2015
Bra 7,2
baserat på 1127 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1127 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

Sebastian från Tyskland
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i november 2015
nice pool
i love it
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

lawton från Australien
Gruppresenär
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde i 2 nätter i september 2016
clean rooms and away from street noise.
Nice quiet hotel with lovely pool area. Staff friendly and helpful. Spoilt a little by some noisy and inconsiderate guests. Some rooms have been renovated and are much nicer than those that haven't.
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jason från USA
Affärsresenär
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar med trädgårdsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
JML
Nice experience-would stay here again
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rhys från Australien
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i augusti 2016
Nice stay over or retreat
Room was well presented and clean. The pool and garden seemed to be well maintained. A/C worked as did the shower so no complaints🙂 Close to markets and a few landmark sights and eateries.
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhamad från Malaysia
Affärsresenär
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar med trädgårdsutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
The hotel looks ordinary but when step in, the room and garden really good.
Definitely will come again. Value for money and the room facilities really good for what you are paying for. Their staff are frindly and helpful.
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

marta från Italien
Reste med partner
Deluxe med utsikt mot trädgården
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
comfy rooms. good location, helpful staff
it is a very nice structure with a swimming pool that can help in hot swetty days in vientiane and it is well located. helpful staff and clean rooms.
Recenserad 29 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från USA
Familj med småbarn
Familjerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Value for the money. Needed a place to kill time and rest between stressful journeys.
This is a decent hidden little hotel. Vietnamese owned and operated.
Recenserad 20 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

travis från Australien
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i augusti 2016
lovely hotel
great pool and staff breakfast could be better like a buffet breakfast more choice apart from that very happy would go back
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

RAPIN från Thailand
Gruppresenär
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde en natt i augusti 2016
Travel
hAPPY
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ashley från USA
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt mot trädgården
Bodde i 2 nätter i juli 2016
I'd stay here again...the pool!
Decent hotel. Nice pool. Cheap motorbikes to rent. Very helpful staff. There's a nice Indian restaurant nearby.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: