Venus Hotel: Boka nu

Betyg
Baserat på 65 omdömenSe vad andra gäster sa
5,6

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (65)Omdömen från Booking.com (75)
5,6
Betyg
Baserat på 65 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet5,8
Faciliteter4,2
Läge6,7
Komfort och kvalitet6,8
Service5,2
Valuta för pengarna5,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
עברית
ภาษาไทย
Rumstyp
Rum King Standard
Tvåbäddsrum Standard
Rum King Deluxe
Sortera efter
Visar 40 verifierade gästkommentarer
7,7
Mycket bra
faiz från Oman
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i september 2015
nice place”
helpful reception
nice
Recenserad 09 september 2015
9,3
Utmärkt
naji från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i juni 2015
It was nice stay”
Room very nice . location
Recenserad 12 juni 2015
3,7
Maryam från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i maj 2015
Good ”
Quite room non smoking
Good
Recenserad 24 maj 2015
7,3
Mycket bra
muneer från Oman
Ensamresenär
Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
الفندق نظيف وجديد وانيق بس ينقصه اشياه كثيره”
اناقته واسلوب التعامل مع الموظفين قربه من الخدمات
Recenserad 24 oktober 2015
3,2
Zahir från Oman
Affärsresenär
Rum King Standard
Bodde en natt i mars 2018
الفندق متواضع جدا،،لا انصح به ”
الغرف صغيرة وغير مريحة، لا توجد مواقف بالفندق، الانترنت ضعيف جدا، الموظفين غير ودودين
Recenserad 19 mars 2018
8,0
Fantastiskt
Othman från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i mars 2018
فندق جميل ”
الفندق نظيف ويستحق التجربة
Recenserad 12 mars 2018
2,0
Mansoor från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i februari 2018
سيئ جدآ”
سيئ جدآ
Recenserad 17 februari 2018
2,4
Haitham från Oman
Familj med små barn
Rum King Standard
Bodde en natt i januari 2018
Acceptabelt”
لا انصح به ابدا لا يوجد تعامل الموظفين سي سعر اجودا غير وسعر داخل الفندق لا يستقبله
Recenserad 27 januari 2018
2,8
Haitham från Oman
Affärsresenär
Rum King Deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2017
لا انصح به”
تكثر في هذا الفندق النساء الآسويات بالتحديد من تايلند والتي تعمل بغرض الدعارة والفسق
Recenserad 08 oktober 2017
9,2
Utmärkt
abdullah från Oman
Affärsresenär
Rum King Deluxe
Bodde en natt i april 2017
جيد ”
لاشي
Recenserad 16 maj 2017
2,0
Omar från Oman
Familj med små barn
Rum King Deluxe
Bodde i 3 nätter i oktober 2016
ضعيف جدا ”
لا انصحكم بالحجز في هذا الفندق نهائيا لا توجد مواقف للسيارات بالاضافة الى خدمة الغرف غير جيدة... والغرف صغيرة جدا... اسوا فندق قمت بحجزه
Recenserad 24 januari 2017
5,6
mahmood från Oman
Affärsresenär
Rum King Standard
Bodde i 3 nätter i november 2016
ما فيه شي زين”
حتى بويلر ماشي
Recenserad 16 januari 2017
3,2
faisal från Oman
Affärsresenär
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i oktober 2016
سعره ٢١ ريال عماني لما نزلت فيه المفروض يكون ١٠ ريال لان مافيه اي خدمات وأثاث وديكور نظام شقق عادية ”
وليس فندقية
Recenserad 19 oktober 2016
8,4
Fantastiskt
Othman från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde i 3 nätter i juli 2016
فندق جميل ”
الغرفة نظيفة و طاقم الفندق محترمين جدا ..قريب جدا من الوزارات ... عدم وجود مواقف كافة ... سعره ممتاز
Recenserad 26 september 2016
4,4
mahmood från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i augusti 2016
Acceptabelt”
لا يوجد اي شي من الاشيا المكتوبه عند الحجز،،
Recenserad 14 augusti 2016
4,8
mahmood från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i augusti 2016
Acceptabelt”
عكس ما مكتوب ف الحجز ،، ابدا ما متوفر شي ، حتى ادوات استحمام ماشي، بولير ما موجود ، طلبنا وجابوا واحد متروس صراصير وما يشتغل .. ما انصح حد يروح له
Recenserad 13 augusti 2016
6,4
Trevligt
Maryam från Oman
Ensamresenär
Rum King Standard
Bodde en natt i augusti 2016
لا يوجد شي”
لا يوجد اي من الأشياء المذكوره وقت الحجز
Recenserad 05 augusti 2016
4,8
mahmood från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde i 2 nätter i juli 2016
خيب للامال”
لم يتم توفير مستلزمات الغرفه فالوقت المسبق
Recenserad 02 augusti 2016
7,2
Mycket bra
yarub från Oman
Par
Rum King Standard
Bodde en natt i mars 2016
فندق جيد”
يحتاج للمزيد من وسائل الراحة في الغرفة
Recenserad 24 mars 2016
5,6
Pimlaphat
Ensamresenär
Rum King Standard
Bodde en natt i december 2016
พนักงานกิริยาไม่ดี”
พนักงานไม่อำนายความสะดวกให้ผู้หญิง ฉันยกกระเป๋าสองใบใบละหกกิโลกรัม และกระเป๋าเป้ อีก 7 กิโลด้วยตัวเอง ทั้งตอนเช็คอินและเช็คเอาท์ พนักงานมี 2 คน นั่งมองเรายกอย่างเดียว
Recenserad 10 december 2016