great hotel.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Erica från Malaysia
Familj med små barn
Trebäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
it was okay
near food selection & close to train station
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: