Wave International Hotel: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 72 omdömenSe vad andra gäster sa
7,3
89 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (72)Omdömen från Booking.com (372)
7,3
Mycket bra
Baserat på 72 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,4
Faciliteter6,7
Läge8,2
Komfort och kvalitet7,5
Service7,3
Valuta för pengarna7,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Türkçe
Français
mer
Rumstyp
Standard Enkelrum
Dubbel Standard
Trippel Standard
Deluxe
Sortera efter
Visar 47 verifierade gästkommentarer
9,0
Utmärkt
Botagoz från Kazakstan
Ensamresenär
Dubbel Standard
Bodde i 11 nätter i januari 2014
Everything was fine!”
Purity, very intelligent personnel, favorable arrangement
Very much the hotel was pleasant! Clean numbers every day, daily change a bed, the towels, all new, purely washed, ironed. Personnel very affable, polite! Convenience of hotel in its arrangement and existence of own restaurant, cook very well!
Recenserad 10 februari 2014
4,0
Rashidat från Nigeria
Familj med små barn
Dubbel Standard
Bodde i 7 nätter i januari 2014
Unfriendly Condition”
centrally located
The hotel did not provide free wifi and their policies on the usuage of the airtime were too stringent. Bed bugs in the room, dirty rest room & towels,
Recenserad 09 februari 2014
7,7
Mycket bra
Amit från Indien
Familj med små barn
Trippel Standard
Bodde i 5 nätter i december 2013
Nice,clean,budget and family hotel ”
near shopping areas
comfortable and value for money,good shopping area
Recenserad 05 januari 2014
7,7
Mycket bra
danielle från Frankrike
Par
Trippel Standard
Bodde en natt i februari 2014
Bon rapport qualité-Prix - Situation excellente”
Situaton en centre ville - Petit déjeuner agréable - bon rapport qualité prix
Attente à l'arrivée : la chambre n'a été prête qu'à 15h ; petit déjeuner au florida voisin parce que en travaux mais satisfaction globale
Recenserad 19 februari 2014
6,0
bilal från Turkiet
Affärsresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i november 2016
Uygun fiyat”
Merkezi konum
Recenserad 09 november 2016
8,0
Fantastiskt
bilal från Turkiet
Affärsresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i oktober 2016
İyi”
Merkezi konum ticari
Recenserad 02 november 2016
6,0
Adam från Oman
Familj med äldre barn
Dubbel Standard
Bodde i 2 nätter i april 2017
فندق مناسب لتسوق”
لايوجد مواقف خاصة بالفندق
Recenserad 15 juli 2017
7,2
Mycket bra
Salim från Oman
Familj med äldre barn
Trippel Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2017
جيد جدا”
مناسب للتسوق
Recenserad 26 maj 2017
5,6
Yaqoob från Oman
Affärsresenär
Trippel Standard
Bodde en natt i november 2016
Över medel”
اتمنى من توسعة الاستقبال اتمنى من موظفين الاستقبال التحدث اللغه العربيه وعلى ادارة الفندق توفير موظفة غير الجنسية الافريقية
Recenserad 08 april 2017
2,4
ATTALLAH från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Trippel Standard
Bodde i 2 nätter i januari 2017
10%”
سيء جداً مكاناً واسعاراً ونظافة
Recenserad 03 februari 2017
6,8
Trevligt
ASAAD från Oman
Affärsresenär
Dubbel Standard
Bodde en natt i juni 2016
مناسب للميزانية البسيطة لاجل النوم والافطار لابأس به”
مناسب للميزانية البسيطة لاجل النوم والافطار لابأس به
Recenserad 02 februari 2017
8,0
Fantastiskt
Ahmed från Oman
Familj med äldre barn
Deluxe
