Vista Eilat Boutique Hotel: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 84 omdömenSe vad andra gäster sa
7,6
81 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (84)Omdömen från Booking.com (870)
7,6
Mycket bra
Baserat på 84 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,7
Faciliteter7,0
Läge7,9
Komfort och kvalitet7,0
Service7,8
Valuta för pengarna7,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
עברית
English
Русский
Deutsch
mer
Sortera efter
Visar 46 verifierade gästkommentarer
9,2
Utmärkt
Shlomi från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i februari 2018
מלון מקסים! תרומה מלאה למחיר.”
מלון מקסים עם אווירה משפחתית. צוות מעולה עם שירות מצוין. חדרים נקיים וארוחת בוקר עשירה וטעימה. לסיכום מלון מקסים תרומה מלאה למחיר!
Recenserad 11 februari 2018
8,0
Fantastiskt
Avi från Israel
Affärsresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde en natt i november 2017
עלות-תועלת... מצוין !”
הגעתי ללילה והייתי צריך רק חדר לשים בו את הראש ללילה, מבלי צורך להיות במקום. המחיר היה זול, המיקום מצוין, יחסית לעלות - מצוין. חדר מרווח יחסית, נקי, מסודר, ערכת קפה, כספת, טלוויזיה מיושנת מעט, אבל מספיק טובה. ארוחת בוקר לא רעה. השירות בקבלה היה מצוין ובסה"כ לא רע בכלל. מומלץ.
Recenserad 30 november 2017
6,8
Trevligt
amos från Israel
Ensamresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i november 2017
המלון נחמד,נמצא צמוד לקניון הקרח”
המלון נחמד,דיי נקי החדר שקיבלנו היה בגודל בנוני הבריכה קטנטנה השם ׳בוטיק׳ למלון...קצת מוגזם יש מעלית אחת והעדפנו לעלות ולרדת במדרגות(יותר מהר) בעיה אחת מרכזית: אין אוורור מתאים בחדר האוכל/מטבח וכל הריחות של טיגונים חביתות וכו׳ מורגשים בכל שטח המלון בקומות בתוך המעלית וכו׳ ונספג בבגדים למרות שהסופ׳ש היה כלול ארוחת בוקר העדפנו לאכול בוקר בחוץ!!! חוץ משבת בבוקר שאכלנו במלון כי לא היה טיגון ואז לא היו ריחות. צוות המלון נחמד מאוד ומנהל הקבלה דוד איש נעים שבא בסבר פנים נחמדות בסה׳כ מלון קטן ונחמד.
Recenserad 19 november 2017
10,0
Utmärkt
Michael från Israel
Par
Bodde en natt i november 2017
הפעם לקחנו לילה אחד סופ"ש באילת למרות הגענו מחיפה. מלון חמוד ונקי . ממליץ”
יתרונות: במרינה ליד קניון מרכזי החדש. מחיר נמוך.
Recenserad 19 november 2017
4,8
Dan från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde en natt i oktober 2017
חדרים לא נקיים ולא מתוחזקים כראוי. ”
וילון בלוי מאוד ומלוכלך. שטיח מלא כתמים. במקלחת, ידית אחיזה מתפרקת. טלויזיה קטנה ואיכות הקליטה לא טובה. לובי נחמד. חדר אוכל נחמד. ארוחת בוקר טובה. תמורה למחיר לא טובה בגלל מצב החדרים הלא מזהיר.
Recenserad 14 oktober 2017
9,2
Utmärkt
Tali från Israel
Familj med äldre barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 3 nätter i september 2017
Utmärkt”
ארוחת ערב שישי מצויינת גם שבת בבוקר. שאר הארוחות קצת פחות מגוונות ולא מתאימות לכולם. יש ריח כבד של חביתה בארוחת בוקר וחוזרים מסריחים מארוחת הבוקר.זה החסרון היחיד
Recenserad 12 september 2017
2,0
sima från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i juli 2017
מלון קטן ומפתיע”
נהננו מאוד מהשהות במלון, ראשית מהשירות האדיב של הצוות, ההענות והזמינות הרבה. המון הינו קטן ונוח, ובהחלט מה שחיפשנו לסופ"ש קצר. מיקום המלון הינו מעולה והתניידו ברגל לכל מה שהצטרכנו
Recenserad 30 juli 2017
8,0
Fantastiskt
Elena från Israel
Grupp
Bodde i 3 nätter i juli 2017
5+”
מעולה לא פעם הראשונה ואני תמיד מתארחת כאן .. מקום נוח צוות טוב והכל טוב מלון נוח
Recenserad 24 juli 2017
10,0
Utmärkt
miri från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i juni 2017
נהדר”
מלון נהדר, צוות מקסים ומסביר פנים באופן יוצא מן הכלל, מומלץ לשפר מעט את המיטה ואמבטיה עם זה היה נפלא ואנו שוקלים לבקר במלון פעם נוספת
Recenserad 02 juli 2017
9,6
Utmärkt
Yigal från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i maj 2017
Utmärkt”
לא אחת אני שוהה במלון זה, מיקום מעולה, שרות וצוות נהדר, נקי מאוד, ארוחות בוקר וערב מצוינות. הבריכה קצת קטנה.
Recenserad 07 juni 2017
2,0
PNINA från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i maj 2017
גועל נפש 500 שקלים ללילה ומה שקיבלנו זה מזגן מקולקל,חדר מטונף,וילון עם עובש וסרחון”
הזמנו 2 חדרים,אבי ואמי ובעלי ואני. החדר של הוריי היה בסדר-- ,רק שבלילה השני המזגן הפסיק לעבוד והמלון שלח טכנאי שלא עשה כלום. החדר שלנו היה מזעזע מלא בעובש ומסריח,אמבטיה מטונפת,וילון אמבטיה צהוב,אין אור בשירותים,ספה מלאה בכתמים וסימני בעירה מסיגריות.(חדר ללא מעשנים אגב) 2 מיטות יחידות מחוברות שבורות לחלוטין ומה היה למלון להציע? כלום..,.החדרים כולם מלאים,ואין מה לעשות כדברם. ועל הזוהמה הזאת אני משלמת 500 שח מיינד יו. ביום השני החלטתי שאני לא הורסת לעצמי את החופשה והזמנתי חדר במלון אגמים המדהים בדיוק באותו מחיר ונהנהו מכל רגע. ויסטה אולי ״זול״ אבל באמת שעדיף לשלם קצת יותר ולהנות מהחופשה שלכם
Recenserad 25 maj 2017
10,0
Utmärkt
SHIMON från Israel
Ensamresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde en natt i mars 2017
Utmärkt”
צוות מצויין, פתחו במיוחד בשבילנו את ארוחת הבוקר ב 6:30 למרות שבפועל המטבח נפתח רק ב 7:00 וכל צוות המטבח דרג שנקבל את הכי טוב... מלון מצויין ותמורה מעבר למצופה יחסית למחיר... ממליץ בחום
Recenserad 19 mars 2017
6,0
Sveta från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
המיקום של המלון טוב. באוכל יש הרבה לשפר!!!! וניקיון חדרים”
...
Recenserad 28 augusti 2016
8,8
Fantastiskt
Nitsan från Israel
Familj med små barn
Familjerum (2 vuxna + 1 barn)
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
יחס מדהים”
יחס חם ואישי בלי לצפות לתמורה, מיקום מעולה. ממליץ בחום
Recenserad 18 augusti 2016
6,8
Trevligt
Alon från Israel
Familj med små barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde en natt i juni 2016
קטן די צפוף צוות עובדים בקבלה לא נעים”
מלון במיקום מעולה למי שאוהב קניות
Recenserad 19 juni 2016
6,7
Trevligt
Ela från Israel
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
מלון פשוט וחביב”
צוות נחמד, שקט, ממוקם טוב
סך הכל מלון נחמד. לא גדול ורועש. הצוות נחמד. ביקשנו שיארזו לנו את ארוחת הבוקר כי לא רצינו לקום בבוקר וזה נעשה באופן מוצלח ביותר. כאשר רק נכנסנו למלון היה ריח חריף של חומרי ניקוי והיה קשה להיות אפילו כמה רגעים בחדר. לאחר אוורור רציני הצלחנו להכנס ולשהות בחדרולאחר מכן היה ממש בסדר. הנוף מוסתר ע"י קניון חדש. המיטות הן מיטות יחיד מוצמדות וזה קצת לא נוח
Recenserad 30 augusti 2015
9,7
Utmärkt
shai från Israel
Familj med små barn