Bodde en natt i oktober 2016
جيد جدا ”
لو عندهم نظام شقق بيكون ممتاز وسط السوق كل شيء قريب جدا وسعار مناسب
Recenserad 28 januari 2017
3,2
Usama från Oman
Familj med små barn
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i november 2016
غير جيد”
غير ممنتاز
Recenserad 25 november 2016
6,0
hussain från Saudiarabien
Ensamresenär
Dubbel Standard
Bodde en natt i november 2016
فندق رائع ”
الفندق جيد ولا يوجد ملاحظات
Recenserad 12 november 2016
5,6
hussain från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Standard Enkelrum
Bodde en natt i november 2016
الفندق داخل سوق نايف لا يوجد مواقف للسيارات”
الفندق لم يكن متوفر فيه غرف وتم تحويلنا الى فندق اخر بجواره
Recenserad 10 november 2016
8,8
Fantastiskt
Ali från Oman
Affärsresenär
Trippel Standard
Bodde en natt i oktober 2016
جيد”
لا باس جيد لا توجد مواقف
Recenserad 23 oktober 2016
7,6
Mycket bra
Faisal från Saudiarabien
Grupp
Dubbel Standard
Bodde en natt i september 2016
فندق ينفع للعزاب”
قربه من نايف لايوجد اي نوع من الفخامه
Recenserad 28 september 2016
6,8
Trevligt
Salim från Oman
Grupp
Standard Enkelrum
Bodde en natt i september 2016
جيدا جدا وموقعه وسط السوق”
النظافة جيده والإفطار ضعيف
Recenserad 20 september 2016
10,0
Utmärkt
ASAAD från Oman
Affärsresenär
Dubbel Standard
Bodde en natt i januari 2016
الموقع -- النظافة”
موقع الفندق ممتاز للتسوق في قلب منطقة التسوق والفندق نظيف جدا والافطار بسيط لكنه جيد
Recenserad 28 april 2016
9,2
Utmärkt
ASAAD från Oman
Affärsresenär
Dubbel Standard
Bodde en natt i mars 2016
فندق جميل ونظيف وسعره جيد”
الموقع والنظافة والسعر الجيد والافطار الجيد
Recenserad 28 april 2016
10,0
Utmärkt
halimah från Kuwait
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
موقع جميل”
فندق هادئ ونظيف
Recenserad 10 april 2016
6,0
Abdulmajeed från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Dubbel Standard
Bodde i 3 nätter i april 2016
جيد”
لايوجد مواقف
Recenserad 09 april 2016
7,7
Mycket bra
ebrahim från Bahrain
Familj med små barn
Trippel Standard
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
جيد ونظيف موقع ممتاز ”
الموقع ممتاز في وسط السوق
Recenserad 27 augusti 2015
8,0
Fantastiskt
munir från Oman
Familj med små barn
Trippel Standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
فندق قريب من السوق ومواقف السيارات”
١_غرف واسعه ومرتبة ٢_قريبة من السوق ٣_موظفين مساعدين مع النزلاء
اقامة ممتعه قضينا اوقات جميلة برفقة عائلتي في مكان هادئ وجميل
Recenserad 23 augusti 2015
6,3
Trevligt
Ali från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbel Standard
Bodde i 3 nätter i januari 2015
جيد”
النظافة، الانترنت، الموقع
Recenserad 25 januari 2015
6,7
Trevligt
Salim från Oman
Grupp
Trippel Standard
Bodde i 4 nätter i mars 2014
موقع الفندق وسط ديرة وأسواقها وممتاز للتسوق،”
الموقع ونظافة الغرفة
إقامة جيدة بشكل عام، الفندق جيد ونظيف مقارنة بما حوله، الافطار غير متنوع أبدا، يوجد مصعد واحد فقط، يقطنه الكثير من الأفارقة، ﻻيوجد بارات وﻻ مراقص في الفندق وهو عائلي
Recenserad 12 mars 2014
8,0
Fantastiskt
Shan från Taiwan
Familj med äldre barn
Dubbel Standard
Bodde i 4 nätter i februari 2017
飯店地點好,晚上附近很熱鬧像夜市,廁所再加強會更好”
1)飯店地點好,晚上附近很熱鬧像夜市,廁所再加強會更好2)廁所ㄧ直有一點怪味偏舊、對面房間晚回來又早出門有點吵3)附近有超市、伴手禮店、步行到黃金市集不遠4)第一天我們早上七八點就到飯店放行李,結果飯店超貼心直接讓我們入住、還免費讓我們吃早餐,不用等到下午check-in,讓我們早上下飛機還能在飯店休息一下再出門5)飯店餐廳賣的果汁好喝又比外面便宜,且營業到很晚6)早餐自助式選擇多,每天略有變化,燕麥奶煮的超好吃!7)每間房間都有陽台,入住以黑人居多
Recenserad 06 mars 2017