Bodde i 3 nätter i maj 2015
מלון מצויין, שירות מעולה וצוות נהדר. היה תענוג”
שירות, מיקום, ניקיון מצויינים
היינו בחדר סוויטת ג'וניור, עם שלושה ילדים, הצוות היה כל כך נעים ונחמד, המיקום שלו מצויין, צמוד לאייס מול, מאוד נהנינו, הרבה בזכות הצוות
Recenserad 02 juni 2015
7,3
Mycket bra
Daniel från Israel
Par
Bodde en natt i maj 2014
מלון נחמד ורגוע ”
צוות חיובי ביותר , ארוחת בוקר טובה ,נקי ומסודר
Recenserad 25 maj 2014
9,6
Utmärkt
Liubov från Ryssland
Par
Bodde i 3 nätter i mars 2018
Utmärkt”
Были в отеле с 1 по 4 марта 2018. Очень понравилось. Очень разнообразное и вкусное меню в ресторане - все свежее . Персонал очень отзывчивый и вежливый. Есть и преимущество в расположении - ночью тихо, нет шума, как в отелях рядом с набережной
Recenserad 08 mars 2018
8,4
Fantastiskt
Aishe från Ryssland
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 7 nätter i november 2017
Fantastiskt”
Хороший небольшой уютный отель, 10 минут от моря, готовят вкусно и разнообразно. Цена-качество.
Recenserad 13 november 2017
9,6
Utmärkt
Lyudmila från Ryssland
Familj med äldre barn
Bodde i 5 nätter i juni 2017
Хороший отель”
Отдыхали второй раз, все нравится. Приезжайте!
Recenserad 21 juni 2017
2,0
Nataliia från Ryssland
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Classic
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Отвратительное качество по высокой цене”
Номера старые и грязные, простыни все рваные . Персонал не вежливый ( некоторый даже хамит) и не отзывчивый. Маленькая парковка . Бассейн крохотный. До моря пока идёшь можно умереть. А самый главный минус - стройка около отеля - не возможно было спать спокойно! Стройка даже в ночное время продолжала работать. В общем никогда больше не остановлюсь в этом отеле и никому не рекомендую .
Recenserad 22 juli 2016
7,0
Mycket bra
Larisa från Ryssland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Нормальный отель для недолгово пребывания ”
Удобное расположение, соответствие цена-качество, в отеле персонал говори на русском языке
Recenserad 26 mars 2013
9,7
Utmärkt
EREMIN från Ryssland
Par
Bodde en natt i september 2012
Красивый отель и приветливый персонал”
Сравнить не удалось - был мало времени
Мы были всем довольны. Отель расположен недалеко от моря, и в тоже время не на береговой линии - что мне, честно говоря, больше нравится. С наружи не помпезный и спокойный, даже скромный на вид, внутри приятный. Жаль не удалось испытать на "прочность" кухню - были всего одну ночь и уехали на экскурсию рано - забыли заказать завтрак. В целом тихо, спокойно и для нас хорошо. В Европе примерно такой номер, на мой взгляд, обошелся бы раза в полтора дешевле, но что поделаешь - Красное море!
Recenserad 10 september 2012
8,0
Fantastiskt
Alexey från Ryssland
Par
Bodde en natt i december 2011
Нормальный отель,но хорошая слышимость”
приветливый персонал
были одну ночь, обычный средний отель, все прилично, только слышимость хорошая. Завтрак понравился. До моря 15 минут пешком.
Recenserad 21 april 2012
6,7
Trevligt
Leonid från Ryssland
Par
Bodde i 3 nätter i november 2009
Ничего лишнего”
Недорого на фоне непомерно высоких цен в Израиле. Вкусная еда Приличный номер
10 минут пешком до пляжа (переходить 2 дороги) Нет анимации
Нормальный отель для немолодых людей. Нельзя его назвать курортным, так как из всех атрибутов курортного отеля у него есть только бассейн 2Х5 м. Номера чистые и просторные. Повару удаются иногда неплохие блюда. По выходным поет музыкант в холле отеля - бабушки танцуют. Во время отдыха украли телефон (персонал). После жестких разговоров с руководством отеля - вернули.
Recenserad 25 november 2009